Trainee hos Snowinds

Kom hurtigere til en karriere hos en af verdens førende instruktør virksomheder

Trainee

København, Danmark, Fuldtidsstilling, 2 års uddannelsesprogram

Elsker du jobbet som ski- eller snowboard instruktør, og ikke mindst livet i sneen? Bliver du høj af at undervise og give dine gæster deres livs oplevelse? Er du ambitiøs og stræber du efter at lære mere omkring den sejeste industri i hele verden?

Hvis du kan krydse ovenstående af, så er du måske klar til at kickstarte din karriere og blive det næste medlem af Team Snowminds som vores nye Trainee.

Snowminds er en start-up virksomhed af natur, og siden begyndelsen af 2012 har vi haft vores hovedkontor i København, Danmark. Vi er et passioneret og dedikeret team på 10 mennesker hvor der bliver lagt stor vægt på kreativitet og nytænkning. Vi er vilde med nye ideer og elsker at eksperimentere så vi kan rykke fremad. Vi mener, at perfektion er umulig, men vi er aldrig bange for at svigte, lære og justere i vores forsøg på at opnå det.

 

Som Trainee hos Snowminds vil du i løbet af en periode på 2 år få et indgående kendskab til rejseindustrien samt en uddannelse herindefor. Fra dag ét vil du blive en del af teamet på lige fod med vores andre teammedlemmer, mens du i løbet af din traineeperiode vil få erfaring indenfor kundeservice, event management, marketing, business development, design og alt andet du er passioneret omkring. Helt fra starten af vil du få ansvar, samtidig med at du lærer af vores talentfulde, erfarne og globale team. Fokuspunktet i traineeuddannelsen vil være din udvikling, og det er kun dig der sætter grænser for hvad hvad du vil opnå. Du vil i løbet af de 2 år have en mentor i virksomheden som sørger for at guide dig og holde din karriereudvikling på rette spor. Derudover kan du selvfølgelig kombinere traineeforløbet med en masse skiløb!

 

Vi forventer, at du er ivrig efter at lære af de bedste i branchen og, at du stræber efter at anvende dine kompetencer både individuelt og i teams. Du ELSKER at hjælpe andre med at opnå success, og du er udstyret med en iværksætterånd der blomstrer når du står over for nye udfordringer. Uundgåeligt, er du en ambitiøs person der ikke er bange for at arbejde hårdt i din medvirken til at løfte Snowminds til det næste niveau.

 

I løbet ad din traineeperiode vil du bl.a,:

 • Deltage i vores kundeserviceteam hvor du vil kommunikere med Snowminds kandidater både mundtligt og skriftligt, og hjælpe med at sikre den bedst mulige service
 • Planlægge, koordinere og afholde begivenheder som vores kick-off event, teamleder weekender, informationsaftener, reunions, Roskilde Festival og lignende
 • Støtte vores marketing afdeling med Social Media Management, hjemmesidesupport, blogindlæg samt digitalt design
 • Afholde skiinstruktørinterviews samt guide vores kandidater til den oplevelse de drømmer om
 • Assistere i planlægningen af nye aktiviteter, såsom nye destinationer eller produkter
 • Lave gennemførelsesanalyse der understøtter Snowminds’ vækst og strategi
 • Planlægge og præsentere præsentationer på begivenheder som kick-off eventet eller andre kurser
 • Repræsentere Snowminds på vores kurser og hjælpe de nye Snowminds instruktører med at opnå success
 • Og meget, meget andet afhængigt af dine interesser og ambitioner…!

 

Hvem er du:

 • Du er dybt passioneret og har en lidenskab for andre mennesker kombineret med skiløb – ideelt med en baggrund som Snowminds ski- eller snowboardinstruktør
 • Har en interesse for iværksætteri og erfaring indenfor f.eks. kundeservice, HR, eventplanlægning, markedsføring, digitalt design, video/foto redigering eller forretningsudvikling
 • Du har ekstraordinære kommunikations- og skrivekundskaber, samt et skarpt øje for kundeinteraktivt indholdsskabelse
 • Kan tale dansk eller hollandsk med stærke kommunikationsfærdigheder både mundtligt og skriftligt
 • Flydende i det engelske sprog og gerne tysk. Svensk eller norsk er et plus
 • Har et brændende ønske om at hjælpe andre opnå success samt støtte dem hele vejen
 • Kan arbejde selvstændigt og aldrig nøjes med mindre end det bedste
 • Er en ægte holdspiller med et stort hjerte, en høj grad af integritet samt en høj arbejdsmoral

 

Hvad tilbyder vi:

 • Et uformelt, tempofyldt og ungt arbejdsmiljø
 • En 2 års traineeuddannelse, der vil spore dig ind på en karriere i rejsebranchen
 • Højt ansvar i en international, højtydende og selvdrevet kultur
 • Muligheden for at bidrage med dine personlige ideer og se dem komme til livs
 • Kompensationspakke baseret på kvalifikationer
 • Rejsearrangementer 5-10 uger om året (eller mere .. Husk dine ski!)
 • Frokostbuffet på Aamanns Restaurant
 • Fredagsbar, beach volley og sociale arrangementer

 

Er du vores nye medlem?

Hvis du har hvad der skal til, så send os en motiveret ansøgning, CV, samt et billede af dig selv og dit uddannelsebevis til [email protected] hurtigst muligt!

Har du nogle spørgsmål til stillingen, så kontakt Line Nørfjand Holm på [email protected].

 

Om Snowminds

Snowminds har trænet 1000+ ski- og snowboardinstruktører på 6 forskellige kontinenter, siden Snowminds kom til verden i 2012. Snowminds er stolte af at være et af de hurtigst voksende ski-orienterede rejseselskaber i verden.

Snowminds, der er iværksættere af natur, har siden begyndelsen i 2012, udvidet sit repertoire og tilbyder nu også eget tøjmærke, sprogkursus, adventure skirejser, skiskole, skileje og meget mere. Vores aktiviteter berører kunder i Danmark, Tyskland, Holland, Sverige og det engelske marked, samtidig med at vi omfavner vores nationale mangfoldighed i troen på at det gør os stærkere. Alt vi gør, grunder i vores hovedambition; at give ski- og snowboardentusiaster deres livs oplevelse i sneen rundt omkring hele verden.

I begyndelsen tilbød Snowminds skiinstruktør kurser i Østrig, mens Snowminds i dag strækker sig over hele 6 kontinenter og har samarbejdspartnere i bl.a. Argentina, Australien, Østrig, Canada, Japan, New Zealand og Sydafrika.

At være international i vores hverdag betyder bestemt ikke, at vi har forsømt vores rødder og derfor kalder vi København vores “hjem”. Herfra støtter og styrer vores passionerede team udviklingen af Snowminds’ aktiviteter, og er derfor med på rejsen der skaber bedre og mere dristige skiløbserfaringer rundt omkring hele verden.

 

 

 

Næste infomøde d. 11. april

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld