Bliv uddannet Level 2 skiinstruktør under din sæson i Canada

Tag din instruktøruddannelse til next level

Level 2 skilæreruddannelse i Canada

 

Vil du have det optimale ud af sæsonen og dygtiggøre dig på ski? Så er vores level 2 kursus, det helt rigtige for dig! Grundet høj efterspørgsel fra vores skilærere har vi nu gjort det muligt at bygge videre på sin level 1 skilæreruddannelse og tage en canadisk level 2 skiinstruktøruddannelse i løbet af vintersæsonen. På den måde får du træningen hele vinteren imens du arbejder, så du kan dygtiggøre dig og blive bedre certificeret  allerede på din første sæson. Win-win-win!

 

Hvad er inkluderet?

 

Level 2 uddannelsen er en viderebygning på vores 3 ugers skilærerkursus i Canada. Det starter i januar og bygger videre på din canadiske level 1 skilæreruddannelse. Du kan også deltage, hvis du som erfaren instruktør vil på sæson i Canada. Træningen starter i januar, hvor vores topprofessionelle canadiske skitrænere vil fortsætter din udvikling, hvor din level 1 skilæreruddannelse slap.

 

Din skiskole vil koordinere træningen, så du fuldt ud kan fokusere på din forberedelse og uddannelse. Nedenfor ses en oversigt over, hvad der mere specifikt er inkluderet i kurset: 

 

  • 10 dages tekniktræning som forberedelse til level 2
  • 6 dages canadisk level 2 uddannelse (CSIA2) inkl. alle materialer og kursusbevis
  • Arrangeret bolig og liftkort under dit kursus*
  • Tryghed ved dansk rejseselskab, der er medlem af Rejsegarantifonden
  • En oplevelse hvor alt er arrangeret for dig
  • Et stærkt fællesskab med de andre Snowminders på kurset

 

Hvad er ikke inkluderet?

  • Kost, lommepenge og alt andet der ikke er nævnt herover

 

*Kurset foregår på den destination hvor du arbejder, hvormed du kan bo i staff housing og anvende liftkort fra skiskolen under kurset. Eventuelle udgifter til liftkort og staff housing er ikke en del af prisen.

 

Vær opmærksom på, at dette er et program til skilærere med en level 1 uddannelse. Du kan læse mere om vores 3 ugers skilærerkursus i Canada eller om hvordan du kan rejse med os som erfaren skilærer i Canada. 

 

Pris

Course Icon Level 2 skiinstruktørkursus i Canada

Course Icon Fra 12.995 DKK

Course Icon

Course Icon Januar - Marts

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Kontakt for tilmelding

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

FÅ 5.000 KR I LAST CALL RABAT🇨🇭

FÅ DIT LIVS OPLEVELSE I SCHWEIZ DENNE VINTER!

RESERVER HER