Team Snowminds

 

Vores Historie

 

Hvis der er noget, du er virkelig passioneret omkring, hvad er så det bedste, du kan gøre? Dele det med ligesindede! Det er i hvertfald vores overbevisning, og dette, krydret med en dyb passion for ski, sne, mennesker og ikke mindst skilærerlivet, gjorde at vi i 2012 besluttede at stifte vores lille hjertebarn Snowminds.

 

Fra dag ét har vi haft ét hovedformål med alt hvad vi har gjort; at dele vores passion for ski og hjælpe skientusiaster med at få oplevelser for livet som ski- og snowboardinstruktører rundt omkring i verden.

 

For at sikre dette, har vi skabt ski- og snowboardinstruktørkurser, som sikrer verdensklasse undervisning på og udenfor pisterne, masser af team building og en kompetencegivende instruktøruddannelse, så man efter kurset med vores jobgaranti straks kan starte livet som instruktør på en lokal skiskole.

 

Samtidig gør vi alt for at klæde vores instruktører bedst muligt på til at gennemføre en ski- eller snowboardinstruktøruddannelse og herefter at stå på egne ben hos en udenlandsk arbejdsgiver. Hvorfor? Jo, udover at give dig en helt unik sæsonoplevelse i sneen er skilærerjobbet i lige så høj graf en personlig dannelse- og udviklingsrejse, hvor du med et arbejde i udlandet og en udenlandsk chef skal undervise – ofte på flere sprog – og være ansvarlig for forventningsfulde, og til tider krævende, skituristers skioplevelse. Det er et ansvar og et arbejde der forpligter, og ikke mindst udvikler dig til din fremtidige studietid eller karriere. Det synes vi faktisk er næsten mindst lige så fedt!

 

Til at støtte dig på denne rejse tør vi godt lægge vores jyske sindighed en smule til side og sige, at du ikke finder et mere kompetent, erfarent og mest af alt passioneret team til at hjælpe dig end vores Snowminds Team. Det er store ord, men vi garanterer at gøre “whatever it takes” for at leve op til det! Vi har alle haft mindst én sæson som skiinstruktør (nogen har haft ti!), så vi ved, hvad vi snakker om, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig både før, under og efter din vintersæson, så den kan blive det du fortjener; en oplevelse for livet!

 

Vi er samtidig et ungt team bestående af tidligere skiinstruktører, hvor der altid er højt til loftet, nye ideer, latter på kontoret og smil på læberne. Vi elsker vores job, vi elsker vores instruktører og er altid klar til at byde velkommen til nye folk i Snowmindsfamilien! Og vi skriver familie, fordi vi mener det. Hos os er du IKKE et nummer, men et menneske, en skilærer, og vores eneste mål og ønske er, at give dig en unik oplevelse som instruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet.

 

Det kan lyde stort, men det kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om. Passion for sneen. Passion for mennesker. Passion for dig.

 

GLOBALE DESTINATIONER

Omtalt i bl.a.

Teamet

 

Vores team består af en skøn flok passionerede mennesker der alle har ét til fælles; Vi har alle oplevet minimum én sæson som skilærer og ELSKER skiløb og snowboard! Hele Snowminds teamet arbejder for én ting; at videregive den samme uforglemmelige oplevelse som instruktør, som vi alle selv har haft! Vi ved, at du kun kan nyde din oplevelse til fulde, hvis du er i trygge hænder og er omgivet af dejlige mennesker. Derfor ser vi det som vores fornemste opgave at støtte dig både før, under og efter din vintersæson, hvor den røde tråd er tryghed, fællesskab og oplevelser for livet!

Christoffer Vorre

Hej! Jeg hedder Christoffer, og sammen med Ottar stiftede jeg Snowminds i 2012. Jeg blev uddannet instruktør i 2004 og havde 4 sæsoner i Østrig som skiinstruktør. Yderligere har jeg en kandidatgrad fra CBS, hvilket jeg, kombineret med min dybe passion for ski og mennesker, anvender til at skabe nye eventyr for vores instruktører.

Ottar Í Hjøllum

Hej! Jeg hedder Ottar, jeg er dansk-færøsk og stifter af Snowminds. Jeg har haft 2 sæsoner i Østrig og en international økonomiuddannelse bag sig, hvilket jeg anvender til at skabe nye oplevelser for vores skilærere i hele verden.

Thijs Kennis

Hej! Mit navn er Thijs, jeg er fra Holland og siden 2008, har jeg levet livet i sneen som skiinstruktør. Med sæsoner som skiinstruktør i bl.a. Østrig, Schweiz og Afrika, har jeg fået en masse erfaring og udviklet mig meget som skiløber, hvilket jeg benytter på bedste vis, da jeg er ansvarlig for vores instruktørkurser.

Charlotte Pedersen

Hej! Jeg hedder Charlotte og jeg deltog på det første Snowminds hold af skiinstruktører i 2012, og har sidenhen med stor omhyggelighed, ekspertise, passion og hjertevarme vejledt hundredevis af vores instruktører til deres livs vinteroplevelse.

Jacob Skytte

Hej! Mit navn er Jacob, aka Skytte, jeg startede mit eventyr hos Snowminds i 2013 og efter sæsoner i Østrig, Afrika og Japan, formåede jeg at undervise på 3 kontinenter indenfor ét år. Er der én ting der er klart, så er det, at jeg ELSKER mit job og livet i bjergene.

Maria Opstrup Matthiesen

Hej! Jeg hedder Maria, og efter min første sæson i Mayrhofen, Østrig, har jeg været en fast bestanddel af Snowminds teamet. Med mit dansk-tyske pas er jeg ansvarlig for alt vores tyskundervisning og har hjulpet mange Snowminders til at booste deres tyskniveau enormt.

Line Nørfjand Holm

Hej! Jeg hedder Line og var sammen med Charlotte med på Snowminds' første instruktørteam i 2012, i Østrig. Siden har jeg ikke kunnet slippe skilærerlivet og anvender dermed flere års erfaring på Snowmindskontoret. Jeg brænder for at dele mine gode erfaringer og viderebringe dem til alle vores nye skiinstruktører.

Johan Duus Terkelsen

Hej! Jeg hedder Johan. Jeg er marketingsansvarlig og har gennem en lang årrække tilbragt meget tid i det danske skimiljø, nærmere bestemt freestyle og freeride miljøet. Jeg har undervist på "DIN CAMP" i 8 år, samt vundet DM i freestyle og freeride.

Matilda Nikamo

Hej! Jeg hedder Matilda, jeg er fra Sverige og er markedansvarlig for vores norske og svenske marked. Jeg har været skiinstruktør i både Canada og Østrig, og står for alt service og rekruttering af vores svenske og norske instruktører!

Pernilla Mouritzen

Hej! Jeg hedder Pernilla, jeg er markedsansvarlig for hele vores internationale marked. Jeg har erfaring fra og været instruktør i både Canada, Japan og New Zealand, og med et smil på læben, giver jeg vores internationale instruktører den bedst tænkelige service.

Martin Norre Weinkouff

Hej! Jeg hedder Martin, jeg er en af de originale stiftere af Powderstore, vores signatur freeride og freestyle tøjfirma. Nu sidder jeg på kontoret og hjælper de nye danske instruktører afsted på deres livs sæson, samt står for vores webshop. Jeg har haft 2 sæsoner med Snowminds, hvor jeg har arbejdet som skiinstruktør og Team Leader i både Canada og Japan.

Giovanni Thijs

Hej! Jeg er fra Holland og hedder Giovanni, bedre kendt som Gio eller Günther! Jeg har haft 4 sæsoner som instruktør I Østrig og mange som Team Leader ved jeg alt hvad der er at vide om Wienerschnitzel. Hvis jeg ikke står på ski, så hjælper jeg vores kommende hollandske instruktører afsted på sæson.

Julie Rosendal Andersen

Hej! Jeg hedder Julie og er stolt vestjyde! Jeg har været Snowminds instruktør i Østrig, Afrika Canada og Japan og nu giver jeg alle vores fremtidige instruktører den bedste service fra vores hovedkontor, når jeg altså ikke selv er afsted på ski.

Mikkel Noordhuis

Hej! Jeg hedder Mikkel, jeg er dansk/hollandsk og er Finance and Accounting Manager. Jeg er totalt teamplayer, jeg er fra Amsterdam, IKKE Rotterdam - rivalbyen ;)

Steffen Lund Olsen

Hej Jeg hedder Steffen og er Director of Sales & Marketing, jeg har taget en HD i Økonomistyring og Procesledelse på CBS, haft en sæson som skiguide og har 6 års erfaring i skibranchen. Jeg har altid et kæmpe smil og godt humør på, og det er vigtigt for mig når jeg skal hjælpe dig!

Trine Størup Mortensen

Hej! Jeg hedder Trine og jeg startede mit eventyr med Snowminds tidligt. Tilbage i 2013 tog jeg afsted som praktikant, sidenhen er det blevet til sæsoner i Østrig, Canada og Japan. Ved siden af, har jeg været Team Leader og studeret markedsføring. Nu sidder jeg og sørger for, at de sociale medier er opdaterede, at hjemmesiden spiller og at der er lækkert content til vores forskellige platforme.

Magnus Iversen

Hej! Jeg hedder Magnus og er vores skirejse-ekspert! Jeg har haft en sæson i Whistler, en bachelor i Europæisk Business samt en kandidat i Service Management fra CBS, og masser af erfaring med udvikling og afvikling af skirejser. Jeg sidder og udvikler vores skirejser til Canada og Japan sammen med Julie, og er klar til at hjælpe dig med et smil!

Susanne Posma

Hej! Jeg hedder Susanne er fra holland. Jeg har haft 2 sæsoner i Østrig og nu sidder jeg til dagligt og hjælper alle vores hollandske instruktører på vej, til at få deres livs oplevelse på sæson.

Julie Holm Svendsen

Hej! Jeg hedder Julie og har haft en sæson i Whistler. Jeg er vores rejse- og koordinationsekspert. Jeg booker alle vores flyrejser til instruktørerne samt sidder sammen med Magnus og styrer vores skirejser til Japan og Canada.

Fredrika Wallin

Hej! Mit er navn Fredrika og jeg kommer fra Gothenburg i Sverige.
Jeg har været på 4 sæsoner i Frankrig, før jeg flyttede til skønne København.
Mine store passioner er mennesker og sne, hvilket jeg har dyrket i 9 år efterhånden. Jeg arbejder som HR og Operation Manager, samt sørger for at vores kurser er de bedst mulige.

Matthew Barnes Felthaus

Hej! Jeg hedder Matthew.
Jeg kommer fra England, men bor i København. Jeg blev først skiinstruktør i mit sabbatår, hvor jeg var i Canada. Det endte med at jeg faldt pladask for bjergene, ski-livet og at rejse. Jeg endte altså med en karriere i ski industrien med en CSIA Level 4, stod på ski året rundt og underviste på 4 forskellige kontinenter. Jeg elsker at dele min passion og hjælpe andre!

Karoline Sehested Sie

Hej! Jeg hedder Karoline og kommer fra København.
Har haft sæson i Østrig, Sydafrika og Canada. Nu er jeg dog blevet mere seriøs og studerer på CBS - dog med en kæmpe kærlighed for ski!

Renée Carolin Lauridsen

Hej! Jeg hedder Renée.
Tog min uddannelse med Snowminds helt tilbage i 2013 og har været instruktør i Østrig, Lesotho, Australien og Japan. Jeg har været teamleader i flere omgange og p.t. er jeg ansvarlig for vores Social Club.

Lise Kirk

Hej! Jeg hedder Lise og er skiskolechef på CopenHill.

Jeg er selv en aktiv samler af fede oplevelser på ski og nu driver jeg Ski School Snowminds. Tænk engang Ski School Snowminds er verdens første skiskole på toppen af et forbrændingsanlæg.
Jeg glæder mig til at se dig på CopenHill og være med til at give dig en ski oplevelse for livet!

Frederik Riber Larsen

Hej. Jeg hedder Frederik og er fra Amager.
Til daglig læser jeg spansk på CBS, så derfor har jeg primært stået bag oprettelsen af instruktør kurset i Spanien, som jeg også tager på næste år. Jeg elsker at opleve, gøre en forskel, snakke spansk og stå på snowboard!

Vil du være en del af Team Snowminds? Send os en mail på [email protected], så kan vi tage en snak.

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Find et fysisk infomøde nær dig, eller se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Se infomøder her