Team Snowminds

 

Vores Historie

 

Hvis der er noget, du er virkelig passioneret omkring, hvad er så det bedste, du kan gøre? Dele det med ligesindede! Det er i hvertfald vores overbevisning, og dette, krydret med en dyb passion for ski, sne, mennesker og ikke mindst skilærerlivet, gjorde at vi i 2012 besluttede at stifte vores lille hjertebarn Snowminds.

 

Fra dag ét har vi haft ét hovedformål med alt hvad vi har gjort; at dele vores passion for ski og hjælpe skientusiaster med at få oplevelser for livet som ski- og snowboardinstruktører rundt omkring i verden.

 

For at sikre dette, har vi skabt ski- og snowboardinstruktørkurser, som sikrer verdensklasse undervisning på og udenfor pisterne, masser af team building og en kompetencegivende instruktøruddannelse, så man efter kurset med vores jobgaranti straks kan starte livet som instruktør på en lokal skiskole.

 

Samtidig gør vi alt for at klæde vores instruktører bedst muligt på til at gennemføre en skiinstruktøruddannelse og herefter at stå på egne ben hos en udenlandsk arbejdsgiver. Hvorfor? Jo, udover at give dig en helt unik sæsonoplevelse i sneen er skilærerjobbet i lige så høj graf en personlig dannelses- og udviklingsrejse, hvor du med et arbejde i udlandet og en udenlandsk chef skal undervise – ofte på flere sprog – og være ansvarlig for forventningsfulde, og til tider krævende, skituristers skioplevelse. Det er et ansvar og et arbejde der forpligter, og ikke mindst udvikler dig til din fremtidige studietid eller karriere. Det synes vi faktisk er næsten mindst lige så fedt!

 

Til at støtte dig på denne rejse tør vi godt lægge vores jyske sindighed en smule til side og sige, at du ikke finder et mere kompetent, erfarent og mest af alt passioneret team til at hjælpe dig end vores Snowminds Team. Det er store ord, men vi garanterer at gøre “whatever it takes” for at leve op til det! Vi har alle haft mindst én sæson som skiinstruktør (nogen har haft ti!), så vi ved, hvad vi snakker om, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig både før, under og efter din vintersæson, så den kan blive det du fortjener; en oplevelse for livet!

 

Vi er samtidig et ungt team bestående af tidligere skiinstruktører, hvor der altid er højt til loftet, nye ideer, latter på kontoret og smil på læberne. Vi elsker vores job, vi elsker vores instruktører og er altid klar til at byde velkommen til nye folk i Snowmindsfamilien! Og vi skriver familie, fordi vi mener det. Hos os er du IKKE et nummer, men et menneske, en skilærer, og vores eneste mål og ønske er, at give dig en unik oplevelse som instruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet.

 

Det kan lyde stort, men det kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om. Passion for sneen. Passion for mennesker. Passion for dig.

 

GLOBALE DESTINATIONER

Omtalt i bl.a.

Teamet

 

Vores team består af en skøn flok passionerede mennesker der alle har ét til fælles; Vi har alle oplevet minimum én sæson som skilærer og ELSKER skiløb og snowboard! Hele Snowminds teamet arbejder for én ting; at videregive den samme uforglemmelige oplevelse som instruktør, som vi alle selv har haft! Vi ved, at du kun kan nyde din oplevelse til fulde, hvis du er i trygge hænder og er omgivet af dejlige mennesker. Derfor ser vi det som vores fornemste opgave at støtte dig både før, under og efter din vintersæson, hvor den røde tråd er tryghed, fællesskab og oplevelser for livet!

Christoffer Vorre

Christoffer stiftede sammen med Ottar Snowminds i 2012. Han blev skilærer i 2004 og havde 4 sæsoner i Østrig som skilærer. Han har en kandidatgrad fra CBS, hvilket han, kombineret med en dyb passion for ski og mennesker, anvender til at skabe nye eventyr for vores instruktører.

Ottar Í Hjøllum

Vores dansk-færøske stifter, Ottar, har bl.a. 2 sæsoner i Østrig og en international økonomiuddannelse bag sig, hvilket han anvender til at skabe nye oplevelser for vores skilærere i hele verden.

Thijs Kennis

Thijs er vores hollandske superstar og har siden 2008 været aktiv i sneen som skiinstruktør. Med sæsoner som skiinstruktør i bl.a. Østrig, Schweiz og Afrika, er Thijs uden tvivl vores mest kompetente skiløber, hvilket han demonstrerer på bedste vis som ansvarlig for vores instruktørkurser.

Charlotte Pedersen

Charlotte var med på det første Snowminds hold af skiinstruktører i 2012, og har sidenhen med stor omhyggelighed, ekspertise, passion og hjertevarme vejledt hundredevis af vores instruktører til deres livs vinteroplevelse.

Jacob Skytte

Jacob, aka Skytte, startede hos os i 2013 og efter sæsoner i Østrig, Afrika og Japan formåede han at undervise på 3 kontinenter indenfor ét år. Er der én ting der er klart, så er det, at Skytte ELSKER sit job og livet i bjergene.

Maria Opstrup Matthiesen

Efter Marias første sæson i Mayrhofen, Østrig har hun været en fast bestanddel af Snowminds teamet. Med dansk-tysk pas er hun ansvarlig for alt vores tyskundervisning og har hjulpet mange Snowminders til at booste deres tyskniveau enormt.

Line Nørfjand Holm

Line var med på Snowminds første instruktørteam i 2012 i Østrig. Hun har sidenhen ikke kunnet slippe skilærerlivet og anvender deres flere års erfaring på Snowmindskontoret. Hun brænder for at dele sine gode erfaringer og viderebringe dem til alle vores nye skiinstruktører.

Johan Duus Terkelsen

Vores altid smilende marketingsansvarlige Johan Duus har en lang baggrund tilbage i det danske skimiljø. Med særlig interesse i freestylemiljøet har han undervist på ”Din camp” i 8 år, vundet freestyle DM, samt podieplacering til freeride DM.

Matilda Nikamo

Matilda er vores helt fantastiske svenske og norske markedsansvarlige. Med hendes erfaring fra både Canada og Østrig står hun for alt service og rekruttering af vores Svenske og Norske instruktører hvilket hun gør med stil!

Pernilla Mouritzen

Pernilla er markedsansvarlig for hele vores internationale marked. Med hendes erfaring som instruktør i både Canada, Japan og New Zealand, samt hendes endeløse smil, giver hun vores internationale instruktører den bedst tænkelige service.

Martin Weinkouff

Martin er en af de originale stiftere af Powderstore, vores signatur off-pist tøj firma. Han er en ægte Snowminds, som har arbejdet både som skiinstruktør og Team Leader i både Canada og Japan.

Giovanni Thijs

Giovanni er vores helt egen Günther! Med 4 sæsoner som instruktør I Østrig og mange som Team Leader ved han, alt der er at vide om Wienerschnitzel. Hvis han ikke er ude at køre så en han igang med at give sin legendariske service til vores hollandske instruktører.

Julie Rosendal Andersen

Julie er helt igennem Snowminds. Hun har været Snowminds instruktør i Østrig, Afrika Canada og Japan og nu giver hun alle vores fremtidige instruktører den bedste service fra vores hovedkontor, når hun altså ikke selv er afsted på ski.

Mikkel Noordhuis

Mikkel er vores Finance and Accounting Manager og hele vejen igennem team player. Han nævner stolt at han er fra Amsterdam - Hvilket ikke må forveksles med Rotterdam, en anden by i Holland.

Vil du være en del af Team Snowminds? Send os en mail på [email protected], så kan vi tage en snak.

Næste infomøde d. 29. maj

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld