Rejsepakker

Find den pakke der passer bedst til dig

En drøm gå i opfyldelse

 

At rejse til Canada eller Japan for at stå på ski er blot en drøm for de fleste. Hos Snowminds hjælper vi med at gøre den drøm til virkelighed! Vi taler af erfaring når vi påstår at intet kan sammenlignes med den uendelig dybe japanske powder sne eller Canadas famøse champagne pudder, og den oplevelse vil vi meget gerne dele med dig.

Samtidig forstår vi at det kan være lidt af et puslespil at arrangere en tur til den anden side af jorden, hvor sproget og kulturen kan være en udfordring. Hvad er vigtigt at vide, være opmærksom på og essentielt at opleve? Det har vi alt sammen svaret på, og ud fra vores erfaring har vi sammensat tre rejsepakker så du kan vælge lige præcis dén type rejse som passer til dine behov.

Vores rejsepakker er sammensat ud fra tanken om at det skal være så enkelt som muligt for dig at udleve din skidrøm. Du slipper for at skulle navigere rundt i bookingsystemer på fremmedsprog, finde den billigste flyrute, blive overrasket af ekstragebyr og bekymre dig om andre praktikaliteter. Vi tager os af alt det praktiske både før, under og efter din rejse så du blot kan læne dig tilbage og nyde rejsen, velvidende at vi har din ryg hele vejen.

 

 

Rejsepakker

Vi garanterer gode sneforhold, men måske indebærer en tur til Canada eller Japan mere end blot sne og skiløb? I så fald er du dækket godt ind – vi hjælper nemlig også med kortere ture til storbyer. Hvis byer som Vancouver, Calgary, Tokyo, Kyoto eller Osaka vækker din interesse, så anbefaler vi kraftigt at kombinere din skiferie med et besøg til en af disse byer. Det er trods alt ikke hver dag du befinder dig i samme verdensdel, så hvorfor ikke udnytte det?

Kan du slet ikke få nok af den dybe puddersne og vil du gerne tage dit skiløb til næste niveau? Så hjælper vi også med at arrangere unikke heli-eller catskiing ture. Der vil være en guide til stede hele vejen som sikrer at forholdene og sikkerheden er i top, og som vil være med til at sikre dig en oplevelse udover det sædvanlige. Vi garanterer at du rejser hjem med en følelse af at puddersneen er blevet udnyttet til det maksimale!

Selvom vi mener at det er umuligt at blive træt af skiløb i den dybe puddersne, så forstår vi godt hvis du får blod på tanden til at prøve kræfter af med andre aktiviteter mens du befinder dig på destinationen. Heldigvis byder puddersneen på andet end episk off-piste skiløb og derfor hjælper vi også med at arrangere kælketure, snowrafting, snowshoe ture, spa dage eller andre aktiviteter, også gerne til de mindste i flokken.

Kort sagt, indeholder vores rejsepakker noget for enhver smag. Uanset om du leder efter det næste adrenalin kick i form af heli-skiing, eller om din ferie skal have fokus på børnene, så er vi helt sikre på at en af vores rejsepakker opfylder dine krav.

Læs mere om vores tre sammensatte rejsepakker herunder.

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere