THE HOKKAIDO EXPEDITION

Udforsk Hokkaidos bedste bjerge på den ultimative rundtur med lokale bjergguider

Er du klar til den mest episke powder tur til Japan?

 

Vi ved dit svar er ja! Derfor har vi lavet den ultimative off piste tur til det japanske powder-mekka Hokkaido, hvor du vil komme på road trip til det vildeste pulversne hver dag. Turen går til alle de bedste skiområder, hvor du vil udforske det hemmelige og uberørte backcountry i det japanske pudderlandskab og opleve de lokale bjergguiders skjulte skatte.

 

 

 

Hvad kan jeg opleve på The Hokkaido Expedition?

 

I samarbejde med de lokale bjergguider sørger vi for at sikkerheden, sneforholdene og humøret er helt i top, så du vil få dit livs oplevelse. Turen består af en blanding af sidecountry (off piste med liftadgang) og backcountry touring (randonee/split-boards).

Turen starter med at jagte det bedste pulversne omkring Niseko. To guidede dage i Niseko vil kick-starte jeres tur, hvorefter I har tre dage med mulighed for at udforske powderen på egen hånd, samt at tilkøbe ekstra guidede ture. Ekstraturene kunne eksempelvis være en dag på snescooter, catski, eller, bestige Mount Yotei og stå ned i vulkankrateret.

Efter nogle vilde dage i dyb sne omkring Niseko går turen til det centrale Hokkaido. Her er der et hav af muligheder for fantastisk off piste skiløb og snowboarding, før turen afsluttes på bedste manér med stejlt off piste i Sapporo området. Skiområderne nær Sapporo tilbyder helt unikt skiløb med færre turister og afslutter turen perfekt.

 

 

Hvad er inkluderet?

 

Dagdrømmer du også om at glide igennem japansk champagnepudder, kæmpe med de sagnomspundne japanske bjerge, og afslutte dagen med spa og sushi, så er du kommet til det rette sted. Med Snowminds kan du udleve din ski/snowboard drøm og komme på offpiste ture til Japan med alt arrangeret og være sikret den vildeste oplevelse under de bedste omstændigheder.

 

Vi tager os af alle de praktiske ting, så du ikke behøver gøre andet end at pakke din kuffert og dit gode humør. Vi sørger for:

 

 • Lufthavnstransfer til/fra destinationen
 • 10 overnatninger med morgenmad alle dage
 • 9 dage på ski/snowboard
 • 6  guidede dags-ture i off piste med lokale bjergguider (inkl. transport)
 • Liftkort alle dage
 • Dansktalende Snowminds repræsentant på destinationen
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig

 

Hvad er ikke inkluderet, men kan arrangeres og tilkøbes?

 

 • Fly t/r mellem Danmark og Japan
 • Udstyr (ski/snowboard til touring, lavineudstyr)

 

Vi vil sørge for en skitur i aldeles særklasse, hvor du vil opleve tryghed ved at rejse med et dansk selskab og blive fulgt hele vejen. Sammen med vores fantastiske samarbejdspartnere på destinationen vil du og dine medrejsende få fantastiske offpiste oplevelser i den japanske natur!

 

På turen vil I opleve den sagnomspundne japanske pulversne, få uberørt sne og first-tracks til I selv siger stop. Vi sørger for en totaloplevelse, hvor det eneste du skal tænke på er at nyde turen og dyrke dit skiløb eller snowboard! Du vil altid have kontakt til os og vores samarbejdspartnere, så vi kan sikre at alt forløber efter planen.

 

Alt er muligt. Hver tur kan skræddersyes til specifikke ønsker, såsom fly, leje af udstyr, antal skidage, antal dage med bjergguide eller snescooter. Kontakt os og få et tilbud.

 

Ofte stillede spørgsmål:

 

Hvordan er forløbet for turen?

En typisk dag starter med morgenmad, hvor I er indkvarteret. På guidede dage vil de lokale guider samle jer op, hvor I bor. De sætte jer godt ind i dagens vejr- og sneforhold og hvordan de har planlagt dagens eventyr. Hele dagen vil være fyldt med fantastiske oplevelser i de japanske snelandskab, hvor I vil få lækre sving og puddersne i ansigtet. Som afslutning på en lækker dag på bjerget er der mulighed for japansk sauna (onsen) og aftensmad (fx sushi eller ramen), så I er klar til at gentage succesen dagen efter!

Ugens forløb:

Afrejse fra Danmark

Dag 1: Ankomst til Sapporo lufthavn og transfer til Niseko

Dag 2: Guidet powder ski/snowboard i Niseko – de lokale bjergguider tager jer med ud på de bedste spots

Dag 3: Guidet powder ski/snowboard i Niseko  – de lokale bjergguider tager jer med ud på de bedste spots

Dag 4: Ski/snowboard på egen hånd i Niseko – mulighed for at tilføje ekstra guidede ture, snescooter, catski, helikopter mm.

Dag 5: Ski/snowboard på egen hånd i Niseko – mulighed for at tilføje ekstra guidede ture, snescooter, catski, helikopter mm.

Dag 6: Ski/snowboard på egen hånd i Niseko – mulighed for at tilføje ekstra guidede ture, snescooter, catski, helikopter mm.

Dag 7: Guidet powder ski/snowboard i Central Hokkaido  – de lokale bjergguider tager jer med ud på de bedste spots

Dag 8: Guidet powder ski/snowboard i Central Hokkaido  – de lokale bjergguider tager jer med ud på de bedste spots

Dag 9: Guidet powder ski/snowboard i Central Hokkaido  – de lokale bjergguider tager jer med ud på de bedste spots – eftermiddag/aften vil der være transfer til Sapporo

Dag 10: Guidet powder ski/snowboard i Sapporo  – de lokale bjergguider tager jer med ud på de bedste spots

Dag 11: Transfer til Sapporo lufthavn og hjemrejse

Hvor skal vi bo?

Som udgangspunkt vil der være indkvartering på en hyggelig familiedreven pension tæt på skiområdet. Pensionerne er bygget og indrettet efter vestlig stil, men med et præg af den japanske kultur, og typisk inddelt med 2 personers værelser. Værterne er utroligt søde og gæstfri, og sørger dagligt for morgenmad og rengøring. Man får meget værdi for pengene, og det er et oplagt valg, når hele dagen skal bruges på at boltre sig i pulversneen.

Det er muligt, at opgradere til lejlighed eller hotel – kontakt os gerne, hvis dette har interesse.

Hvornår kan jeg komme afsted?

Tag afsted når du vil!

Det er højsæson for off piste i Japan fra december til marts. Vi arrangerer offpiste ture i alle uger i denne periode.

Offpiste turene er primært grupperejser og alle turene kan tilpasses til specifikke ønsker, så I får jeres fedeste oplevelser. Kontakt os, så kan vi finde den perfekte oplevelse der matcher jeres ønsker.

Hvad kan jeg tilkøbe til min tur?

Vi har valgt at sammensætte en basispakke (se “HVAD ER INKLUDERET”), dog med fuld fleksibilitet overfor specifikke ønsker, justeringer og tilføjelser. Følgende er muligt at arrangere:

 • Fly t/r mellem København og Japan (inkl. ski/snowboard transport)
 • Frokost og aftensmad
 • Leje af ski/snowboard
 • Leje af lavineudstyr
 • Japansk spa (Onsen)
 • Opgradering af indkvartering
 • Ekstra guidede ture (bestige Mount Yotei, sidecountry, backcountry)
 • Snescooter
 • Catski
 • Ekstra skidage (forlængelse af tur)

Hvilket niveau skal jeg have på ski/snowboard?

Offpiste skirejserne er primært for den erfarne skiløber/snowboarder, som behersker varieret terræn uden for pisten (stejle nedfarter, dyb sne, smalle passager og imellem træer).

Vi har mulighed for at skræddersy hver dag for at matche niveauet for specifikke grupper. Derved har vi også mulighed for at arrangere ture for den øvede skiløber/snowboarder der ønsker at udforske terrænet uden for pisten mere, eller lære det for første gang.

Hvis I er interesseret i undervisning på pisten henviser vi til undervisning i skiskole via vores bookingplatform Skimundi.

Hvilket udstyr skal jeg bruge?

På offpiste skirejserne er det vigtigt at have udstyret i orden, da skiløb/snowboarding i off piste kræver specialudstyr. Generelt er det vigtigt at have den rette beklædning og lavineudstyr. Skiløbet kræver off piste ski og backcountry touring udstyr, og snowboarding kræver enten split-boards eller snesko (men vi anbefaler split-boards, da snesko gør det svært at følge med skiløbere). Vi anbefaler at man har sit eget ski/snowboard udstyr, men det er muligt at leje på destinationen.

Beklædning

 • Vi anbefaler skaltøj (med snefag eller smækbukser) og gode mid-layers (merino uld er klart anbefalingsværdigt) der er åndbart, da man både kommer til at svede når man går opad, men stadig skal kunne holde varmen i ned til minus 25 grader.
 • Goggles med flere glas til forskelligt vejr, men primært til overskyet/snevejr med lav sigtbarhed.
 • To par handsker så der altid er et tørt par i tasken
 • Halsedisse (det er et must at have en halsedisse der trækkes helt op under goggles og derved dækker for hele ansigtet, da man tit får sne i hele hovedet).

Lavineudstyr

Lavinefaren i Japan er generelt mindre end i andre skiområder, men det er altid et must at have bibber, sonde og skovl med – ABS tasken kan fravælges i Japan.

 • Vi anbefaler en god rygsæk med plads til alt udstyr (lavineudstyr, ekstra goggles-linser, handsker, vand, snacks etc.), og gode indstillingsmuligheder på bryst og talje, så tasken sidder godt på ryggen.
 • Bibber, sonde og skovl (vi anbefaler, at man har sit eget lavineudstyr, som man bruger hver gang, så man har trænet med det og kender det rigtig godt. Dog, er der altid muligt at leje lavineudstyr på destinationen).

Hvilken forsikring skal jeg have?

Du kan trygt booke din rejse med os, da vi er et dansk selskab som er medlem af Rejsegarantifonden.

Du skal sikre dig at være dækket af din egen forsikring i forbindelse med skiløb og udenlandsrejser, hvilket inkluderer:

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Hvis du er i tvivl om din dækning, råder vi til at kontakte dit eget forsikringsselskab.

 

Hvad siger deltagerne?

Vi besøgte ca. 6-7 forskellige områder på Hokkaido, og her fik jeg de klart bedste - og dybeste - runs i mit liv! Vi blev omhyggeligt guidet nedad de stejle bjergsider igennem de hvide briketræer af to yderst kompetente guider!

Christoffer Sand

Turen havde det hele og opfyldte mine krav til det absolut fulde. Skiløbet er det bedste jeg har oplevet og kan slet ikke sammenlignes med Europa. Snowminds får de varmeste anbefalinger herfra for den ultimative offpiste tur!

Mads Zederkof

Januar 2017 blev et højdepunkt i mit skiferie liv. Turen til Japan, Sapporo var en kæmpe oplevelse. Det vildeste sne, Det vildeste land og De vildeste guider. Rygterne om Japan og Snowminds er ikke bare rygter. Det/de skal opleves

Flemming Jensen

Japan med drengene var og er stadig den bedste rejse jeg har haft. Skiløbet er uovertruffent, og det er svært at klage, når man får mere end en meter på en uge. Ny bundløs pudder, hver dag!

Mats Gade Philipson

Vil du høre mere om vores offpiste skirejser fra vores deltagere? Læs deres beretninger fra Snowminds bloggen eller se deres anmeldelser på Trustpilot eller Facebook, hvor vi er rated helt i top!

Offpiste Skirejser på Snowminds bloggen

Pris

Course Icon THE HOKKAIDO EXPEDITION

Course Icon Fra 18.995 DKK

Course Icon 9 skidage / 11 rejsedage

Course Icon Niseko, Hokkaido, Japan

Course Icon 20/12/2018 - 15/03/2019

Kontakt for tilbud

Spørgsmål? Ring til os!

En vinter i Japan?

Kun 5 pladser tilbage, ring i dag! 🤙

Læs mere