Jobs

Ungt og passioneret team

Arbejde med snowminds

 

Snowminds har trænet 1500+ ski og snowboard instruktører på 6 forskellige kontinenter,siden Snowminds blev stiftet i 2012. Snowminds er et af de hurtigst voksende ski orienteret rejseselskaber i hele verden.

Snowminds, der er iværksættere af natur, har siden begyndelsen i 2012, udviddet skiprogrammerne og har nu også sit eget tøjmærke, sprogkursus, adventure skirejser, skiskole, skileje og meget mere. Vores aktiviteter berører kunder i Danmark, Tyskland, Holland, sverige og det engelske marked og vi omfavner vores nationale mangfoldighed og tror på det gør os stærke. Alt vi gør, grunder i vores ambition; at give ski og snowboard entusiaster deres livsoplevelse i seen rundt i hele verden.

Vi startede med skikurser i Østrig og nu strækker Snowminds sig over 6 kontinenter steder som Argentina, Australien, Østrig, Canada, Japan, New Zealand og Syd Afrika.

At være international i vores hverdag betyder ikke at forsømme vores rødder, derfor kalder vi København hjem. Herfra understøtter vores team, styrer og udvikler vores aktiviteter på vores rejse for at skabe bedre og dristige skiløbserfaringer rundt om i verden.

"Med Snowminds, har Ottar og jeg skabt vores drømme virksomhed. I virkeligheden er det vores team, der gør drømmen til virkelig. At skabe den mest unikke vinter oplevelse i et ungt, dynamisk og levende team, får mig til at smile hver eneste dag."

- Christoffer Vorre, co-founder of Snowminds

Jobs up for grabs

Næste ansøgningsfrist d. 18. marts

Få pladser tilbage i Canada og Japan

Ansøg her