Privatlivspolitik

Snowminds Privatlivspolitik


Opdateret 24 Maj, 2018

 

I. Introduktion

 

Hos Snowminds Aps ønsker vi at indsamle, behandle og beskytte personoplysninger efter gældende lovgivning. Dine personoplysninger tilhører dig, og det er meget vigtigt for Snowminds ApS at beskytte de personoplysninger, som du deler med os. Vi beder dig venligst om at tage dig god tid til at læse vores privatlivspolitik, som redegør for:

 

  • Hvilke typer personoplysninger vi indsamler og hvorfor vi indsamler disse oplysninger.
  • Dine rettigheder i forhold til hvordan du får adgang til, opdaterer og sletter dine personoplysninger.
  • Hvornår, hvordan og hvorfor vi eventuelt deler informationer med vores samarbejdspartnere.

 

Vi har forsøgt at gøre vores privatlivspolitik så letlæselig som muligt, men du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected], hvis du har yderligere spørgsmål.

 

II. Behandling og brug af personoplysninger

 

(1) Behandling af data

Når du foretager et køb (herunder tilmelder, reserverer eller ansøger om at komme med på en rejse og/eller en uddannelse) fra Snowminds ApS, indtaster du en række informationer, som typisk vil være:

 

  • Navn
  • Adresse
  • Emailadresse
  • Telefon- /mobilnummer
  • Fødelsdato
  • Køn
  • Betalingskort oplysninger
  • Statsborgerskab
  • Valg af produkter, samt hvor og hvornår du har købt det.

 

Som opfølgning på dit køb vil vi, hvis nødvendigt, også typisk indsamle følgende information:

 

  • Relevante sundhedsoplysninger (bl.a. tidligere og nuværende skader)
  • Information relevant for at kunne behandle en jobansøgning (bl.a. ski- og snowboard erfaring, CV med relevant sprog og undervisning erfaring mm.)
  • Forsikringsoplysninger
  • Pasnummer og udstedelse/udløbsdato på pas
  • Sted for afrejse og hjemrejse (herunder lufthavne, busstoppesteder og lignende)
  • Datoer for afrejse- og hjemrejse.
  • Specielle ønsker i forbindelse med din rejse
  • Kontaktinformationer på dine nærmeste pårørende i tilfælde af en nødsituation.
  • Dit Skype ID
  • Profilbillede
  • Størrelse på tøj, sko eller lignende.

 

Derudover indhenter vores systemer automatisk følgende info:

 

  • IP-adresse og browserdetaljer.
  • Oplysninger om din browseradfærd på vores hjemmesider.
  • Oplysninger om e-mails og anden digital kommunikation, som vi sender til dig, som du åbner, herunder links som du klikker på.

 

(2) Cookies

Vi bruger cookies til at analysere vores besøg og målrette vores website og markedsføringsaktiviteter for på den måde at skabe større relevans for brugerne. En cookie er en tekstfil, som lagres på computeren eller den mobile enhed (f.eks. Tablet, computer eller mobiltelefon), når brugeren besøger en hjemmeside. Der findes to typer cookies. Den ene type kaldes permanente cookies, og den anden kaldes midlertidige cookies eller sessionscookies:

 

1) Midlertidige cookies: Midlertidige cookies gemmes midlertidigt på brugerens computer og har ingen udløbsdato, hvilket betyder, at cookien forsvinder, når brugeren lukker sin browser.

2) Permanente cookies: Permanente cookies gemmer en fil i længere tid på brugerens computer eller mobile enhed. Permanente cookies har en udløbsdato, hvilket betyder, at når udløbsdatoen passeres, slettes cookien, enten næste gang brugeren går ind på den hjemmeside, som oprettede cookien, eller når brugeren selv sletter cookien. Permanente cookies kan bruges til at hjælpe en webserver med at holde styr på, om du tidligere har besøgt denne hjemmeside, så du kan få en bedre service.


(3) Brug af Data

Det er vigtigt for Snowminds ApS at beskytte dine personoplysninger. Snowminds ApS behandler udelukkende dine personoplysninger i det omfang, at det er nødvendigt i forbindelse med dit kundeforhold.  Snowminds ApS bruger dine personoplysninger som led i driften af virksomheden, herunder levere de produkter og tilhørende tjenester du har købt (rejser, visumansøgninger, rejseforsikringer mm.), regnskabsmateriale (kundelister, fakturering og lignende),  markedsføring (nyhedsbreve, online blogs), spørgeskemaer, online chat, statistik osv. Alle statistikker og analyser bliver anonymiseret, så de ikke indeholder personligt identificerbare oplysninger.

 

Snowminds ApS anvender ikke dine personoplysninger til at træffe afgørelser, der alene er baseret på automatisk behandling (herunder profilering).  Vi beder dig om at informere os om eventuelle ændringer i dine personlige forhold (f.eks. ændring i adresse, telefonnummer, mail eller anden info relevant for dit køb), så vi kan sikre, at dine personoplysninger altid er korrekte og opdaterede. Hvis du har oprettet en personlig profil hos Snowminds ApS, beder vi dig om regelmæssigt at logge på din profil og opdatere den, så den er opdateret. Du modtager et personligt sikkert link til din personlige profil og det er dit ansvar at beskytte dette link på samme vis som en personlig adgangskode.

 

III. Samtykke  

 

(1) Juridisk grundlag

Snowminds ApS behandler oplysningerne om dig på et af følgende grundlag:  (1) Dit aktive samtykke, (2) for at levere køb foretaget hos Snowminds ApS, (3) opfylde retlige forpligtelser som påhviler Snowminds ApS, (4) hensynet til Snowminds ApS legitime interesser (5) beskyttelse af dine eller en anden fysisk persons vitale interesser.

 

(2) Samtykke for markedsføring

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil at du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på [email protected] og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

 

(3) Samtykke for Snowminds Ski Club / Snowminds Ski Community

Som en del af vores rejser inkluderer Snowminds ApS en mulighed for et medlemskab til Snowminds Ski Club, som er et community af nuværende og tidligere ski- og snowboardinstruktører/rejsende. Som medlem modtager du invitationer til events (bl. a. Snowminds Reunion Event), aktiviteter, tilbud og andre udvalgte muligheder. Snowminds ApS gemmer dit navn, email, telefonnummer, din destination (fra dine tidligere rejser) og årgang, så vi kan målrette vores info og invitationer til dig.

 

(4) Samtykke i forhold til Snowmondo Group ApS og ændring af kontrol

Snowminds ApS (CVR DK34621950) er en del af Snowmondo Groups ApS (CVR DK34621934).  Snowminds ApS deler derfor i visse tilfælde information med Snowmondo Group ApS eller andre selskaber, som er ejet af Snowmondo Group ApS. I tilfælde af at Snowmondo Group ApS eller dele heraf bliver solgt, vil de nye ejere have adgang og overtage informationen, som nævnt i sektion II.

 

IV. Datasikkerhed

 

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, som de er indsamlet til, og de vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller når det ikke længere er relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger og til håndtering af dine køb. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

(1) Overførsel af personoplysninger til partnere

Snowminds ApS videregiver kun oplysningerne til vores leverandører og samarbejdspartnere i det omfang, som det er nødvendigt for at kunne levere dit køb (herunder køb af rejse, forsikringer, udstyr og lignende). Snowminds  ApS vil typisk videregive følgende personoplysninger i forbindelse med bestilling af en rejse og dermed relaterede produkter:

  • Navn
  • Telefon- /mobilnummer
  • Emailadresse
  • Fødselsdato
  • Pasnummer og udstedelse/udløbsdato på pas.
  • Sted for afrejse og hjemrejse (herunder lufthavne, busstoppesteder og lignende).
  • Datoer for afrejse- og hjemrejse.
  • Specielle ønsker i forbindelse med din rejse
  • Tidligere erfaring, som er relevant for din ansættelse hos en partner.

 

Snowminds ApS deler denne information med leverandører og samarbejdspartnere i forbindelse med køb af flybilletter, bustransport, indkvartering, køb af liftkort, skiskoler, udflugter på destinationen, ski- og snowboardudstyr og lignende. Derudover bliver denne information delt med vores samarbejdspartnere (skiskoler, skiudlejninger og lignende), hvis du har fået tilbudt et job hos en af vores samarbejdspartnere.  Der kan i særlige tilfælde blive delt information udover hvad der er nævnt ovenover, men dette vil kun blive gjort i det omfang at det er nødvendigt for at kunne levere dit køb.

 

(2) Overførsel af personoplysninger til tredjelande

Eftersom at Snowminds ApS bl.a. er et rejseselskab, som sælger rejser udenfor EU, vil dine personoplysninger, når det er nødvendigt, blive overført til lande uden for EU. Uden muligheden for at overføre dine oplysninger til samarbejdspartnere uden for EU ville Snowminds ApS være ude af stand til at levere dit køb (dvs. din rejse). Databeskyttelseslovgivningen i disse lande vil ofte ikke give samme beskyttelse til personoplysninger som i EU. Snowminds vil altid forsøge at følge EU-kommissionens anbefalinger for dette, såfremt det er muligt. I visse tilfælde vil det imidlertid ikke være praktisk muligt for Snowminds ApS at følge disse anbefalinger. I sådanne tilfælde vil overførslen af oplysningerne ske med hjemmel i databeskyttelsesforordningens artikel 49, 1 (b), da overførslen af dine personoplysninger til det pågældende land er nødvendig af hensyn til opfyldelse af kontrakten mellem dig og Snowminds ApS (dvs. dit køb). Det er vigtigt, at du er indforstået med, at overførsel af personoplysninger til lande udenfor EU ikke nyder den samme beskyttelse inden for EU.

 

V. Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

 

Du kan ALTID kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til: 

 

Snowminds ApS

CVR: DK34621950
Refshalevej 163 A 1. Sal

1432 København, Danmark
Telefon: +45 28 99 35 99
Email: [email protected]

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du altid har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte emailadresse.

Snowminds ApS opbevarer ikke personoplysninger længere end nødvendigt for at kunne varetage de ovenfor angivne formål, medmindre opbevaringen er nødvendig for at opfylde nationale lovkrav, herunder lovpligtige opbevaringsperioder i forbindelse med bogføring mv. Minimumsperioden for opbevaring efter bogføringsloven er p.t. løbende kalenderår og 5 år.

Din emailadresse vil blive gemt, hvis du har givet samtykke til behandling. Du kan dog altid trække dit samtykke til behandling af din emailadresse tilbage ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail eller kontakt os på [email protected]

 

Klage

Hvis du ønsker at klage over Snowminds ApS’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: [email protected]

Næste eventyr?

Bliv skiinstruktør i Canada. Ansøgningsfrist d. 9. september!

Læs mere