Japan Rundrejse

Få 2 magiske uger i Japan!

 

Oplev magien i Solens Rige, Japan 

Japan er på alle måder unik. Bum! De fleste af vores instruktører kommer for den bundløse puddersne, men bliver overrasket over, hvor meget andet landet har at byde på. Ældgammel kultur, vulkansk aktivitet overalt, verdens flinkeste mennesker (!), fantastisk madkultur og hysterisk sjove oplevelser uanset hvor du vender ansigtet.

Japan er den perfekte kombination af nyt og gammelt, hvilket den uendelige liste af påfund japaner er kendt for understreger. Vi nævner i flæng Nintendo, samuraier, animetegneserier, karate, sumobrydning, Pokémon, geishaer, saké og højhastighedstoget shinkansen. Udover disse inspirerende og skøre opfindelser byder Japan på moderne byer omringet af et unikt smukt landskab. Midt i Tokyo kan du finde alt fra højhuse til love-hoteller, som er gåafstande fra guddommelige japanske haver og hellige søer. Hvis du begynder at føle dig klaustrofobisk skal du ikke være bekymret. Kun få timer udenfor byen står Mt. Fuji, landets største vulkan og mest berømte milepæl.

 

Det er ikke for ingenting, at Japan hurtigt er blevet en af vores absolutte favoritter med en sæson i Japan må du ikke snyde dig selv for at opleve “sommersiden” at dette skønne land. Vi har planlagt turen, så du rejser lige efter vintersæsonen og hvis du har lyst kan  tage med til de tropiske øer på Hawaii bagefter. Vi håber du vil med på eventyret! 🇯🇵🌸🗻⛩✌

 

"Jeg valgte at tage på rejsen efter min sæson i Japans snelandskab, og jeg blev virkelig overrasket over, hvor smukt et land Japan er. Det var som en tidsrejse at forlade Hokkaidos vinter og pludselig stå i bambusskovene i Kyoto"

- Dan, Snowminds Instruktør

Rejsedetaljer

Vi har efter mange rejser i Japan skræddersyet en rundrejse, som vi mener giver dig og alle de andre Snowminders det absolut bedste af Japan. Rejsedatoerne er afstemt med din skiskole, så du kan afslutte dit arbejde inden du begiver dig ud på denne unikke oplevelse, som passer med, at du har mulighed for at se de berømte, og meget smukke kirsebærtræer blomstre (sødt ja, og super flot!)

Afrejsedatoer:

4. april – 16. april 2024

Rejseplan

Dag 1: Tokyo 🇯🇵

I mødes ved hostellet og starter turen med fællesspisning! På hostellet kan I opbevare jeres skiudstyret under jeres rejse.

 

Dag 2-3: På eventyr i Tokyo 
🗼

Tokyo er kontrasternes by. Byen er et kæmpe pulserende inferno af butikker. Der er også et hav af restauranter, samt spillehaller og karaokebarer. I Tokyo kan man tage metroen rundt til de forskellige shopping distrikter som f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, Ikebukero, hvor der er en mangashop på hvert gadehjørne eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. En sådan tur giver et godt indblik i den ultramoderne, men samtidig meget traditionelle kultur i Tokyo. Den mere traditionelle del af Tokyo finder du i Asakusa omkring Asakusa-templet. Templet og den omkringliggende park er utrolig smuk, men som alle steder i Tokyo proppet med mennesker. Vi har inkluderet en guidet tur rundt i byen, så I kan få det bedste indtryk og se “det hele”!

 

Dag 3-5: På opdagelse i og omkring Kyoto ⛩🚴‍♂️

Næste dag går turen til Kyoto, et hjemsted for landets største kulturskatte. Byen er en vigtig del af et hvert besøg i Japan og byder på nogle af de mest storslåede templer, de mytiske geishaer og en fantastisk bambusskov. På dag 4 nyder du dagen ved en guidet cykeltur der viser alle de skjulte skatte. På dag 5 har I mulighed for selv at udforske Kyoto og området omkring byen. I kan cruise rundt til de forskellige seværdigheder der ikke var med på cykelruten.

 

Dag 6-7: Fra Kyoto til opdagelse i Hiroshima
 

Turen går videre mod Hiroshima – en by præget af eksplosionen af den første atombombe i 1945. Byen er en stærk påmindelse om, hvilken magt mennesket har, og Hiroshima er et must på Japanturen. På opdagelse i og omkring Hiroshima
 har I resten af dagen på egen hånd. På dag 7 starter jeres rundtur af Hiroshima, hvor I vil få indblik i en vigtig del af Japans kultur og samtidig får en tur til den naturskønne Miyajima ø udenfor Hiroshima.

 

Dag 8-9: Opdagelse i Osaka 🍣

Turens næste stop er byen Osaka. Osaka er Japans kulinariske hovedstad, så her må du ikke snyde dig selv for lidt lokalt mad. Byen byder bl.a. på seværdigheder som Osaka Castle, Osaka Aquarium og shop-amok i Shinsaibashi. Herudover kan I kan prøve de forskellige gadekøkkener ved Dotonbori og opleve Universal Studios.

 

Dag 10: Ryokan oplevelse i Hakone! ⛰

Efter Osaka går turen til Hakone! Her skal I udskifte backpacker og bylivsstilen med afslapning i fantastiske naturskønne omgivelser på et ægte Ryokan. Her overnatter I og tilbringer næste dag indtil turen går med bus tilbage til Tokyo.

 

11-13: Hakone til Tokyo 🌸

I får nu muligheden for at nyde de sidste dage i Tokyo fuldt ud. Her skal I køre på Mariokarts gennem midten af Tokyo, se Tokyo fra Skytree og have et stort afslutningsmåltid, hvilket vi mener, er den perfekte afrunding på en super tur!

 

Dag 13: Afrejse til Hawaii, Danmark eller næste destination!🤙

 

Hvad er inkluderet?

Vi arrangerer alt det praktiske, så du kan nyde turen for fuldt tryk. Det eneste du skal gøre er at pakke din taske, good vibes og fokusere 100% på at nyde rejsen med rejsekammeraterne fra Snowminds.

 

Prisen inkluderer:

 • 13 dages rundrejse i Japan med start og slut i Tokyo
 • Alt transport mellem byerne med lyntog og natbus
 • Alle overnatninger på rejsen i Tokyo, Kyoto, Osaka, Hiroshima og Hakone
 • Velkomstmiddag og byrundtur i Tokyo
 • Mariokarttur i gaderne i Tokyo – et must try!*
 • En tur til toppen af Tokyo (Skytree)
 • Cykeltur i Kyoto med lokalguide
 • Dagstur til Hiroshima inkl. en tur til Miyajima
 • En lokal guide på turen
 • En totalt awesome og once-in-a-lifetime sæsonafslutning i Japan!

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Kost, drikkepenge og andet der ikke er nævnt i ”prisen inkluderer”

*International kørekort er nødvendigt. En alternativ aktivitet vil blive arrangeret for deltagere uden dette.

 

Ofte stillede spørgsmål

KAN JEG AFSLUTTE MIT ARBEJDE HOS SKISKOLEN INDEN REJSEN?

Ja. Vi har planlagt datoerne, så du kan færdiggøre dit arbejde inden rundrejsen starter.

Hvordan fungerer betalingen?

Ved tilmelding betales et depositum på 2000 kr., hvorefter rejsen betales som en del af din samlede rejse med Snowminds.

Hvordan fungerer det ift. Hawaii turen?

Vi har valgt datoerne for netop at give dig mulighed for at tage til Hawaii efter rundturen!

Kan man deltage selvom man ikke har været på sæson i Japan?

Ja. I det tilfælde at du drømmer om at opleve Japan, så ring til os på Snowminds kontoret, så vi kan hjælpe dig med at planlægge din deltagelse.

Hvordan kommer jeg til Tokyo fra min skidestination?

Hvis du arbejder på Hokkaido, så anbefaler vi at flyve til Tokyo. Vi kan hjælpe med at bestille flyene, så det passer. Hvis du arbejder på hovedøen Honshu, så anbefaler vi at tage et tog eller en bus til Tokyo.

KOMMER JEG DIREKTE HJEM TIL DANMARK EFTER JAPAN RUNDREJSEN?

Det er i princippet helt op til dig. Vi kan hjælpe dig med at bestille dine billetter, så du enten kan flyve hjem til Danmark, tage med til Hawaii eller rejse videre ud i verden. Alt er muligt! 🙂

Hvad gør jeg med mine ski under rejsen?

Vi har arrangeret at du kan opbevare din baggage på hostellet i Tokyo i løbet af rejsen. Smart, ikk?

Hvad hvis jeg kommer til skade under sæsonen og ikke kan deltage på turen?

Du har mulighed for at tegne en separat afbestillingsforsikring til Japanrundrejsen hos os, så du er dækket i tilfælde af skade.

Pris

Course Icon Snowminds Rundrejse i Japan

Course Icon 17.995 DKK fra Tokyo, Japan

Course Icon

Course Icon Marts eller April

Course Icon Depositum 2.000 kr.

Kontakt os for tilmelding

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere