Klar til dit næste store sneeventyr?

Byg videre på din erfaring som skilærer med en oplevelse hos Snowminds

Lev drømmen igen

 

Hvert år vælger mange af vores erfarne instruktører at tage med os på nye eventyr som skiinstruktør eller snowboardlærer i et nyt land. Har du allerede en instruktøruddannelse og gerne erfaring, så har du nu muligheden for at få din næste unikke vintersæson.

Destinationer

Globale destinationer

 

Har du allerede arbejdet dine første timer som ski- eller snowboardlærer og er klar til en ny sneudfordring i et nyt land, måske endda et nyt kontinent? Hvis du kan sige ja til ovenstående, så har vi med destinationer på 6 hele kontinenter, muligheden for at hjælpe dig med dit næste store eventyr.

 

Sammen med andre Snowminders kan du køre den fineste powder i Japan, spise pandekager i Canadas vildmark eller drikke flying hirsch på en østrigsk afterskibar. Leder du efter den næste store udfordring i den danske sommer, tilbyder vi også et kombineret safari og skiophold i Afrika, ski med selskab af kænguruer på pisten i Australien eller New Zealands unikke natur. Uanset hvad du vælger, så sørger vi for alt det praktiske før under og efter din sæson, og hjælper dig på hvert skridt af vejen.

 

Herunder kan du læse om de forskellige oplevelser. Bemærk at vi altid inkluderer så mange udgifter som muligt, dvs. bl.a. fly, lokal transport osv., så du ved hvad du kan forholde dig til. Samtidig yder vi optimal service i en eventuel visumproces, finder et godt job på en topskiskole, samt arrangerer bolig, liftkort og alt det kræver at få en unik sæson.

 

Hvad kan du se frem til med snowminds?

 

Alle er velkomne, og er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du ALTID velkommen til at kontakte os! Uanset hvilket kursus du vælger, kan du altid se frem til følgende hos Snowminds:

 

  • En vintersæson som skiinstruktør med JOBGARANTI!
  • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen
  • Et unikt fællesskab med venner for livet
  • Tryghed ved dansk firma, som er medlem af Rejsegarantifonden
  • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
  • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN!

 

Alt i alt sørger vi for ALT det praktiske i forbindelse med din vintersæson – det eneste, du skal sørge for, er at pakke en kuffert, dine ski og en ordentlig pose med højt humør, så du kan få drømmen om en vintersæson som skiinstruktør hos Snowminds opfyldt!

 

Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

Næste infomøde !

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld