Klar til nyt eventyr som erfaren skiinstruktør?

Tag næste skridt i din instruktørkarriere

Lev drømmen igen

 

Hvert år vælger mange allerede uddannede og erfarne snowboardlærere og skiinstruktører at tage med os på nye eventyr. Det kunne være på den næste sæson i et nyt land, videreuddannelseskurser eller noget helt tredje. Hvis du allerede har en snowboard- eller skiinstruktøruddannelse (og gerne undervisningserfaring), så lad os hjælpe dig med din næste unikke vinteroplevelse.

Destinationer

Globale destinationer med Snowminds

 

Har du allerede arbejdet dine første timer som ski- eller snowboardlærer og er klar til en ny sneudfordring i et nyt land, måske endda et nyt kontinent? Hvis du kan sige ja til ovenstående, så har vi med destinationer på 6 hele kontinenter, muligheden for at hjælpe dig med dit næste store eventyr.

 

Sammen med andre Snowminders kan du køre den fineste powder i Japan, spise pandekager i Canadas vildmark eller drikke flying hirsch på en østrigsk afterskibar. Leder du efter den næste store udfordring i den danske sommer, tilbyder vi også et kombineret safari og skiophold i Afrika, ski med selskab af kænguruer på pisten i Australien eller New Zealands unikke natur. Uanset hvad du vælger, så sørger vi for alt det praktiske før under og efter din sæson, og hjælper dig på hvert skridt af vejen.

 

Har du en drøm om at arbejde i et land, som du ikke finder på vores hjemmeside, så kontakt os endelig, så vi kan forsøge at hjælpe. Alle er uanset uddannelse velkomne hos os, og er du i tvivl om hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os for gratis rådgivning! Uanset hvad kan du altid se frem til følgende hos Snowminds:

 

  • En vintersæson som skiinstruktør med JOBGARANTI!
  • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen
  • Et unikt fællesskab med venner for livet
  • Tryghed ved dansk firma, som er medlem af Rejsegarantifonden
  • Et passioneret og professionelt team der støtter dig HELE VEJEN!

 

Er du i tvivl, så tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld