Snowminds "end-of-season" tur til Freestyle DM

Snowminds hygge, freestyle undervisning og DM i freestyle

SNOWMINDS TUR TIL DM I FREESTYLESKI OG SNOWBOARD 

I påskeferien (uge 16) skydes Danmarksmesterskaberne i Freestyleski og Snowboard af stablen i charmerende Avoriaz i Frankrig. Her bliver tale om et event, hvor cremen af det danske freestyle miljø bliver samlet omkring en 360 graders oplevelse, hvor riders, såvel som tilskuere, får en uge fyldt med hygge og konkurrencer under den lækre franske forårssol! I løbet af ugen vil der være konkurrence i slopestyle og big air disciplinerne hvor Danmarks bedste freeskiers og snowboarders vil lave de vildeste tricks og kæmpe om titlen som Danmarksmester 2019.

Uanset om du vil deltage i konkurrencerne, med som tilskuer, modtage freestyle undervisning eller bare har lyst til en ekstremt billig skitur til Frankrig, så har vi lavet denne tur for at samle vores gamle Snowminds instruktører (og deres venner) for at gøre det vi elsker aller mest – at stå på ski sammen!

Som tilskuer i løbet af ugen kan man se frem til en masse underholdning fra kendte DJ’s og speakers samt en række events på bjerget og på afterskien – og så selvfølgelig også verdensklasse skiløb i de 650km piste som Portes du Soleil dækker over!

 

 

Ski-in ski-out på Avoriaz' snefyldte gader hvor hestevogne er de eneste tilladte "køretøjer".

 

Avoriaz

I de franske alper ligger skiområdet Avoriaz, som er et af de hyggeligste skiområder i Frankrig og også en af værtsbyerne for Tour de France ruten!

Avoriaz er valgt til Freestyle DM fordi byen og skisportsområdet kan tilbyde noget for dig uanset om du er pistefræser, freerider, freestyler eller pensionist! Byen er bilfri, hvilket betyder, at du kan stå på ski rundt i byen eller tage en af de mange hestevogne rundt på en romantisk tur 🙂

Udover en hyggelig by med kort afstand til alting, så tilbyder Avoriaz adgang til et stort og varieret skiområde med 650 kilometer pister for alle niveauer og et kæmpe offpiste område over og under trægrænsen.

Avoriaz er derudover en vigtig destination i dansk freestyle historie. Det er et sted, hvor mange dygtige riders har haft sæson, da de under højsæsonen har hele 3 snowparks og en halfpipe! Den danske kultur er også stærk, især båret på vej af den danskejet bar, The Place, som aldrig er blege for en god fest. Tidligere er der blevet afholdt DM i Avoriaz med stor succes, og til denne påske er det tid igen. Mange gode historier kan fortælles fra Avoriaz, og vi glæder os til at alle de nye!

 

 

 

Hvad er inkluderet?

Snowminds turen er arrangeret i samarbejde med Sunweb som står for alt det praktiske i forbindelse med turen. Det eneste du skal gøre er at pakke din taske, good vibes og fokusere 100% på at nyde rejsen med nye og gamle Snowminds venner.

 

Mere specifikt inkluderer turen følgende:

 

 • Bus tur-retur fra Snowminds kontoret i København
 • 4-mands lejlighed i hele perioden
 • 6 dages liftkort til hele Portes Du Soleil (650 pistekm.)
 • Guideservice
 • Skatter og afgifter
 • Snowminds Team Leader på hele turen
 • Turen dækket af Rejsegarantifonden
 • Mulighed for 2×2 timers freestyle undervisning (Se næste afsnit)
 • Freestyle DM aktiviteter hele ugen

 

 

 

Bliv undervist i freestyle af tidligere Danmarksmester i både freeride og freestyle, Johan Duus

Snowminds freestyle ski undervisning

Hvis det ønskes kan man få 2×2 timers freestyle undervisning med nogle af Danmarks mest kompetente freestyle instruktører. Undervisningen kan også bruges som forberedelse til konkurrencerne hvis man ønsker at deltage.

Uanset om man er helt nybegynder i parken eller har intentioner om at deltage til Freestyle DM, bliver man inddelt efter niveau til undervisningen, så man kommer til at udvikle sig mest muligt. Nedenfor kan du se niveau inddelingen samt fokusområder i undervisningen. Man behøver ikke twin-tip ski for at deltage i undervisningen.

 

Medium – Ekspert
Niveaubeskrivelse: Du har prøvet kræfter med 180’ere og 360’ere på blå hop og kan køre ned af de fleste piste switch (baglæns).

For medium-ekspert holdet kommer undervisningen som udgangspunkt til at indeholde:

 • Det korrekte afsæt
 • Grab i rotationer
 • Switch rotationer
 • Vertikale rotationer (frontflip/backflip/flatspin etc.)
 • Slide på box og rails og rotere ud
 • Bruge alle obstacles i parken

 

 

Begynder – Medium
Niveaubeskrivelse: Enten her du helt grøn i parken eller har prøvet kræfter med dine første 180’ere eller 360’ere på parkens grønne hop eller ude i siden af pisten.

For begynder-medium holdet kommer undervisningen som udgangspunkt til at indeholde:

 • Det korrekte afsæt
 • Grab i “straight airs”
 • Switch (baglæns) kørsel
 • Rotationer på blå hop
 • Slide på box og rails
 • Prøve medium store hop

 

NB! Freestyle undervisningen er kun for gamle Snowminds instruktører. Vi kontakter dig pr. email efter tilmelding angående freestyle undervisningen, hvor vi også vil udforme programmet alt efter antallet af deltagere!

Prøv kræfter med en af Europas bedste snowparks

PRISINFORMATION

Course Icon End of season tur til Freestyle DM

Course Icon Vi kontakter dig efter tilmelding angående Freestyle Undervisning

Course Icon 3.995 DKK

Course Icon Tilmeldingsfrist d. 15. marts

Course Icon Avoriaz, Frankrig

Course Icon 12/04 til 21/04

Tilmeld dig her

Spørgsmål? Ring til os på 28 99 35 99

Næste infomøde d. 11. april

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld