Kontakt Snowminds

Har du spørgsmål, så kontakt os!

Kontakt os

Indtast dine kontakt informationer og få en personlig snak om dine muligheder. Vores team er altid klar til at hjælpe dig med rådgivning og fortælle om vores mange muligheder for at hjælpe dig afsted på ski eller snowboard – og vender tilbage hurtigst muligt!

 

Vi er her for dig

Vi elsker at dele ud af vores erfaring og du er derfor også altid velkommen til at kontakte os, enten på mail, telefon eller via sociale medier. Vi er et ungt team bestående af tidligere skiinstruktører, hvor der altid er højt til loftet, nye ideer, latter på kontoret og smil på læberne. Hele Snowminds teamet arbejder for én ting; at videregive den samme uforglemmelige oplevelse, som vi alle har haft. Vi ved, at du kun kan nyde din oplevelse til fulde, hvis du føler dig tryg og ikke skal bekymre dig om planlægningen. Derfor er vores fornemste opgave at støtte dig både før, under og efter din sæson, hvor det vigtigste for os er tryghed, fællesskab og oplevelser for livet!

Vil du vide mere om Snowminds og vores passionerede team kan du læse mere her.

 

Kontaktoplysninger

Adresse:

Snowminds ApS, Refshalevej 151, 1432 København K.

E-mail:

[email protected]

Telefon:

Telefoner er åbne mandag til fredag. I en nødsituation udover vores normale åbningstider er vores kontaktoplysninger for en nødsituation nederst på denne side.

+45 28 99 35 99

Mandag 09:00-16:00
Tirsdag 10:00-16:00
Onsdag 09:00-16:00
Torsdag 09:00-16:00
Fredag 09:00-15:00

Sociale medier

Vær sikker på at tagge os på sociale medier, når du er klar til at starte dit eventyr og under din rejse med Snowminds! Vi elsker at reposte ❤️

Facebook
Instagram
TikTok
YouTube

 

Din tryghed med Snowminds

Siden Snowminds start i 2012 har det været vores topprioritet, at du kan føle dig 100% tryg når du rejser med os – det er det stadig!

Derfor vil du som rejsende automatisk være dækket af vores Tryghedsgaranti og vores medlemsskab af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2601).

 

 

 

KONTAKT I NØDSTILFÆLDE

I vintersæsonen vil opkald uden for vores åbne timer blive omdirigeret til Snowminds nødlinje efter en kort stemmemeddelelse. I en nødsituation uden for vores åbningstider, bedes du ringe til +45 28 99 35 99, blive på linjen, og dit opkald vil blive omdirigeret til en Snowminds-ansat. Denne nødlinje er åben 24 timer i døgnet i vintersæsonen og er kun til nødsituationer.

For alle generelle henvendelser og ikke-nødsitiationer beder vi dig ringe inden for vores åbningstider eller sende en e-mail til [email protected], så vender vi tilbage, så snart vi er tilbage på kontoret.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld