Bliv uddannet Level 2 instruktør under din sæson i Canada

Byg videre på din instruktøruddannelse i verdens bedste sneforhold

Fik du blod på tanden efter dit første instruktørkursus, og har du lyst til at tage dit skiløb til nye højder?

Efter med succes at have tilbudt vores østrigske skiinstruktører muligheden for mere træning og en level 2 uddannelse som del af deres sæson har vi arbejdet på at skabe samme mulighed for vores skønne Canadainstruktører – De skal ikke stå tilbage!

Derfor er det os en glæde at vi nu kan tilbyde dig at blive endnu bedre på ski og tage jeres Level 2 i januar og februar under sæsonen i Canada. Programmet kommer til at foregå på din destination, hvor du i januar får 7 dages tekniktræning af en af skiskolens bedste skiinstruktører. Denne træning skal forbedre dit niveau, samt gøre dig klar til den 5 dage lange canadiske level 2 eksamen, som afvikles i februar. Ved at tilbyde dette kursus kan du udvikle dit skiniveau på rekordfart, samtidig med at du arbejder og tjener penge, samt blive level 2 allerede i februar.

Hvad kan du se frem til med Snowminds?

Uanset hvilket kursus du vælger garanterer vi dig “the full Snowminds experience” på din vintersæson. Vores erfarne personale, som alle er tidligere skiinstruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under dit ophold i Canada. Samtidig sikrer vores topprofessionelle, canadiske skitrænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden uddannelsen.

Når du rejser med Snowminds varetager vi ALT det praktiske arbejde i forbindelse med dit sabbatår, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet i den Canadiske powder. Uanset hvilken pakke du vælger kan du altid se frem til følgende fordele:

 • En fantastisk vintersæson i Canada
 • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • Et unikt fællesskab med venner for livet
 • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN!


Hvad er inkluderet?

Level 2 uddannelsen er en viderebygning på vores 3 ugers skilærerkursus i Canada, så pakken tager udgangspunkt i, at du allerede er på din Canadiske skidestination, og har bestået din level 1 CSIA uddannelse. Vi tager os af alle de praktiske ting, så du ikke behøver gøre andet end at pakke din kuffert og dit gode humør.

Hele forløbet vil blive styret af os, så du fuldt ud kan fokusere på din forberedelse og uddannelse. Når du begynder på uddannelsen er ALT betalt, så du slipper for ubehagelige overraskelser. Nedenfor ses en oversigt over, hvad der præcist er inkluderet i pakken. 

 • 7 dages tekniktræning i januar som forberedelse til level 2
 • 5 dages level 2 CSIA uddannelse i februar inkl. alle materialer og kursubevis


Hvad er ikke inkluderet?

 • Kost under træningen og uddannelsen
 • *Eventuel udgift til bolig, liftkort og uniform under sæsonen (dette varierer fra skiskole til skiskole)
 • Udstyr til sæsonen, så som lavineudstyr, tourski m.m.
 • Lommepenge, og andet, der ikke er nævnt herover

Vær opmærksom på, at dette er et program til skilærer med Level 1 uddannelsen i Canada. Læs mere herom ved vores 3 ugers skilærerkursus i Canada.


Hvem kan ansøge om deltagelse i Canada?

Level 2 kurset har begrænsede pladser, hvorfor vi ikke kan garantere din deltagelse. Udvælgelsen kommer derfor til at bero på en kombination af først-til-mølle, samt kvalifikation. For at blive optaget kræver det, at du :

 • Besidder gode ski- eller snowboardkundskaber, dvs. kan køre sikkert med parallelle ski på hele bjerget
 • Passioneret omkring offpiste skiløb og tour skiing
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er en teamplayer og kan lide at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år (vær opmærksom på at man først er myndig som 19 årig i Canada)
 • Bestået Level 1 CSIA eller andet forbund

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

Vi har kæmpe interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.


Hvad siger vores deltagere?

At rejse med Snowminds har givet mig tryghed og et unikt fællesskab i fede canadiske rammer. Det er det fedeste at dele sin passion for skiløb med Danmarks mest topmotiverede skientusiaster.

Frederik - Skilærer i Canada

Snowminds sørger for alt det praktiske og gør alt for, at din sæson bliver fantastisk.
Vælg Snowminds for at få venner for livet, spektakulære skioplevelser og bliv en del af det fællesskab Snowminds skaber.

Sille - Skilærer i Canada

Vil du høre mere fra vores instruktører? Læs deres beretninger fra Snowminds bloggen eller se deres anmeldelser på Trustpilot eller Facebook, hvor vi er rated helt i top!

 


Læs mere om livet i Canada på Snowminds bloggen

 

Næste eventyr?

Bliv skiinstruktør i New Zealand til sommer!

Læs mere