9 dages skiferie + 3 dages storbyferie

Den ultimative skiferie

Hvad er inkluderet?

Med vores Supreme Experience er du sikker på at få mest muligt ud af din kommende skiferie. Hos Snowminds har vi besøgt alle vores destinationer i Canada og Japan flere gange, så vi ved præcis hvilke oplevelser udover skiløb som er værd at tage med hjem i bagagen. Det er trods alt ikke hver dag du befinder dig på den anden side af jorden for at stå på ski, så hvorfor ikke få mest muligt ud af det?

Denne rejsepakke er for dig der gerne vil have lidt mere end 6 dage på ski og samtidig gerne vil have en behagelig, oplevelsesrig tur uden bekymringer, og hvor alt er arrangeret på forhånd.

Følgende er inkluderet:

  • Fly tur/retur
  • Privat transfer t/r fra den lokale lufthavn til destinationen
  • 9 nætter på et 4-stjernet lodge eller hotel inkl. morgenmad
  • 8 dages liftkort
  • 3 nætter i den nærmeste storby på et 4-stjernet hotel inkl. morgenmad
  • Skibagage inkluderet
  • Mulighed for leje af skiudstyr
  • Mulighed for tilkøb af cat- og heliskiing
  • Mulighed for tilkøb af Valizo bagage- og loungeservice

 

 

Fly og lokal transport

Vi booker dine flybilletter så du ankommer til din destination på bekvem vis. Ruten inkluderer 1+ stop undervejs og du kan forvente en samlet rejsetid på over 12 timer. Lad dog ikke den lange flyvetur afskrække dig – vi lover at det er hele flyveturen værd! Din flyrejse inkluderer altid 20-23 kg bagage + ski bagage, så du er sikret at alt dit skiudstyr kan komme med udover din almindelige bagage. Med denne rejsepakke kan du tilkøbe bagage service gennem Valizo, som kommer og henter din bagage hjemme hos dig inden du skal til lufthavnen og dermed er den ude af dine hænder helt indtil du lander i lufthavnen på din ski destination!

For at gøre den lange rejse så smidig og behagelig som mulig, indeholder rejsepakken privat transfer fra lufthavnen til ski destinationen, og retur igen. Dermed slipper du for at skulle vente på den næste transferbus eller dele bus med en hel masse andre trætte rejsende. Du bliver hentet i ankomstterminalen af din private chauffør, og kørt direkte til indkvarterings hoveddør på din ski destination. Nemt, ik??

Indkvartering

På din ski destination vil du blive indkvarteret på et 4-stjernet lodge eller hotel i 9 nætter. For at få den bedste start på dagen, er morgenmad inkluderet hver dag, så du har energi til at få flest mulige kilometer under skiene dagligt. Indkvarteringen vil være nøje udvalgt ud fra tanken om at du skal bo så behageligt muligt så der er plads til at de trætte ski ben kan restituere. Boligen vil være beliggende centralt i forhold til pisterne, med alle de basale nødvendigheder inkluderet.

Efter 8 dage med ski under fødderne i verdens bedste puddersne, kan du glæde dig over at turen endnu ikke er slut. Vi sørger for privat transport fra ski destinationen til den nærmeste storby, så det eneste du skal tænke på er at pakke dine tasker og stå klar til at blive hentet af din privatchauffør i lobbyen. Herefter vil du blive kørt direkte til et hotel i den nærmeste storby hvor du har 3 overnætninger inden din privat chauffør kører dig til lufthavnen igen. Selvom skiene nu er pakket væk, så mener vi stadig at det er vigtigt med en god start på dagen og derfor er morgenmad naturligvis inkluderet i dit hotelophold.

Liftkort

Rejsepakken inkluderer 8 dages liftkort til hele ski området.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld