FÅ DYB PUDDERSNE OG SUSHI PÅ MENUEN

Brug din instruktøruddannelse og få en vinter i Japans powdermekka

Drømmen i Japan

 

Landet i øst. Solens rige. Japan. Et powdermekka med 16 meter sne pr. vinter gør en sæson som skilærer i dette mytiske land helt unik. Nu har du chancen for at gøre det til din virkelighed som skiinstruktør i Japans powdermekka med Snowminds.

 

Destinationen

 

Et mytisk, sagnomspundet land, som de færreste danskere har sat deres ben i. En unik, fascinerende kultur fjernt fra hvad vi kender. Og vigtigst – verdens dybeste, letteste og bedste powder! 

 

Højt i nord på øen Hokkaido gemmer der sig en verden af sne, hvor området Niseko er kongen. Gennemsnitligt 16 meter (!) knastør pudder gør hver vinter området til en af verdens absolut bedste powderdestinationer. I 2014/2015 havde vi de første Snowminds skiinstruktører i Japan. Nu kan chancen blive din!

 

OBS!! Denne rejseoplevelse er kun for allerede uddannede skiinstruktør. Ønsker du en skilæreruddannelse og en sæson i Japan så se mere på Bliv skilærer i Japan. 

 

 

 

 

Vi har arrangeret vores egen drømmesæson og nu kan den blive din

 

Denne oplevelse er for dig, der allerede har en instruktøruddannelse og erfaring fra en skiskole. Chancerne for at blive optaget er størst, hvis du fx har været med os på en af vores andre destinationer og er en tidligere Snowminders. Hos os får du “the full Snowminds experience” på din vintersæson som skilærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere skiinstruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under forløbet før, under og efter din sæson i Japan, hvor vi sikrer dig et job på en japansk topskiskole.

 

Når du rejser med Snowminds varetager vi ALT det praktiske arbejde i forbindelse med dit sabbatår, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet som skilærer i Japan. Uanset hvilken pakke du vælger kan du altid se frem til følgende fordele:

 

 • En vintersæson som skilærer i Japan
 • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • Et unikt fællesskab med venner for livet
 • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN!

 

 

 

Hvad er inkluderet?

 

Vi tager os af alle de praktiske ting, så du ikke behøver gøre andet end at pakke din kuffert og dit gode humør.

 

 • Ca. 4 måneders skisæson i Japans powdermekka fra start december til start april 
 • Kick-off event i Danmark inden afrejse til Japan
 • Fly t/r fra København til Japan
 • Transport fra lufthavnen til din skiskole
 • Arrangeret bolig, sæsonliftkort og job på japansk skiskole*
 • Løn på ca. 100 DKK i timen + diverse bonus efter kvalifikation. Arbejdsforsikring og minimum en fridag om ugen.*
 • Mulighed for rigtigt gode drikkepenge pga. velhavende asiatisk klientel.
 • Hjælp til visum til Japan og praktiske formaliteter, informationer og kontaktpersoner til en tryg og sikker rejse**
 • Optimal forberedelse med støtte, rådgivning og tips og tricks før, under og efter rejsen**
 • Mulighed for rundrejse i Japan med de andre Snowminds (eksl. prisen, mulighed for tilkøb af åben flybillet)

 

Med ovenstående tager vi hånd om alt det praktiske og koordineringen med vores partnere i Japan. Du vil altid være omgivet af dem og på den måde sikrer vi, at du oplever præcis den samme tryghed og sikkerhed, som da du rejste med os på din første sæson!

 

*Endelige ansættelsesvilkår vil blive fremsendt af skiskolen. Der kan forekomme en egenbetaling for bolig, liftkort m.m. som del af lønnen.

 

Hvad er ikke inkluderet?

 

 • Eventuel bagage udover to stk. bagage på ca. 23 kg.
 • Udgifter til visumansøgning
 • Rejseaktivitet og transport efter skisæsonen
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Eventuel udgift til bolig og liftkort under sæsonen
 • Lommepenge, og andet der ikke er nævnt herover

 

 

Hvem kan ansøge som skiinstruktør i Japan?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Som skrevet tidligere er det en fordel, at du er tidligere Snowmindsinstruktør, men ikke et krav.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Har en level 1 instruktøruddannelse (fx. CSIA, Anwärter eller lignende) og gerne erfaring som skilærer*
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet. Såfremt vi kan tilbyde dig en plads på holdet, så vil næste step være en personlig jobsamtale med vores partnerskiskole.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination. I Japan er dette i særdeleshed vigtigt, da vi hurtigst muligt skal have dit visum på plads!

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

*OBS! Ønsker du at deltage på et af vores ski- eller snowboardinstruktørkurser, så du kan få arbejde i Japan, så se mere på siden Bliv skilærer i Japan. 

 

 

DETALJER OM KURSET

JOBGARANTI OG ØKONOMI

JOBGARANTIEN

En sæson som skilærer forbliver igennem hele livet kun en drøm for de fleste, men nu har du chancen for at gøre drømmen til virkelighed. Hos Snowminds har vi mange års erfaring med arbejdet som skilærer og igennem vores nøje tilrettelagte kurser og store netværk blandt verdens skiskoler garanterer vi dig et job på en af verdens bedste skidestinationer.

Jobgarantien er betinget af, at du består din skilæreruddannelse, hvilket ca. 90% af vores kursister gør. Skulle det ske at du ikke består vil vi gøre alt der står i vores magt for at sikre dig et job alligevel, så du kan få en skøn sæsonoplevelse og så tage en reeksamen enten i januar eller marts. Vi er stolte af at sige, at vi aldrig har stået i en situation, hvor vi ikke har kunnet hjælpe med et job efter endt uddannelse!

LØN, UDGIFTER OG FORLØBET

Vi har topprofessionelle samarbejdspartnere over hele verden og sammen med dem sikrer vi dig, at der er styr på både liftkort, bolig og uniform når du ankommer til din destination. Vær opmærksom på, at der kan forekomme en egenbetaling for fx bolig på flere destinationer, hvilket svinger fra destination til destination afhængigt af deres lønstruktur. Du bliver ansat direkte hos skiskolen, som udbetaler dig løn afhængig af din arbejdsindsats. Du bliver lønnet ca. 100-130 kr. pr. arbejdstime og har derudover ofte forskellige bonusmuligheder, hvis fx dine gæster vælger at forlænge deres kursus med dig osv. Man bliver ikke rig af en sæson som instruktør, men derimod rig på oplevelser! Vi anbefaler at have lommepenge med, så du kan få det bedste ud af sæsonen og gøre det du har lyst til. Generelt er det meget forskelligt hvad vores instruktører tjener og bruger under sæsonen. Som tommelfingerregel tjener man godt i Japan og mange har mulighed for at rejse rundt efterfølgende, uden at komme hjem med et minus på kontoen 🙂

Under samtalen med os vil vi vurdere din motivation, kvalifikationer og ønsker til din oplevelse, bl.a. for at vurdere hvilken skiskole og destination der kan give dig den perfekte oplevelse. Du ved altså tidligt i forløbet og længe inden afrejse hvilken skiskole du skal arbejde for. Når din uddannelse er bestået og afslutningsfesten overstået bliver du transporteret direkte ud på din skiskole, hvor du får din arbejdskontrakt, anvist bolig og en flot uniform, hvorefter eventyret kan begynde.

UNDER SÆSONEN

Alle vores skiskolepartnere er nøje udvalgt og vi har et tæt forhold til dem alle. Det betyder også, at såfremt der skulle opstå en problemstilling under sæsonen vil du til enhver tid kunne henvende dig hos os. Vi er her for at give dig en oplevelse for livet og vil gøre alt for at hjælpe dig, såfremt der skulle blive behov herfor.

EVENTS OG FÆLLESSKAB

STORT SÆSON KICK-OFF EVENT I DANMARK

Ca. en måned før afrejse finder Snowminds Kick-off event sted. Det er en fantastisk dag fyldt med indslag, som alle sammen er udarbejdet for at forberede dig bedre på din skisæson. Her får du en masse information om din kommende sæson, møder hele Snowminds teamet og ikke mindst dine nye kollegaer. Der vil nemlig altid være minimum én anden dansk Snowminds skilærer på din destination, så du aldrig er alene. Du vil bl.a. blive informeret om uddannelsen, få svar på alle dine spørgsmål og få mulighed for at købe lækkert skiudstyr til super priser.

