7 dages skiferie i Canada

Skiløbet i fokus

Hvad er inkluderet?

Drømmer du om en skiferie hvor dit eneste fokus drejer sig om hvornår du skal have skiene under fødderne og hvilke pister du skal udfordre hvilke dage? Så er du kommet til rette sted. Vi hjælper med at arrangere alt det praktiske i forbindelse med din skiferie, så det eneste du skal tænke på er, om du har pakket al dit skitøj (og møde op i lufthavnen, selvfølgelig).

  • Fly tur-retur
  • Transfer t/r fra den lokale lufthavn til destinationen
  • 7 nætter på et 3-stjernet lodge eller hotel
  • 6 dages liftkort
  • Skibagage inkluderet
  • Mulighed for leje af skiudstyr

 

Skiområderne

Skiområderne i Canada er verdenskendte af en årsag. Snekvaliteten er uovertrumpfen, og vælger du at rejse på en skiferie til Canada får du muligheden for at opleve canadisk “Champagne pudder”. Sneen er delikat, og er kendetegnet ved at være tør og lettere, end hvad du oplever på dine skiferier til Alperne. Følelsen kan ikke undervuderes, og giver dig med garanti en uforglemmelig skiferie.

Variationen ved skiløbet i Canada er også et stort plus, da det er muligt for alle niveauer at blive udfordret på pisterne, som overvejende er brede hvilket giver god plads til den enkelte.

Fly og lokal transport

Vi booker dine flybilletter til dig så du er sikret den bedste rute til destinationens lokale lufthavn. Ruten inkluderer 1+ stop undervejs og du kan forvente en samlet flyvetid på over 12 timer. Lad dog ikke den lange flyvetur afskrække dig – vi lover at det er hele flyveturen værd! Hos Snowminds benytter vi os udelukkende af flyselskaber som vi kan stå inde for, hvilket er med til at give dig den mest behagelige tur frem og tilbage.

Din flyrejse er altid inkluderet 20-23 kg bagage + ski bagage. Derved er du sikret at alt dit skiudstyr kan komme med udover din almindelige bagage.

Når du ankommer til lufthavnen vil du blive hentet af en transfer bus som kører dig videre til ski destinationen. Transfer bussen bliver delt med andre ski glade gæster der skal til samme destination som dig og den kører jer direkte dertil fra lufthavnen.*

*Ski rejser til Marmot Basin, Canada, tilbyder ikke lokal transport fra lufthavnen og destinationen kan kun tilgås med bil. Vi hjælper naturligvis med billeje. 

 

Indkvartering

Vi sørger for 7-nætters indvartering på et 3-stjernet lodge eller hotel på din destination. Boligen vil være centralt placeret i byen i forhold til skilifterne og standarden vil være komfortabel, uden den vilde luksus. Boligen vil være udstyret med alt hvad vi anser som basale nødvendigheder i løbet ad en uges skiferie. Baseret på dine ønsker til kvalitet, pris og placering finder vi den bedst mulige indkvartering til dig. Hvis du ønsker at opgradere til din indkvartering, som fx. inkludere morgenmad i prisen eller lignende, så arrangere vi gerne dette. Har du nogle spørgsmål til indkvartering, så kontakt os.

Liftkort

Rejsepakken inkluderer 6 dages liftkort til hele ski området.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Din rejse starter i Danmark, hvor du vil flyve over Atlanten mod Vancouver eller Calgary, med ankomst samme dag.

I lufthavnen bevæger I jer mod lufthavnstransferen, som vil fragte dig til jeres resort. Afhængigt af resortet tager det mellem 1-3 timer.

Hvis du gerne vil tilbringe tid i Vancouver eller Calgary før din sidste tur mod dit resort, så vil vi skræddersy dette til dig efter dine ønsker. Ligeledes gælder dette antallet af dage du vil stå på ski i resortet. Kontakt os for nærmere oplysninger her.

Ved ankomst til resortet skal du nyde ferien, og se frem mod næste dag hvor du begiver dig ud på pisterne for første gang.

Dag 2-7: Skiløb og afslapning

Nu er det endelig tid til at komme ud på pisterne.

Herfra er det bare at nyde dit resorts skiområde, og alt hvad bjerget og byen har at byde på. Efter en god lang dag på pisterne, er det bare at slynge benene op til aprés, og nyde en kold forfriskning mens du fordøjer dagens oplevelser.

Når mørket falder på, kan du nyde at gå rundt i de charmerende resorts, og opleve den fantastiske canadiske stemning, som altid er kendetegnet ved deres venlige sind og imødekommenhed. Du kan læse mere om vores vores ski-resorts i Canada her.

Dag 8-9: Hjemrejse

Nu er din skiferie nået sin ende, og du vil blive transporteret til den nærmeste lufthavn, hvorfra du flyver hjem om lander på dag 9.

Perioder & Priser

Bestil før d.30 August, og opnå earlybird rabat!

Priserne i løbet af sæsonen varierer afhængigt af perioden. Det varierer ligeledes fra resort til resort, hvilket perioder de kategoriserer som deres højsæson, men her kan du få et generelt overblik over de forskellige perioder for sæsonen i Canada. Vær opmærksom på at nogle resorts åbner senere end 1.november.

Lavsæson (early + regular season):  1 November – 20. December

Højsæson:  21. December – 5. Januar & 13. Februar – 19. Februar (Priserne mellem/over jul og nytår er den dyreste periode på sæsonen)

Lavsæson (regular + late season):  6. Januar – 12. Februar / 20. Februar – 30. April

 

Hvis du vil have et konkret bud på priserne i overstående perioder, så send os en forespørgsel på din næste skiferie her.

 

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld