Become a Program Manager

Help new instructors on their next adventure.

Vil du være Program Manager?

Er du klar til at tage Snowminds Eventyr til det næste level og er du vild med videregive din viden til nye instruktører? Er du vild med tanken om at blive en del a hele processen fra A-Z og gøre noget ekstra ud af det meste du laver? Er du kreativ og kan lide at tage initiativ? Hvis ja, så er du måske det næste medlem af Snowminds Academy og vores næste Program Manager.

Vores Program Managers får en central rolle på næste sæsons kurser og vil udvikle hans eller hendes planlægning- og eksekveringsfærdigheder i høj grad! I takt med at vi får flere og flere kurser rundt om i verden, har vi brug for de bedste af de bedste til køre kurserne og vi ønsker at investere i vores Program Managers som en del af Snowminds Academy. Som Program Manager vil du blive en del af planlægningsprocessen før, under og efter vores kurser i Japan, Canada, Spanien eller Østrig. Vi garanterer at du vil lære EN MASSE, tage din udvikling til de næste level og få en oplevelse for livet!

Læs venligst denne side igennem og check videoen ovenfor før du ansøger.

 

 

Hvad ansøger jeg til? 

Dine opgaver som Program Manager vil variere en del afhængigt af kurset og hvad der aftales men det er vigtigt for os at du kan sige ja til følgende:

1) Jeg kan deltage i The Snowminds Academy Camp i København fra 14.-16. September.

2) Jeg kan deltage i Kick off-begivenhederne i mit land. International Kick off afholdes i København fra 19.-23.September

3) Jeg kan tage med vores nye hold til enten Canada, Spanien, Norge, Østrig eller Japan i november/december.

4) Jeg kan før afrejse investere tid i planlægning af kurset fra A-Z (du får støtte fra Snowminds til dette)

5) Jeg kan hjælpe med at svare på spørgsmål fra instruktører, forberede materiale for dem og generelt forberede kurset og sæsonen for instruktørerne sammen med Snowminds.

6) Jeg kan deltage og hjælpe til en af vores udstyrsaftner i en af vores samarbejdende skibutikker i slutningen af oktober. Dato kommer senere.

Det er en stor fordel hvis du kan sige JA til det hele og vi vil prioritere efter dette. Hvis der skulle være én eller to ting, som du ikke kan leve op til, venligst oplys det i din ansøgning, så vi kan tage det med i overvejelserne.

 

Hvad kræver det at blive Program Manager?

Som Program Manager vil du blive en vigtig del af hele processen op til kurset. Det er derfor vigtigt at du kan sige ja til følgende:

1) Jeg er struktureret og vil elske at blive en del af planlægningen af et Snowminds kursus.

2) Jeg er klar til at tage initiativ og arbejde selvstændigt.

3) Jeg er klar til at “do whatever it takes” for at give de nye instruktører en fantastisk oplevelse og jeg forstår at “doing whatever it takes” ikke bare er et motto men måde at arbejde på gennem hele processen.

4) Jeg er klar til arbejde hårdt og gøre en indsats!

5) Jeg nyder at lede en gruppe, starte nye ting op og tale foran en gruppe. Jeg har det også fint med tage en konflikt op og håndtere situationen på bedst mulig måde.

6) Jeg har været Team Leader før.

7) Jeg er villig til at lære og blive en del af Snowminds Academy.

7) Jeg overvejer at gøre dette i mere end ét år (ikke et krav).

 

Hvad er Snowminds Academy?

Som en del af din ansættelse, får du mulighed for at deltage i Snowminds Academy, hvor vi giver jer de bedste redskaber til at blive en dygtig course manager! Dette er et akademi for alle, fra alle lande, som skal være Team Leader eller Program Manager. Vi vil ved siden af det oprette en pulje og invitere nogle ekstra kandidater til at deltage i akademiet for flere potentielle kurser. Det er vores måde på at sikre, at vores gruppe af Team Leaders og Program Managers bliver godt uddannet og forberedt, og dermed også investere i vores kandidater lidt mere langsigtet. Snowminds Academy vil være centreret omkring vores Academy Camp i September, hvor vi vil forberede alle på vores kurser og lære hinanden lidt bedre at kende. Ved siden af det, plejer vi også at have det ret sjovt 😉

Team Leader er dem der skal køre et kursus for første gang og vil være dem, som skal have en sæson på destinationen efterfølgende (gælder især Canada og Japan). Course Managers har erfaring som Team Leader og vil være en stor del af planlægningsprocessen og vil have hovedsansvaret under kurset.

Snowminds Academy vil finde sted i København i September.
Du vil lære en masse om præsentationsteknikker, event planning, SoMe teknikker, konflikthåndtering, hvordan man går forrest i en gruppe og stå overfor dem, hvordan man repræsenterer Snowminds, hvordan man skaber en god gruppe atmosfære og meget mere! Ved siden af det, bliver det en super social uge, hvor du kan forvente at være træt bagefter 🙂 Tjek videoen fra sidste års camp her:

 

Hvad får jeg ud af at være Program Manager?

Vi vil diskutere forholdene for positionen afhængigt af erfaring og indsats men vi vil, selvfølgelig, dække alle udgifter til transport, bolig under kurset, morgenmad og aftensmad under kurset, liftkort og andre udgifter du vil have, som en del af at køre et kursus.

Som Program Manager, vil du uanset hvad få en oplevelse for livet! Du vil stifte bekendskab med og møde en cool gruppe af nye instruktører og du vil lære en masse af dine nye ansvarsområder. Ved siden af det, vil du få følgende:

1) En personlig anbefaling som beskriver din indsats som Program Manager efter sæsonen.

2) Snowminds tøjpakke fra den nye Snowminds Apparel kollektion.

3) Transport, bolig, liftkort, morgenmad og aftensmad under kurset. Du får dermed en fuld kursusoplevelse én gang til 🙂

4) En lærerig oplevelse med event planning, logistikker, håndtering af en gruppe, konflikthåndtering, præsentationsteknik og meget mere før og under kurset.

5) En fed oplevelse i bjergene sammen med fellow sneentusiaster!

6) Løn efter kvalifikationer.

 

Hvordan ansøger jeg

Venligst send din ansøgning snarest muligt, men senest d. 15. Juni. Vi kører interviews i Juni og jo tidligere du ansøger, jo bedre er dine chancer.

Positionerne er normalt meget populære og det er vigtigt for os at udvælge det rigtige hold. Du bør derfor være forberedt på en grundig rekrutteringsprocess.

I ansøgningsformen, bliver du bedt om at vedhæfte en ansøgning, CV og et profilbillede. Vi vil senest en uge efter deadline vende tilbage til alle ansøgere.

Obs. Ansøgningen SKAL skrives på engelsk.

Du ansøger lige her!

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen eller ansøgningensproces, venligst kontakt Renée på [email protected] Vi ser frem til at modtage din ansøgning og måske byde dig velkommen på Snowminds Academy.

INFOMØDER

Hør mere om en sæson i sneen og stil alle dine spørgsmål

Tilmeld her