Påskeskiferie med Snowminds til Freestyle DM 2020

End-of-season hygge i Avoriaz i den franske forårssol

SNOWMINDS TUR TIL DM I FREESTYLESKI OG SNOWBOARD 

🎿 VIND SKIFERIE FOR 2 TIL AVORIAZ, FRANKRIG 🎿

I samarbejde med Sunweb, tilbyder vi denne unikke skiferie til Frankrig i uge 15! Præmien inkluderer liftkort og indkvartering for 2 personer. Skriv dig op til vores nyhedsbrev nedenfor, så er du med i konkurrencen om 2 gratis ture til DM i Freestyle 2020. Vinderen trækkes d.24 december. Til alle der ikke vinder, sender vi også denne mail ud, så snart tilmeldingen åbner i starten af det nye år. Det er først til mølle og vi har begrænsede pladser. Sidste år blev vi udsolgt på under 2 uger!

 

Det kan du forvente

I påskeferien (uge 15) skydes Danmarksmesterskaberne i Freestyleski og Snowboard af stablen i charmerende Avoriaz i Frankrig. Her bliver tale om et event, hvor cremen af det danske freestyle miljø samles om en 360 graders oplevelse, hvor riders, såvel som tilskuere, får en uge fyldt med hygge og konkurrencer under den lækre franske forårssol! I løbet af ugen vil der være konkurrencer i slopestyle og big air disciplinerne hvor Danmarks bedste freeskiers og snowboarders vil lave de vildeste tricks og kæmpe om titlen som Danmarksmester 2020.

Uanset om du vil deltage i konkurrencerne, vil med som tilskuer eller bare har lyst til en ekstremt billig skitur til Frankrig, så har vi lavet denne tur for at samles om at gøre det, vi elsker aller mest – at stå på ski sammen!

Som tilskuer i løbet af ugen kan man se frem til en masse underholdning fra kendte DJ’s og speakers samt en række events på bjerget og på afterskien – og så selvfølgelig også verdensklasse skiløb i de 650km piste som Portes du Soleil dækker over!

 

 

Ski-in ski-out på Avoriaz' snefyldte gader hvor hestevogne er de eneste tilladte "køretøjer"

 

Avoriaz

I de franske alper ligger skiområdet Avoriaz, som er et af de hyggeligste skiområder i Frankrig og har også været en af værtsbyerne for Tour de France ruten!

Avoriaz er valgt til Freestyle DM igen, fordi byen og skisportsområdet kan tilbyde noget for dig, uanset om du er pistefræser, freerider, freestyler eller pensionist! Byen er bilfri, hvilket betyder, at du kan stå på ski rundt i byen eller tage en af de mange hestevogne rundt på en romantisk tur 🙂

Udover en hyggelig by med kort afstand til alting, så tilbyder Avoriaz adgang til et stort og varieret skiområde med 650 kilometer pister i Portes du Soleil for alle niveauer.

Avoriaz er derudover en vigtig destination i dansk freestyle historie. Det er et sted, hvor mange dygtige riders har haft sæson, da de under højsæsonen har hele 3 snowparks og en halfpipe! Den danske kultur er også stærk, især båret på vej af den danskejede bar, The Place, som aldrig er blege for en god fest. I 2019 afholdte vi DM i Avoriaz med stor succes, og til denne påske er det tid igen. Mange gode historier kan fortælles fra Avoriaz, og vi glæder os til at alle de nye!

 

 

 

Hvad er inkluderet?

Snowminds turen er arrangeret i samarbejde med Sunweb som står for alt det praktiske i forbindelse med turen. Det eneste du skal gøre er at pakke din taske, good vibes og fokusere 100% på at nyde rejsen med nye og gamle Snowminds venner.

 

Mere specifikt inkluderer turen følgende:

 

  • Bus tur-retur fra Snowminds kontoret i København
  • Indkvartering på Résidences Le Saskia Falaise
  • Vælg mellem 7 dages liftkort til Avoriaz (70 pistekm) eller 6 dages liftkort til hele Portes Du Soleil (650 pistekm)
  • Mulighed for opgradering til 7 dages liftkort til Portes Du Soleil
  • Guideservice
  • Snowminds team leder på hele turen
  • Freestyle DM aktiviteter hele ugen
  • Turen dækket af Rejsegarantifonden
  • Skatter og afgifter

 

***Mere info følger, så stay tuned!

 

 

Prøv kræfter med en af Europas bedste snowparks

PRISINFORMATION

Course Icon Påskeskiferie til Freestyle DM 2020

Course Icon FRA 4.495 DKK

Course Icon Tilmeld dig konkurrencen om en gratis skiferie for 2 før juleaften

Course Icon Avoriaz, Frankrig

Course Icon 10 dage

Course Icon 1500 (depositum)

Tilmelding åbner januar 2020

Spørgsmål? Ring til os på 71 96 11 41

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Find et fysisk infomøde nær dig, eller se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Se infomøder her