Skiferier

Skiferier til de bedste vinter destinationer i verden

Udlev dine vildeste drømme om uendelige mængder champagnepudder!

Vi deler din passion for ski-og snowboarding. Efter at have udforsket hele verden, som ski- og snowboardinstruktører siden 2012, har vi omfattende erfaring med verdens bedste ski resorts. Derfra har vi nøje udvalgt de ski resorts. som vi mener kan give dig en Snowminds oplevelse for livet. Hvert resort har sin egen unikke vibe og features, og hvadenten du drømmer om en fantastisk off-piste oplevelse hvor du og dine venner kan blive udfordret i sneen i nye dele verden, eller opleve vintermagien med en hyggelig skiferie med hele din familie, så har vi helt sikkert det rigtige match til dig. Hos Snowminds hjælper vi dig med at udleve din drøm!

Vi stræber efter, at levere en personlig oplevelse, fra start til slut og det er vores vision, at skabe autentiske skioplevelser på alle vores skiferier. Vi designer hver af vores skiferier specifikt med det formål, at udforske – vi vil have dig til at vandre, komme ud i off-pisten, og vigtigst af alt, få en uforglemmelig oplevelse så du kan få udlevet din skidrøm. Derudover tager vi os af alle praktikaliteterne for dig, så der ikke er nogen forvirring. Alt du skal gøre, er, at nyde oplevelsen.

"Vores januartur til Japan med Snowminds var et absolut highlight i mit skiliv. Den vildeste sne, det vildeste land og de vildeste offpiste guides. Arigato!"

- Christian, Snowminds gæst

For os er skiløb en af de unikke oplevelser, som ikke rigtig kan beskrives med ord, men vi forsøger alligevel; en blanding af urørt offpiste sne, frisk luft, den smukkeste natur og vigtist af alt; at være tilstede i øjeblikket. Alt dette er med til at gøre en skiferie til en af reneste former for oplevelser. Det er en konstant balance mellem vejtrækningen, dine ski, bevægeligheden gennem sneen, og den konstante ændring i bjergets klima som gør denne slags ferie til en helt særlig kunstform.

Vi tilbyder skræddersyede skirejser, som opfordrer til nye eventyr. Vores ture henvender sig både til familier og vennegrupper. Vores expertise og stærke internationale netværk i skimiljøet gør, at vi kan tilbyde skræddersyede oplevelser til et stort udvalg af destinationer og til alle typer formål. Uanset om det er en familitur, en offpiste tur eller måske begge dele. Når du rejser med Snowminds kan du forvente at vi leverer oplevelsen ovenstående følelse, mens alle praktikaliterne er sørget for. 

En skiferie udover det sædvanlige, hvor alt er arrangeret for dig. Vi kan bl.a hjælpe dig med:

  • Lufthavnstransfer
  • Guidede ture med lokale bjergguider
  • Indkvartering
  • Dansktalende Snowminds repræsentant på destinationen
  • Liftkort
  • Mulighed for guidede ture med snescooter, catski, helikopter
  • Mulighed for leje af ski, snowboard og lavine udstyr

 

Vi sørger for alt det praktiske og gør alt, hvad vi kan for at sætte den bedste ramme for dit livs oplevelse. Derved skal du kun fokusere på at stå på ski/snowboard hver dag og udleve din off piste drøm!

Næste infomøde !

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld