Team Snowminds

Vores Historie

 

Hvis der er noget, du er virkelig passioneret omkring, hvad er så det bedste, du kan gøre? Dele det med ligesindede! Det er i hvertfald vores overbevisning, og dette, krydret med en dyb passion for ski, sne, mennesker og ikke mindst skilærerlivet, gjorde at vi i 2012 besluttede at stifte vores lille hjertebarn Snowminds.

 

Fra dag ét har vi haft ét hovedformål med alt hvad vi har gjort; at dele vores passion for ski og hjælpe skientusiaster med at få oplevelser for livet som ski- og snowboardinstruktører rundt omkring i verden.

 

For at sikre dette, har vi skabt ski- og snowboardinstruktørkurser, som sikrer verdensklasse undervisning på og udenfor pisterne, masser af team building og en kompetencegivende instruktøruddannelse, så man efter kurset med vores jobgaranti straks kan starte livet som instruktør på en lokal skiskole.

 

Samtidig gør vi alt for at klæde vores instruktører bedst muligt på til at gennemføre en ski- eller snowboardinstruktøruddannelse og herefter at stå på egne ben hos en udenlandsk arbejdsgiver. Hvorfor? Jo, udover at give dig en helt unik sæsonoplevelse i sneen er skilærerjobbet i lige så høj grad en personlig dannelse- og udviklingsrejse, hvor du med et arbejde i udlandet og en udenlandsk chef skal undervise – ofte på flere sprog – og være ansvarlig for forventningsfulde, og til tider krævende, skituristers skioplevelse. Det er et ansvar og et arbejde der forpligter, og ikke mindst udvikler dig til din fremtidige studietid eller karriere. Det synes vi faktisk er næsten mindst lige så fedt!

 

Til at støtte dig på denne rejse tør vi godt lægge vores jyske sindighed en smule til side og sige, at du ikke finder et mere kompetent, erfarent og mest af alt passioneret team til at hjælpe dig end vores Snowminds Team. Det er store ord, men vi garanterer at gøre “whatever it takes” for at leve op til det! Vi har alle haft mindst én sæson som skiinstruktør (nogen har haft ti!), så vi ved, hvad vi snakker om, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig både før, under og efter din vintersæson, så den kan blive det du fortjener; en oplevelse for livet!

 

Vi er samtidig et ungt team bestående af tidligere skiinstruktører, hvor der altid er højt til loftet, nye ideer, latter på kontoret og smil på læberne. Vi elsker vores job, vi elsker vores instruktører og er altid klar til at byde velkommen til nye folk i Snowmindsfamilien! Og vi skriver familie, fordi vi mener det. Hos os er du IKKE et nummer, men et menneske, en skilærer, og vores eneste mål og ønske er, at give dig en unik oplevelse som instruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet.

 

Det kan lyde stort, men det kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om. Passion for sneen. Passion for mennesker. Passion for dig.

 

GLOBALE DESTINATIONER

Omtalt i bl.a.

Teamet

Vores team består af en skøn flok passionerede mennesker der alle har ét til fælles; Vi har alle oplevet minimum én sæson som skilærer og ELSKER skiløb og snowboard! Hele Snowminds teamet arbejder for én ting; at videregive den samme uforglemmelige oplevelse som instruktør, som vi alle selv har haft! Vi ved, at du kun kan nyde din oplevelse til fulde, hvis du er i trygge hænder og er omgivet af dejlige mennesker. Derfor ser vi det som vores fornemste opgave at støtte dig både før, under og efter din vintersæson, hvor den røde tråd er tryghed, fællesskab og oplevelser for livet!

Christoffer

Hej! Jeg hedder Christoffer, og sammen med Ottar stiftede jeg Snowminds i 2012. Jeg blev uddannet instruktør i 2004 og havde 4 sæsoner i Østrig som skiinstruktør. Yderligere har jeg en kandidatgrad fra CBS, hvilket jeg, kombineret med min dybe passion for ski og mennesker, anvender til at skabe nye eventyr for vores instruktører.

Ottar

Hej! Jeg hedder Ottar, jeg er dansk-færøsk og stifter af Snowminds. Jeg har haft 2 sæsoner i Østrig og en international økonomiuddannelse bag mig, hvilket jeg anvender til at skabe nye oplevelser for vores skilærere i hele verden.

Line

Hej! Jeg hedder Line og var med på Snowminds' første instruktørteam i 2012, i Østrig. Siden har jeg ikke kunnet slippe skilærerlivet og anvender dermed flere års erfaring på Snowmindskontoret. Jeg brænder for at dele mine gode erfaringer og viderebringe dem til alle vores nye skiinstruktører.

Matthew

Hej! Jeg hedder Matthew.
Jeg kommer fra England, men bor i København. Jeg blev først skiinstruktør i mit sabbatår, hvor jeg var i Canada. Det endte med at jeg faldt pladask for bjergene, ski-livet og at rejse. Jeg endte altså med en karriere i ski industrien med en CSIA Level 4, stod på ski året rundt og underviste på 4 forskellige kontinenter på 17 sæsoner. Jeg elsker at dele min passion og hjælpe andre!

Trine

Hej! Jeg hedder Trine og jeg startede mit instruktør-eventyr tilbage i 2013. Jeg har haft sæsoner i Østrig, Canada og Japan. Ved siden af, har jeg været Course Manager, Team Leader og studeret International Markedsføring. Nu sidder jeg og sørger for vores markedsføring, så de sociale medier er opdateret, at der er lækkert content på alle vores platforme og at hjemmesiden spiller.

Miriam

Hej, jeg hedder Miriam og startede mit vintereventyr i 2017 med en sæson som skiinstruktør i Østrig! Siden er det blevet til 3 sæsoner i mit andet hjem, Lofer, hvor jeg hver vinter vender tilbage. Jeg sidder til dagligt med vores kommunikation - bl.a. hjemmesiden her, samt vores webshop, Snowminds Store, hvor jeg finder en masse fedt grej til jer instruktører!

Jose

Halløøøj! Jeg hedder Jose! Jeg startede mit eventyr i Snowminds i vinteren 2022. Nu sidder jeg deler alle de FANTASTISKE oplevelser vores Snowminders får på deres destinationer og sørger for at det visuelle spiller max.

Maria

Hej! Jeg hedder Maria og kommer fra Danmark. Jeg har været på sæson i Bad Gastein, hvor jeg nød hvert et minut. Nu studerer jeg og arbejder hos Snowminds i København. Vi er alle enige om at skisporten er det fedeste og derfor glæder jeg mig hver dag til at hjælpe jer i retning af den perfekt sæson i sneen!

Karoline

Hej, jeg hedder Karoline og jeg har været en del af Snowminds-familien siden 2016, hvor jeg havde min første sæson i Canada. Efter det har jeg haft 7 sæsoner som skiinstruktør i Japan, Australien og Schweiz, samt været Team Leder i Østrig og Schweiz. Jeg hjælper vores kommende Snowminds-instruktører med alt det praktiske til deres oplevelse.

Emil

Hej jeg hedder Emil! Jeg har haft en sæson i Revelstoke, Canada.
Jeg hjælper alle de nye instruktører med at få en lige så uforglemmelig og fed sæson, som min egen var. Jeg glæder mig til at snakke med dig!

Sophie

Jeg hedder Sophie, og jeg er fra Skotland! Jeg startede min skikarriere med at køre konkurrencer over hele Europa, før jeg blev instruktør og træner for instruktører i Østrig. Jeg har arbejdet i Skotland, Østrig, Spanien og Italien. Jeg blev en del af Snowminds teamet i 2023 og arbejder på at give min kærlighed til sneen videre til vores internationale instruktører.

Floris

Hej! Mit navn er Floris og jeg kommer fra Holland. Siden 2015 har jeg haft sæsoner i Østrig og Canada. Gennem årene har jeg også været Teamleder på flere kurser, og har selv taget flere kurser. På kontoret arbejder jeg primært med vores instruktører fra Holland. Jeg håber, jeg kan hjælpe dig med at få en uforglemmelig oplevelse, ligesom jeg har haft!

Joost

Hejsa, Jeg hedder Joost og har været en del af Snowminds familien siden 2018, hvor jeg tog mit kursus i Østrig. Siden da har jeg både været Teamleder og Kursus manager med Snowminds, og nu arbejder i Snowminds Huset, hvor jeg gør mit ypperste for at give andre den samme fantastiske oplevelse, som jeg selv har haft med Snowminds.

Matilda

Hej, jeg hedder Matilda. Min rejse med Snowminds startede allerede i 2017 med en sæson i Canada. Siden da har jeg arbejdet som teamleder i både Canada og Østrig. På Snowminds HQ har jeg kontakt med vores svenske og norske instruktører og laver andre sjove ting, der sker bag kulisserne. Jeg håber at se dig i sneen!

Emma

Hej! Jeg hedder Emma, jeg taler norsk, svensk og dansk - og så jeg var på min første sæson med Snowminds i Østrig i 19/20. Siden da har jeg været helt bidt af alt der har med ski, sne og bjerge at gøre, og har desuden haft en sæson i Norge. Jeg har været en del af Snowminds teamet siden 2022, hvor jeg hjælper andre instruktører med at få samme uforglemmelige oplevelse!

Ludvig

Hej! Jeg hedder Ludvig og jeg har været en del af Snowminds-familien vinteren 2021. Til dagligt arbejder jeg på, at skabe de bedste oplevelser for alle jer instruktører!

Frederik

Hej jeg hedder Frederik, jeg har været på sæson i Østrig i 18/19. Jeg startede som studentermedhjælper og arbejder nu på at kunne give den gode oplevelse videre, med de daglige økonomiske opgaver.

Vil du være en del af Team Snowminds? Send os en mail på [email protected], så kan vi tage en snak.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld