Team Snowminds

 

Vores Historie

 

Hvis der er noget, du er virkelig passioneret omkring, hvad er så det bedste, du kan gøre? Dele det med ligesindede! Det er i hvertfald vores overbevisning, og dette, krydret med en dyb passion for ski, sne, mennesker og ikke mindst skilærerlivet, gjorde at vi i 2012 besluttede at stifte vores lille hjertebarn Snowminds.

 

Fra dag ét har vi haft ét hovedformål med alt hvad vi har gjort; at dele vores passion for ski og hjælpe skientusiaster med at få oplevelser for livet som ski- og snowboardinstruktører rundt omkring i verden.

 

For at sikre dette, har vi skabt ski- og snowboardinstruktørkurser, som sikrer verdensklasse undervisning på og udenfor pisterne, masser af team building og en kompetencegivende instruktøruddannelse, så man efter kurset med vores jobgaranti straks kan starte livet som instruktør på en lokal skiskole.

 

Samtidig gør vi alt for at klæde vores instruktører bedst muligt på til at gennemføre en ski- eller snowboardinstruktøruddannelse og herefter at stå på egne ben hos en udenlandsk arbejdsgiver. Hvorfor? Jo, udover at give dig en helt unik sæsonoplevelse i sneen er skilærerjobbet i lige så høj grad en personlig dannelse- og udviklingsrejse, hvor du med et arbejde i udlandet og en udenlandsk chef skal undervise – ofte på flere sprog – og være ansvarlig for forventningsfulde, og til tider krævende, skituristers skioplevelse. Det er et ansvar og et arbejde der forpligter, og ikke mindst udvikler dig til din fremtidige studietid eller karriere. Det synes vi faktisk er næsten mindst lige så fedt!

 

Til at støtte dig på denne rejse tør vi godt lægge vores jyske sindighed en smule til side og sige, at du ikke finder et mere kompetent, erfarent og mest af alt passioneret team til at hjælpe dig end vores Snowminds Team. Det er store ord, men vi garanterer at gøre “whatever it takes” for at leve op til det! Vi har alle haft mindst én sæson som skiinstruktør (nogen har haft ti!), så vi ved, hvad vi snakker om, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig både før, under og efter din vintersæson, så den kan blive det du fortjener; en oplevelse for livet!

 

Vi er samtidig et ungt team bestående af tidligere skiinstruktører, hvor der altid er højt til loftet, nye ideer, latter på kontoret og smil på læberne. Vi elsker vores job, vi elsker vores instruktører og er altid klar til at byde velkommen til nye folk i Snowmindsfamilien! Og vi skriver familie, fordi vi mener det. Hos os er du IKKE et nummer, men et menneske, en skilærer, og vores eneste mål og ønske er, at give dig en unik oplevelse som instruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet.

 

Det kan lyde stort, men det kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om. Passion for sneen. Passion for mennesker. Passion for dig.

 

GLOBALE DESTINATIONER

Omtalt i bl.a.

Teamet

 

Vores team består af en skøn flok passionerede mennesker der alle har ét til fælles; Vi har alle oplevet minimum én sæson som skilærer og ELSKER skiløb og snowboard! Hele Snowminds teamet arbejder for én ting; at videregive den samme uforglemmelige oplevelse som instruktør, som vi alle selv har haft! Vi ved, at du kun kan nyde din oplevelse til fulde, hvis du er i trygge hænder og er omgivet af dejlige mennesker. Derfor ser vi det som vores fornemste opgave at støtte dig både før, under og efter din vintersæson, hvor den røde tråd er tryghed, fællesskab og oplevelser for livet!

Christoffer Vorre

Hej! Jeg hedder Christoffer, og sammen med Ottar stiftede jeg Snowminds i 2012. Jeg blev uddannet instruktør i 2004 og havde 4 sæsoner i Østrig som skiinstruktør. Yderligere har jeg en kandidatgrad fra CBS, hvilket jeg, kombineret med min dybe passion for ski og mennesker, anvender til at skabe nye eventyr for vores instruktører.

Ottar Í Hjøllum

Hej! Jeg hedder Ottar, jeg er dansk-færøsk og stifter af Snowminds. Jeg har haft 2 sæsoner i Østrig og en international økonomiuddannelse bag mig, hvilket jeg anvender til at skabe nye oplevelser for vores skilærere i hele verden.

Line Nørfjand Holm

Hej! Jeg hedder Line og var med på Snowminds' første instruktørteam i 2012, i Østrig. Siden har jeg ikke kunnet slippe skilærerlivet og anvender dermed flere års erfaring på Snowmindskontoret. Jeg brænder for at dele mine gode erfaringer og viderebringe dem til alle vores nye skiinstruktører.

Thijs Kennis

Hej! Mit navn er Thijs, jeg er fra Holland og siden 2008, har jeg levet livet i sneen som skiinstruktør. Med sæsoner som skiinstruktør i bl.a. Østrig, Schweiz og Afrika, har jeg fået en masse erfaring og udviklet mig meget som skiløber, hvilket jeg benytter på bedste vis, da jeg er ansvarlig for vores instruktørkurser.

Matthew Barnes Felthaus

Hej! Jeg hedder Matthew.
Jeg kommer fra England, men bor i København. Jeg blev først skiinstruktør i mit sabbatår, hvor jeg var i Canada. Det endte med at jeg faldt pladask for bjergene, ski-livet og at rejse. Jeg endte altså med en karriere i ski industrien med en CSIA Level 4, stod på ski året rundt og underviste på 4 forskellige kontinenter på 17 sæsoner. Jeg elsker at dele min passion og hjælpe andre!

Trine Størup Mortensen

Hej! Jeg hedder Trine og jeg startede mit instruktør-eventyr tilbage i 2013. Jeg har haft sæsoner i Østrig, Canada og Japan. Ved siden af, har jeg været Course Manager, Team Leader og studeret International Markedsføring. Nu sidder jeg og sørger for vores markedsføring, så de sociale medier er opdateret, at hjemmesiden spiller og at der er lækkert content på alle vores platforme.

Martin Norre Weinkouff

Hej! Jeg hedder Martin, jeg er en af de originale stiftere af Snowminds Store, vores gear-shop. Nu sidder jeg på kontoret og hjælper de nye instruktører afsted på deres livs sæson. Jeg har haft 2 sæsoner med Snowminds, hvor jeg har arbejdet som skiinstruktør, Course Manager og Team Leader i både Canada og Japan.

Renée Carolin Lauridsen Hägele

Servus, jeg hedder Renée og jeg har siden min første sæson i 2013 været skiinstruktør i Østrig, Lesotho, Australien og Japan. Sne og natur er noget af det bedste jeg ved og derfor har jeg studeret sportsmanagement samt uddannet mig til friluftsvejleder. I Snowminds teamet har jeg fornøjelsen af at være ‘product manager’, hvor jeg er tovholder på vores østrigske kurser og team leader akademiet.

Balka

*Wruff* jeg hedder Balka og jeg er Snowminds’ office doggo. Jeg elsker at fange (sne)bolde, løbe igennem vandpytter, jagte min hale og blive nusset på maven. På snowminds kontoret står jeg for at vogte over solpletterne samt hold hele kontor gulvet fri fra mad og krummer som kunne falde ned.

Karoline Farver Albertsen

Hej, jeg hedder Karoline og jeg har været en del af Snowminds-familien siden 2016, hvor jeg havde min første sæson i Canada. Efter det har jeg haft 7 sæsoner som skiinstruktør i Japan, Australien og Schweiz, samt været Team Leder i Østrig og Schweiz. Jeg hjælper vores kommende Snowminds-instruktører med alt det praktiske til deres oplevelse.

Mikkel Noordhuis

Hej! Jeg hedder Mikkel, jeg er dansk/hollandsk og er Finance and Accounting Manager. Jeg er totalt teamplayer, jeg er fra Amsterdam, IKKE Rotterdam - rivalbyen ;)

Sara Windfeld

Hej! Jeg hedder Sara, jeg er fra Danmark. Jeg har taget den Østrigske skilærer uddannelse og været Team Leder på vores kursus i Østrig.
Jeg elsker at stå på ski og snowboard og så syntes jeg det er det fedeste at snakke med alle vores nye og erfarne instruktører, og hjælpe dem godt på vej!

Anna-Luisa Hagl

Servus! Jeg hedder Anna og jeg kommer fra Tyskland. Jeg arbejder i produktudviklings-teamet og stræber efter at skabe fremragende produkter og oplevelser til jer! I januar 2020 deltog jeg selv i et Snowminds kursus i Østrig, for at opleve de fantastiske Snowminds-vibes på et kursus!

Mathilde Lundberg

Hei hei, jeg heter Mathilde og kommer fra Norge. Jeg gjorde min første sesong i Østerrike, og har også vært Team Leader der. Jeg er ansvarlig for vores norske og svenske intruktører, og hver dag gir jeg alt for å skape den beste vinteropplevelsen for deg!

Miriam Kuhlmann Mikounis

Hej, jeg hedder Miriam og startede mit vintereventyr i 2017 med en sæson som skiinstruktør i Østrig! Siden er det blevet til 3 sæsoner i mit andet hjem, Lofer, hvor jeg hver vinter vender tilbage. Jeg sidder til dagligt med vores webshop, Snowminds Store, hvor jeg pakker ordrer, styrer logistikken, og finder en masse fedt grej til jer instruktører!

Claire Bruijn

Hej! Mit navn er Claire og jeg kommer fra Holland. Jeg var på min første sæson i La Tzoumaz, Schweiz, efter jeg havde færdiggjort min bachelor. Jeg havde en god sæson og jeg elsker at stå på ski. Jeg vil gerne være med til at sikre mig at andre får en fantastisk og uforglemmelig oplevelse. At danne minder og nye venskaber er hvad det hele handler om.

Jacob Noer

Hej hedder Jacob, jeg startede på min rejse i 2016 hvor jeg tog til Canada og faldt pladask for livet som instruktør. Yderligere har jeg haft tre sæsoner i henholdsvis Japan, Australien og Østrig, men mit eventyr er ikke slut endnu. Jeg går nemlig med drømmen om at færdiggøre min APSI level 4. Derfor tager jeg på endnu en sæson til sommer i Australien. Hos Snowminds sidder jeg i det danske kundesupport team og kommunikerer med alle de fantastiske mennesker der kontakter os derudover arbejder jeg også med hjemmesiden.

Dan Storm

konichiwa! Jeg hedder Dan. Jeg er dansk og japansk, og har haft en skisæson i Japan. Jeg studerer til dagligt på CBS, hjælper til i Snowminds bogholderiet og på vores japanske ture.

Emil Walbum

Hej jeg hedder Emil! Jeg er fra Danmark og har haft en sæson i Revelstoke, Canada.
Jeg hjælper alle de nye instruktører med at få en lige så uforglemmelig og fed sæson, som min egen var. Jeg glæder mig til at snakke med dig!

Morten Lund

Hej! Jeg hedder Morten og har haft en sæson i Kimberley, Canada og Tomamu, Japan. Jeg sidder i det danske team og hjælper alle de nye instruktører med at få en god start på det hele og en FED overordnet oplevelse.

Maria Støckler

Hej! Jeg hedder Maria og kommer fra Danmark. Jeg har været på sæson i Bad Gastein, hvor jeg nød hvert et minut. Nu studerer jeg og arbejder hos Snowminds i København. Vi er alle enige om at skisporten er det fedeste og derfor glæder jeg mig hver dag til at hjælpe jer i retning af den perfekt sæson i sneen!

Cecilie Mønster Svendsen

Hej! Jeg hedder Cecilie, jeg er fra Danmark og har været en del af Snowminds-familien siden sommer 2021, hvor jeg blev en del af marketing-teamet. Når jeg ikke er hos Snowminds, studerer jeg Brand Design på Københavns Erhvervsakademi. Sæson 18/19 tilbragte jeg i Schladming i Østrig. Det var en uforglemmelig oplevelse som har medført, at jeg i dag stræber efter, at være med til at skabe fantastiske oplevelser til at alle jer eventyrlystne.

Frederik Hansen

Hej jeg hedder Frederik, jeg har været på sæson i Østrig i 18/19 sæsonen. Jeg startede som studentermedhjælper i Snowminds i starten af 2021 og arbejder nu på at kunne give den gode oplevelse videre, med de daglige opgaver i økonomiafdelingen.

Sofie Møller

Hej! Jeg hedder Sofie, og er fra Danmark! Jeg var på sæson i Alpendorf i Østrig i 18/19. Jeg blev bidt af livet på ski og i bjergene. Da jeg kom hjem igen gik jeg i gang med en uddannelse og er lige nu i praktik i Marketing-teamet. Jeg sidder og arbejder med kommunikation til alle vores kommende instruktører.

Nanna Tams

Hej! Jeg hedder Nanna og er fra Danmark. Jeg var på min første sæson i St. Anton, Østrig i 18/19 og har sidenhen haft svært ved at slippe hele skiuniverset. Til dagligt studerer jeg og er netop nu i praktik i marketing-teamet hos Snowminds. Jeg glæder mig meget til at give alle mine gode oplevelser fra en vintersæson i sneen videre til dig!

Jose Hartkopp

Hejsa! Jeg hedder Jose og er praktikant hos Snowminds.
Jeg læser til multimediedesigner og hjælper derfor til med de grafiske opgaver. Jeg har elsket at stå på ski siden første gang jeg fik planker på fødderne og vil til enhver tid tage på skiferie frem for solferie!

Niels Van Den Akker

Hej! Mit navn er Niels eller "dutchie" som de kalder mig i Snowminds familien. Jeg kommer fra Holland og startede i praktik hos Snowminds i Februar 2022. Jeg sidder i teamet med Thijs og Claire og sammen sørger vi for alt til din kommende sæson!

Vil du være en del af Team Snowminds? Send os en mail på [email protected]snowminds.dk, så kan vi tage en snak.

INFOMØDER

Hør mere om en sæson i sneen og stil alle dine spørgsmål

Tilmeld her