TEAM EVENTS

Efter kurset kommer vi hos Snowminds hurtigt til at savne jer og I kommer, forhåbentligt, også til at savne os og hinanden. Derfor afholder vi store Snowminds Team Events. Her samler vi hele Snowminds teamet et hemmeligt sted for at få en oplevelse udover det sædvanlige og se alle igen.

SNOWMINDS REUNION PARTY I DANMARK EFTER SÆSONEN

Udover den store 2 ugers Snowminds Reunion sæsonafslutningscamp i Kaprun i April afholder vi ligeledes et stort reunion party i Danmark efter sæsonen. Dette ligger typisk i maj måned, hvor de sidste er kommet hjem, og inden mange tager med os videre ud i verden til bl.a. Afrika, Argentina eller Australien.

Snowminds Reunion Party’et er ligeledes frivilligt, men er en super mulighed for at gense gamle venner og snakke røverhistorier fra en skøn skisæson.

OPTAGELSE I SNOWMINDS ALUMNI

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet hundredevis af dygtige, danske skiinstruktører. Alle er en del af netværket “Snowminds Alumni”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds. Vi arrangerer årlige ture, så som skiture, surfture, team aktiviteter, events, reunionfester m.m., hvor vores instruktører netværker på tværs af årgange. På den måde kan man få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Snowminds Alumni er din adgang til Danmarks største netværk af unge skientusiaster.

TRYGHED, FÆLLESSKAB OG OPLEVELSER FOR LIVET

Fra dit første møde med os til samtalen i Danmark vil du blive fulgt, støttet og vejledt af vores erfarne team, som allesammen har været tidligere skiinstruktører hos os. På den måde vil du til enhver tid kunne få hjælp og sparring, hvad enten du har brug for råd til at pakke inden afrejse, et godt råd til hvordan du kan udvikle dit skiløb under vores kursus, sparring til tyske ord på uddannelsen eller en trøstende skulder under sæsonen. Kort sagt; uanset hvad du har brug for, så er vi der for dig HELE VEJEN!

Inden afrejse vil du blive inviteret til vores Facebookgruppe, hvor du kan sætte ansigt på alle de andre skilærere du skal tilbringe vinteren sammen med. Vi udarbejder dansk forberedelse til uddannelsen, så du kan komme velforberedt og samtidig har du mulighed for at bestille et tyskkursus, så dit tyske kan sidde lige i skabet.

Under uddannelsen er vi der til at hjælpe med alt fra læringsmateriale, sproget, øvelserne og ikke mindst at besvare alle de spørgsmål du måtte have om skiteknik, samt dine eksamener. Det betyder også, at du ikke altid er afhængig af at få ting besvaret hos din instruktør eller i gruppen. Du kan altid fange et medlem af Snowminds teamet.

Vi gør samtidig ekstremt meget ud af at sammensætte teams der kan fungere og som består af skønne, glade og motiverede skientusiaster. Dermed vil du unægteligt komme til at knytte tætte bånd med fx dine værelseskammerater, skiløbere i din gruppe på pisten og naturligvis dine kollegaer på destinationer. Alt sammen noget som vores tidligere skilærere ofte nævner som unikt ved oplevelsen. Dette fællesskab er ikke bare vigtigt fra et socialt synspunkt, men guld værd under uddannelsen og til eksamenerne, hvor støtte fra dine venner kan være lige dét ekstra der bærer dig godt igennem og giver dig et skilærerbevis i hånden.

Hos os er du ikke et nummer, men et menneske, en skilærer, og vores eneste mål og forhåbning er, at give dig en unik oplevelse som skiinstruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet. Det er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om. Passion for skiløb. Passion for mennesker. Passion for dig.

TRANSPORT

AFREJSEN

Vi flyver sammen i grupper fra København til Japan, hvorefter vi sørger for transporten til det skiresort, hvor du skal uddannes. I lufthavnen i Japan skal du igennem et visa check, hvor du i en kort samtale med en lufthavnsmedarbejder skal fortælle om dine planer for dit ophold i Japan og have gennemgået dine papirer. Det er vigtigt, at du medbringer dine visumpapirer og din flybillet i udprintet form. Information om mødetider m.m. får du i efteråret op til din afrejse.

TRANSPORT TIL DIN DESTINATION EFTER ENDT KURSUS

Når din uddannelse er færdig og afslutningsfesten er veloverstået vil vi arrangere din og dine nye kollegaers transport fra uddannelsen til din skiskole, hvor du vil blive indkvarteret og møde din nye chef. Alt transport er der dermed sørget for.

KAN JEG BESØGE ANDRE INSTRUKTØRER?

Ja, det vil der bestemt være mulighed for. Ofte har Snowminds flere skiskoler i samme by og derudover ligger byerne relativt tæt på hinanden og kan nås vha. busser, så der er mulighed for at besøge hinanden undervejs. Udover at du får muligheden for at være sammen med dine venner, kan du også nyde godt af nye og spændende skiområder, samt “jagte” powderen i andre resorts.

Skal du køre (eller købe) bil, så skal du have et internationalt kørekort. Dette anbefaler vi ALLE at bestille, så du har det med på din sæson. Du kan få et internationalt kørekort i din kommunes borgerservice ved at møde personligt op med dit gyldige danske kørekort og et pasfoto. Du kan læse mere her og kontakte kommunen, hvis du er i tvivl.

HJEMREJSE

Din flybillet er en t/r billet fra Danmark, så hjemrejsen er inkluderet i prisen. Transporten til lufthavnen, når du skal hjem, er dog IKKE inkluderet, da mange rejser videre, skal hjem på forskellige datoer eller andet. Ønsker du inspiration til rundrejse m.m. kan vi altid bistå med dette og hjælpe med at arrangere. Det er ligeledes noget vi vil snakke om til kick off eventet, så man allerede der kan begynde at drømme om de videre rejsemuligheder. Typisk rejser man med de andre fra skiskolen. Hvis du allerede inden afrejse ved, at du gerne vil flyve til eller hjem fra et andet land, så kan vi også undersøge mulighederne og de ekstra omkostninger for det og købe din flybillet ud fra det. Vi vil i slutningen af maj indhente din ønsker til din returbillet.

De fleste vælger at rejse rundt i Japan efter sæsonen og så flyve hjem fra Tokyo. Der er også flere der tager til fx Filippinerne, Bali eller lignende. Såfremt du skal rejse rundt er et godt tip at bruge Japans bagageservice “Black Cat”, som man kan benytte sig af, når man skal ud og rejse efter sæsonen til at opbevare og sende bagage.

INDKVARTERING

BOLIG

Din bolig er som udgangspunkt ikke inkluderet i din løn. Det skyldes, at mange instruktører er fastboende, så derfor vælger skiskolen denne model. Til gengæld tjener du naturligvis penge på skiskolen, så du har noget at betale huslejen med. Vi har i samarbejde med skiskolen arrangeret bolig, så du kommer til at bo med de andre Snowminds instruktører. Alt info om bolig får du umiddelbart inden eller under kurset. Boligforholdene i Japan er meget typiske for instruktører og man skal derfor IKKE forvente luksus. Man bor ofte i ældre huse, hostels eller små lejligheder, og ofte flere sammen på dorms eller værelser. Uanset hvordan du bor, så bliver det hurtigt dit nye hjem og du vil utvivlsomt stå med en kæmpe klump i halsen og måske lidt tårer i øjnene, når du forlader stedet efter sæsonen.

Pris

Course Icon En vintersæson i Japan (for erfarne instruktører)

Course Icon 21.995 DKK

Course Icon Vores næste tilmeldingsfrist 17. juni

Course Icon 29/11/2018 til 15/04/2019

Course Icon 1.500 DKK (depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Næste infomøde !

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld