Sæson i Østrig for uddannede instruktører

Har du allerede en uddannelse, så lad os hjælpe dig med dit livs sæson

Tag på sæson som skilærer i Østrig

 

Østrig er landet, hvor det hele begyndte. Landet, der åbnede verdens første skiskole – landet, der har verdens bedste og største afterski-miljø – og ikke mindst landet med flest skiområder! Uanset hvor du tager på sæson i Østrig, så bliver det med garanti en oplevelse du sent vil glemme.

Hos Snowminds var det i Østrig det hele startede tilbage i 2012 og vores stiftere Christoffer og Ottar har begge arbejdet og kommet i Østrig i mere end 15 år! Vi kender landet, skidestinationerne og menneskerne ud og ind, og ved hvad der skal til for, at en skisæson i Østrig lever 100% op til forventningerne. Hvis du allerede er uddannet skiinstruktør eller snowboardlærer, så hjælper vi dig gerne med at arrangere din sæson i Østrig.

 

Jeg blev uddannet i Østrig som 17 årig og bliver aldrig træt af at komme tilbage. Det er blevet mere end en skidestination. Det er blevet mit andet hjem.

- Thijs, Snowminds kursusleder i Østrig

På skisæson i Østrig

 

Østrig er for mange skiløbere og snowboardere det mest ikoniske skisportsland og kigger man udenfor Europas grænser til fx vores partnere i Canada, så drømmer de alle om engang at få lov at opleve skikulturen her. Vi forstår dem godt, for med god sne, høje bjerge, wienerschnitzler og afterski er det garanti for en oplevelse udover det sædvanlige.

Når du arbejder som skilærer eller snowboardinstruktør i Østrig, så finder du hurtigt ud af, at højsæsonen typisk er jul og nytår, februar og påske. Derfor har vi også mulighed for at skræddersy din sæson som det passer dig, enten som en hel sæson eller som en kortere periode. Du kan også vælge at videreuddanne dig under sæsonen ved fx at deltage på vores landes skilærerkursus (level 2 i Østrig) i november eller april. Der er mange muligheder og og vores erfarne personale hjælper naturligvis med at skræddersy din rejse, så du får det absolut bedste ud af din vintersæson med Snowminds i Østrig!

 

Hvad er inkluderet?

Denne rejseoplevelse er for dig der allerede er uddannet ski- eller snowboardinstruktør og ideelt har undervisningserfaring. Uanset uddannelsesniveau arrangerer vi din vintersæson og hjælper bl.a. med at finde et job på en østrigsk skiskole, bolig, liftkort, uniform og alt andet du har brug for. Vi kan også hjælpe med at bestille transport til Østrig, arrangere videreuddannelse i løbet af vinteren eller rådgive dig i mulighederne for at rejse rundt efter sæsonen.

Rejsen inkluderer:

 • En vintersæson som skilærer med JOBGARANTI hos en lokal østrigsk skiskole
 • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen*
 • Løn på ca. 10-12 EUR i timen + diverse bonus efter kvalifikation*
 • Arbejdsforsikring og minimum én fridag om ugen*
 • Hjælp til valg af forsikring og alle andre praktiske formaliteter
 • Kick-off event i Danmark inden afrejse
 • Mulighed for at købe udstyr med store rabatter fra de bedste skibrands
 • Ét års gratis medlemsskab i Snowminds Social Club
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • Et unikt fællesskab med venner for livet
 • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN!

Herudover kan vi hjælpe med:


Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til/fra Østrig
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Eventuelle udgifter til bolig, liftkort og uniform under sæsonen
 • Andet der ikke er nævnt herover

 

*Endelige ansættelsesvilkår vil blive fremsendt af skiskolen. Der kan forekomme en egenbetaling for bolig, liftkort m.m. som del af lønnen.

 

Hvem kan ansøge?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af allerede uddannede ski- og snowboardinstruktører, da vi hos vores skiskolepartnere er kendt for at ansætte dygtige, energiske og topmotiverede instruktører.

Vi forventer at du:

 • Har en level 1 instruktøruddannelse (fx. CSIA, Anwärter eller lignende) og gerne erfaring som instruktør
 • Er minimum 18 år
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og positiv af sind
 • Kan lide at arbejde med mennesker i alle aldre
 • Behersker engelsk og gerne tysk på samtaleniveau (læs mere om vores tyskkursus her)

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil rådgive dig ifht. dine muligheder og vurdere, hvor vi evt. kan finde arbejde til dig. Såfremt vi kan tilbyde dig et job vil næste skridt være en personlig jobsamtale med vores partnerskiskole.

Vi har stor interesse for vores rejser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

OBS. Ønsker du at blive uddannet på et af vores ski- eller snowboardinstruktørkurser, så du kan få arbejde i Østrig, så se mere på siden bliv uddannet skilærer i Østrig med Snowminds. 

 

Pris

Course Icon Sæson i Østrig (for uddannede instruktører)

Course Icon fra 6.995 DKK (Depositum på 1.500 kr.)

Course Icon

Course Icon Fuld eller kort sæson

Ansøg

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

INFOMØDER

Hør mere om en sæson i sneen og stil alle dine spørgsmål

Tilmeld her