Kontakt Snowminds

Har du spørgsmål, så kontakt os!

Kontakt os og få en personlig snak om dine muligheder med Snowminds

Vores team er altid klar til at hjælpe dig med rådgivning og fortælle om vores mange muligheder for at hjælpe dig afsted på ski eller snowboard. Vi elsker at dele ud af vores erfaring og du er derfor altid velkommen til at kontakte os, enten på mail, telefon eller via sociale medier. Vi er et ungt team bestående af tidligere skiinstruktører, hvor der altid er højt til loftet, nye ideer, latter på kontoret og smil på læberne. Vi elsker vores job, vi elsker vores instruktører og er altid klar til at byde velkommen til nye folk i Snowmindsfamilien!  Hele Snowminds teamet arbejder for én ting; at videregive den samme uforglemmelige oplevelse, som vi alle har haft! Vi ved, at du kun kan nyde din oplevelse til fulde, hvis du føler dig tryg og ikke skal bekymre dig om planlægningen. Derfor er vores fornemste opgave at støtte dig både før, under og efter din sæson, hvor det vigtigste for os er tryghed, fællesskab og oplevelser for livet!

Telefoner er åbne mandag til torsdag kl. 10-16, samt fredag kl. 10-14. Vil du vide mere om Snowminds og vores passionerede team kan du læse mere her.

I en nødsituation udover vores normale åbningstider er vores kontaktoplysninger for en nødsituation nederst på denne side.

 

 

 

Kontaktoplysninger

Adresse:

Snowminds ApS, Refshalevej 151, 1432 København K.

E-mail:

[email protected]

Telefon:
+45 28 99 35 99

Mandag 10:00-16:00
Tirsdag 10:00-16:00
Onsdag 10:00-16:00
Torsdag 10:00-16:00
Fredag 10:00-14:00

Sociale medier

Facebook
Instagram
TikTok
YouTube

Din tryghed med Snowminds

Siden Snowminds start i 2012 har det været vores topprioritet, at du kan føle dig 100% tryg når du rejser med os – det er det stadig!

Derfor vil du som rejsende automatisk være dækket af vores Tryghedsgaranti og vores medlemsskab af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2601).

 

 

 

KONTAKT I NØDSTILFÆLDE

I vintersæsonen vil opkald uden for vores åbne timer blive omdirigeret til Snowminds nødlinje efter en kort stemmemeddelelse. I en nødsituation uden for vores åbningstider, bedes du ringe til +45 28 99 35 99, blive på linjen, og dit opkald vil blive omdirigeret til en Snowminds-ansat. Denne nødlinje er åben 24 timer i døgnet i vintersæsonen og er kun til nødsituationer.

For alle generelle henvendelser og ikke-nødsitiationer beder vi dig ringe  inden for vores åbningstider eller sende en e-mail til [email protected], så vender vi tilbage, så snart vi er tilbage på kontoret.

VIND ET REJSELEGAT PÅ 5.000 KR

Tag destinationstesten - måske du bliver den heldige vinder 🤟

TAG TESTEN HER