Bliv bedre på ski

Lær at stå som en pro på vores skicamps

Drømmen

Med mindre du er Hansi Hinterseer, er der altid plads til forbedring! Derfor har vi skabt specialdesignede instruktørkurser for at optimere dine færdigheder på ski eller snowboard. Vi har skicamps og snowboardcamps til alle aldre og niveauer, hvor f.eks. vores 1-3 ugers Basic Camp i Østrig for begyndere og lettere øvede er den perfekte måde at få en unik start på “skikarrieren”. For dig, der er mere øvet og f.eks. uddannet skilærer, er vores Offpiste Ski Camp det oplagte valg til at tage næste skridt i din udvikling. Du kan også gå fra begynder til certificeret instruktør med et 5-ugers skiinstruktørkursus for begyndere, eller blive kongen af backcountry med et Offpistekursus i Canada. Der er noget for en hver drøm og valget er dit!

Camps og skikurser skræddersyet til dig

Uanset om du er begynder eller ekspert, har vi skræddersyet skikurser, som tager udgangspunkt i at give dig en sjov og udviklende ski- eller snowboardoplevelse. Vores mest populære kurser i Østrig strækker sig over én, to eller tre uger, hvor du sammen med en masse andre ski- eller snowboardentusiaster får undervisning af vores dygtige trænere med fokus på, at du skal udvikle dig fra dit niveau og have det SJOVT! Du kan deltage på vores camps for at få en fed og udviklende skiferie eller bruge dem til at dygtiggøre dig inden næste trin i din instruktøruddannelse.

 

"På vores camps tager vi altid udgangspunkt i deltagernes eksisterende niveau og underviser på ski eller snowboard med det primære formål at udvikle ved at have det SJOVT!"

- Thijs, Snowminds Instruktør

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld