Bliv Ambassadør for Snowminds

Inspirerer de næste Snowminders og udvid din oplevelse på sæson

Vil du være Snowminds Ambassadør?

Ambassadør-titlen er for dig der elsker at dele din oplevelser med omverdenen. At være ambassadør for Snowminds handler om at dele sin passion og erfaringer med andre. Det skal som udgangspunkt ikke handle om at promovere udstyret eller kurserne – vi er langt mere interesserede i dig, dine oplevelse og dine erfaringer 🙂 Så kommer resten helt naturligt. Som ambassadør repræsenterer man Snowminds ved at skabe indhold til vores medier og ved at hjælpe med at øge kendskabet til Snowminds værdier. I alt hvad vi laver, bestræber vi os altid efter at være i øjenhøjde med vores målgrupper, og det er også disse værdier vi søger i en Snowminds Ambassadør! 

 

Vores Ambassadører er et af de transparante elementer på vores Instagram storys, posts, blogs, billeder, videoer osv. Ambassadører er passionerede instruktører, som deler deres oplevelser inden, under og efter deres sæson, med vores støtte og hjælp. Du vil som Ambassadør være en del af processen før, under og efter kurserne i Canada, Japan, Norge, Schweiz, Spanien eller Østrig. Vi kan love, at du lærer MEGET og får en oplevelse for livet!

Hvad tilmelder jeg mig?

 

Dine opgaver som Ambassadør varierer en del, men dit vigtigste job er at dele din oplevelse. Det er derfor vigtigt for os, at du kan sige ja til følgende:

 

1) Jeg vil gerne deltage i en online Ambassadør-workshop d. 2. november*

2) Jeg skal på sæson med Snowminds.

3) Jeg har erfaring med Instagram, Instagram storys, blogsskrivning, fotografering, video-edits mm. 

4) Jeg kan dele content inden, i løbet af min sæson og efter.

5) Jeg har udstyr eller mulighed for at låne til at tage billeder/videoer eller skrive blogs osv. i løbet af sæsonen.

 

*Vi vil bekræfte datoen i ansættelsesprocessen.

Det er en stor fordel, hvis du kan sige ja til ovenstående. I tilfælde af, at der er en eller to af de ting, som du ikke kan sige ja til, bedes du fortælle os i det din ansøgning, så tager vi det i betragtning.

 

Hvad kræver det at blive Ambassadør?

 

Du får meget ansvar som Ambassadør, især under kurserne. Det er derfor vigtigt, at du kan sige ja til følgende:

 

1) Jeg er seriøs og klar til at tage ansvaret som Ambassadør.

2) Jeg kan godt lide at være omkring mennesker, er positiv og jeg er meget social anlagt. Jeg er også udadvendt, og jeg har altid et smil på læben.

3) Jeg er klar til at dele en fed oplevelse, koste hvad det vil og forstår at “whatever it takes” ikke bare er en talemåde, men en arbejdsmåde der gælder gennem hele sæsonen.

4) Jeg er ikke bange for at udfordre mig selv, starte nye ting op og tale foran en gruppe.

Hvad er Ambassadør-workshoppen?

 

Vi afholder en Workshop online d. 2 november 2022, hvor vores marketing team og tidligere ambassadører kommer til at dele ud af erfaringer inden for SoMe, blog, billede- og videoproduktion og helt overordnet sørge for at du bliver klædt på til rollen som ambassadør!

 

Praktisk info

 

Jobbet som Ambassadør er ulønnet, men med frynsegoder som tøj, gaver, rabatter, gavekort osv. Men uden at overdrive, er den største takeaway som ambassadør at man virkeligt udvikler sig selv, sine kompetencer og får uvurderlige erfaringer til senere brug på CV’et!

 

Hvordan ansøger jeg? 

 

Send din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi holder interviews i løbende, og jo tidligere du ansøger, jo bedre er dine chancer.

Stillingerne er normalt meget populære, og det er vigtigt for os, at vi vælger det helt rigtige team. Du skal derfor være forberedt på en udvidet ansættelsesproces.

 

 

DU KAN ANSØGE HER

 

 

Tag gerne et kig på vores blog side, hvor tidligere Ambassadører har udformet content. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, kan du kontakte vores Marketing Manager, Trine på [email protected] – Vi ser frem til at modtage din ansøgning og måske byde dig velkommen som Snowminds Ambassadør.

 

AMBASSADOR TEAM 22/23

Vores Ambassadører sørger for at få stablet en masse sjovt content på benene for alle følgere på vores kanaler. Vi er allerede på udkig efter Ambassadører til 22/23 sæsonen. Send os en ansøgning hurtigst muligt.

Forneden vil i kunne møde teamet der sættes:

Anne-Sofie Tøttrup

Hej! Jeg hedder Anne-Sofie. Som ambassadør er mine mål bl.a. at inspirere andre til at tage en sæson, fordi det er en speciel oplevelse, som man normalt ikke kommer forbi. Samtidig er det en unik mulighed for at blive bedre til at tage billeder og udvikle mig på den front.

Emilie Dohn

Hej mit navn er Emilie og jeg er på i sæson i Zermatt, hvor jeg nyder det fuldt ud! Mit mål som ambassadør, er at skabe en masse fedt indhold, og sprede budskabet om, hvor fedt og uforglemmelig det er at være på sæson med Snowminds.

Femke Groenevelt

Jeg hedder Femke og er på sæson i Østrig. Jeg er hollænder og elsker alt, der har noget at gøre med ski og snowboard! Derfor er jeg også ambassadør, så jeg kan dele min passion om at være skilærer!

Guy Herbert

Hi, Jeg hedder Guy og er fra Australien og skal til Sun Peaks med min familie, hvor jeg uddanner mig til Snowboardinstruktør. Du tænker måske at jeg ikke er den typiske Snowminder og netop derfor er jeg ambassadør! Jeg vil gerne vise at lige gyldigt, hvor du er i dit liv er det aldrig for sent at gøre det du elsker mest.

Dig?

Vi er allerede på udkig efter Ambassadører til 23/24 sæsonen. Send os en ansøgning hurtigst muligt.

Sikre dig en plads til Canada 🇨🇦

Der er et begrænset antal visa til Canada. Ansøg nu for at sikre dig et!

Læs mere her