Bliv uddannet level 2 skiinstruktør i Canada

Tag din instruktøruddannelse til next level

Level 2 skilæreruddannelse i Canada

 

Vil du have det optimale ud af sæsonen og dygtiggøre dig på ski? Så er vores level 2 kursus, det helt rigtige for dig! Grundet høj efterspørgsel fra vores skilærere har vi nu gjort det muligt at bygge videre på sin level 1 skilæreruddannelse og tage en canadisk level 2 skiinstruktøruddannelse i løbet af vintersæsonen. På den måde får du træningen hele vinteren imens du arbejder, så du kan dygtiggøre dig og blive bedre certificeret  allerede på din første sæson. Win-win-win!

 

Topprofessionel træning i løbet af sæsonen

 

Kurset vil foregå på din skidestination i Canada, hvor du i perioden januar – marts vil modtage 6 dages forberedende tekniktræning af en af skiskolens bedste skiinstruktører. Denne træning vil drastisk forbedre dit niveau, samt gøre dig klar til den 6 dage lange canadiske level 2 eksamen, som typisk afvikles i februar eller marts. Skiskolen planlægger din træning, så det er afstemt med dit arbejde, hvilket betyder, at du med træningen kan udvikle dit skiniveau i løbet af sæsonen og samtidig arbejde og tjene penge.

 

Hvad er inkluderet?

 

Level 2 uddannelsen er en viderebygning på vores 3 ugers skilærerkursus i Canada. Det starter i januar og bygger videre på din canadiske level 1 skilæreruddannelse. Du kan også deltage, hvis du som erfaren instruktør vil på sæson i Canada. Træningen starter i januar, hvor vores topprofessionelle canadiske skitrænere vil fortsætter din udvikling, hvor din level 1 skilæreruddannelse slap.

 

Din skiskole vil koordinere træningen, så du fuldt ud kan fokusere på din forberedelse og uddannelse. Nedenfor ses en oversigt over, hvad der mere specifikt er inkluderet i kurset: 

 

  • 6 dages tekniktræning som forberedelse til level 2
  • 6 dages canadisk level 2 uddannelse inkl. alle materialer og kursusbevis
  • Arrangeret bolig og liftkort under dit kursus*
  • Tryghed ved dansk rejseselskab, der er medlem af Rejsegarantifonden
  • En oplevelse hvor alt er arrangeret for dig
  • Et stærkt fællesskab med de andre Snowminders på kurset

 

Hvad er ikke inkluderet?

  • Kost, lommepenge og alt andet der ikke er nævnt herover

 

*Kurset foregår på den destination hvor du arbejder, hvormed du kan bo i staff housing og anvende liftkort fra skiskolen under kurset. Eventuelle udgifter til liftkort og staff housing er ikke en del af prisen.

 

Vær opmærksom på, at dette er et program til skilærere med en level 1 uddannelse. Du kan læse mere om vores 3 ugers skilærerkursus i Canada eller om hvordan du kan rejse med os som erfaren skilærer i Canada. 

 

Pris

Course Icon Level 2 instruktørkursus i Canada

Course Icon 9.995 DKK

Course Icon

Course Icon Januar - Marts

Course Icon 1.500 DKK (depositum)

Kontakt for tilmelding

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

INFOMØDER

Hør mere om en sæson i sneen og stil alle dine spørgsmål

Tilmeld her