Skiferie i Canada og Japan 2021

Skiferier til de bedste vinter destinationer i verden

Udlev din vildeste skiferie i Canada og Japan !

Vi deler din passion for ski-og snowboarding. Efter at have udforsket hele verden, som ski- og snowboardinstruktører siden 2012, har vi omfattende erfaring med verdens bedste ski resorts. Derfra har vi nøje udvalgt de ski resorts. som vi mener kan give dig en Snowminds oplevelse for livet. Hvert resort har sin egen unikke vibe og features, og hvadenten du drømmer om en fantastisk off-piste oplevelse hvor du og dine venner kan blive udfordret i sneen i nye dele af verden, eller opleve vintermagien med en hyggelig skiferie med hele din familie, så har vi helt sikkert det rigtige match til dig. Hos Snowminds hjælper vi dig med at udleve din drøm!

Vi stræber efter, at levere en personlig oplevelse, fra start til slut, og det er vores vision, at skabe autentiske ski oplevelser på alle vores skiferier. Vi designer hver af vores skiferier specifikt med det formål, at udforske – vi vil have dig til at vandre, komme ud i off-pisten, og vigtigst af alt, få en uforglemmelig oplevelse så du kan få udlevet din skidrøm. Derudover tager vi os af alle praktikaliteterne for dig, så der ikke er nogen forvirring. Alt du skal gøre, er, at nyde oplevelsen.

Hvorfor skal du bestille en skiferie med Snowminds?

 • Danmarks største udbud af kvalitetsskiferier til Canada og Japan
 • Enestående kendskab til den daglige gang på vores udvalgte ski resorts, gennem vores mangeårige tætte samarbejdspartnere
 • Kombiner din skiferie med en storbyferie
 • Tryghed i et af Danmarks mest erfarne ski teams, nmed erfaring fra Canada og Japan
 • Dedikerede skieksperter udelukkende med fokus på skiferier og skisport
 • Ekseptionel kundeservice

"Vores januartur til Japan med Snowminds var et absolut highlight i mit skiliv. Den vildeste sne, det vildeste land og de vildeste offpiste guides. Arigato!"

- Christian, Snowminds gæst

For os er skiløb en af de unikke oplevelser, som ikke rigtig kan beskrives med ord, men vi forsøger alligevel; en blanding af urørt offpiste sne, frisk luft, den smukkeste natur og vigtist af alt; at være tilstede i øjeblikket. Alt dette er med til at gøre en skiferie til en af reneste former for oplevelser. Det er en konstant balance mellem vejtrækningen, dine ski, bevægeligheden gennem sneen, og den konstante ændring i bjergets klima, som gør denne slags ferie til en helt særlig kunstform.

Vi tilbyder skræddersyede skirejser, som opfordrer til nye eventyr. Vores ture henvender sig både til familier og vennegrupper. Vores expertise og stærke internationale netværk i skimiljøet gør, at vi kan tilbyde skræddersyede oplevelser til et stort udvalg af destinationer og til alle typer formål. Uanset om det er en familitur, en offpiste tur eller måske begge dele. Når du rejser med Snowminds kan du forvente at vi leverer oplevelsen ovenstående følelse, mens alle praktikaliterne er sørget for. 

En skiferie udover det sædvanlige, hvor alt er arrangeret for dig. Vi kan bl.a hjælpe dig med:

 • Lufthavnstransfer
 • Guidede ture med lokale bjergguider
 • Indkvartering
 • Dansktalende Snowminds repræsentant på destinationen
 • Liftkort
 • Mulighed for guidede ture med snescooter, catski, helikopter
 • Mulighed for leje af ski, snowboard og lavine udstyr

 

Vi sørger for alt det praktiske, og gør alt hvad vi kan, for at sætte den bedste ramme for dit livs oplevelse. Derved skal du kun fokusere på at stå på ski/snowboard hver dag og udleve din skiferie drøm!

Snowminds Experience

At rejse er et af de mest populære hobbyer i verden. Vi ved hvor vigtigt det er for dig, at være tryg og velinformeret hele vejen igennem din oplevelse med os. Derfor er det vigtigt for os, at du får det vi kalder ‘Snowminds Experience’, som gennemsyrer hele vores organisation. Selve skiferien er kun et led i din rejse med Snowminds, men vi vil give dig en nærværende oplevelse, allerede fra du er i kontakt med os første gang og hvis du skal bruge hjælp efter hjemkomst. Vigtigheden af at lytte til dine behov og ønsker er essentielt for at vi kan hjælpe dig gennem vores gæsterejse, da vi mener, det er fundamentet for en god skiferie til Canada eller Japan. Det er vores mål, at du altid kan være tryg ved at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din skiferie.

Personlig end-to-end oplevelse

Fra du kontakter os første gang, er det vigtigt for at kunnne hjælpe dig med et tilbud, at vi får den rette mængde information der skal til for at vi kan udarbejde et tilbud til dig. Dette vil enten foregår over mail eller telefonen, afhængigt af hvad der passer dig. Herefter vil vi udarbejde et tilbud til dig, på baggrund af dine ønsker, som vi vil præsentere dig for, og have en dialog om det lever op til dine forventninger. Vi oplyser ikke på vores hjemmeside hvilke indkvarteringer, som du kan bo på, på forhånd, hvilket skyldes vi altid stræber efter at finde den bedste pris og kvalitet til dine behov.

Hvis det viser sig, at der er dele af skiferien, som vi mod forventning ikke kan facilitere således at det lever op til vores standarder, så hjælper vi med at vise dig i retning af hvor du kan få hjælp med det som vi ikke kan levere selv. Det gør vi for at sikre, at totaloplevelsen for din skiferie bliver så god som muligt. Når vi har fundet det rette tilbud til dig, så vil du løbende op til afrejse få skræddersyet information til din specifikke rejsedestination. Alt dette for at sikre du aldrig er usikker på elementer af din kommende skiferie.

Skulle du have brug for hjælp på vores destinationer, så stræber vi efter at kunne hjælpe dig lokalt på resortet gennem vores netværk. Skulle det ikke være tilfældet gør vi alt vi kan for at du ikke skal bruge unødig tid på at løse udfordringer på destinationen, hvis receptionen eller andre samarbejdspartnere ikke kan fikse det på stedet.

Vi sætter pris på tæt dialog med vores gæster, og ved den dialog sikre dig den bedste Snowminds Experience – sådan vil vi nemlig selv behandles på vores skiferier!

DIT LIV. DIT EVENTYR. DIT VALG

Frankrig

DM i freestyle i Frankrig


Se de nye Danmarksmestre blive kåret i Avoiriaz! · Bus t/r · 3-stjernet indkvartering · 7-dages liftkort

April

Canada

7 dages skiferie i Canada


Fly t/r · 3-stjernet indkvartering · 6-dages liftkort · Transfer

November-April

Canada

7 dages skiferie i Canada + 2 dage i canadisk storby


Fly t/r · 3-4-stjernet indkvartering · 6-dages liftkort · Transfer · 2 overnatninger i canadisk storby på 3-4-stjernet hotel

November - April

Canada

9 dages skiferie i Canada + 3 dage i canadisk storby


Fly t/r · 3-4-stjernet indkvartering · 8-dages liftkort · Transfer · 3 overnatninger i canadisk storby på 3-4-stjernet hotel

November - April

Japan

7 dages skiferie i Japan


Fly t/r · 3-stjernet indkvartering · 6-dages liftkort · Transfer

November - April

Japan

7 dages skiferie i Japan + 2 dage i japansk storby


Fly t/r · 3-4-stjernet indkvartering inkl. morgenmad · 6-dages liftkort · Transfer · 2 overnatninger i storby på 3-4-stjernet hotel

November - April

Japan

9 dages skiferie i Japan + 3 dage i japansk storby


Fly t/r · 3-4-stjernet indkvartering · 8-dages liftkort · Transfer · 3 overnatninger i storby på 3-4-stjernet hotel

November - April

Canada

Skiferier til Canada


Skiferie til Canadas champagnepudder

November - April

Japan

Skiferier til Japan


Skiferie til Japans legendariske sne

November - April

Japan

10 dage | JaPOW offpiste rundtur


Begrav dig selv i puddersne, mens du udforsker de bedste bjerge på Honshu

Februar - Marts

Lokal guide

Japan

10 dage | JaPOW guidet offpistetur


Den vildeste offpiste oplevelse i Hokkaidos bedste område

November - April

Lokal guide

Sæsonstarten er lige rundt om hjørnet!

Tilmelding til last-minute pladser i Schweiz

Tilmeld her