Big White

Et uforglemmeligt familievenligt skiresort

Vil du opleve en skiferie i Canada, hvor du bliver udfordret ud over det sædvanlige? Bestil en skiferie til Big White med Snowminds!

Har du brug for at prøve en skiferie, med et stort skiområde, som udfordrer dig på pisterne og i offpisten, og førsteklasses champagne puddersne, så vil Big White være skiferien for dig.

Maks højde: 2319m

Minimum højde: 1508m

Total piste km

Blå pister: 18,9km
Sorte pister: 56,7km
Dobbelt sorte pister: 29,4km
Park: 1
Nat ski: Ja

Skilifte

Træklifte: 1
Stolelifte: 10
Gondol: 1
Tog: 0

Skiområdet i Big White 

De lokale i Big White har et al dominerende motto: “It’s the snow!”. Hvis du skulle være i tvivl, så gøres der opmærksom på den udsøgte snekvalitet, som alle ski-entusiaster elsker, champagne puddersne. Dette har gjort Big White til et af British Columbias mest eftertragtede ski resorts til skiferier for sne aficionados.

“It’s the snow!” bakkes op af et årligt snefald på 750 cm, samt en gennemsnitstemperatur på -5 grader skaber dette de optimale forhold for champagne pudder hele sæsonen. Terrænet byder på stor variation,  af primært sorte og dobbelt sorte pister, hvor dobbelt sorte pister kan sidestilles med de normale sorte pister i Europa, fordelt på 105 km. Den længste pist, Around the World Route, tager dig helt fra toppen af T-bar, til bunden af byen ved Gem Lake. Vi kan anbefale, at du søger mod Gem Lake liften, som bærer dig hurtigt op til Sun-Rype bowl, hvor der er muligheder for lange, udfordrende sorte piste, fyldt med puddersne.

Terrænet er også oplagt for både dig, som vil lære at køre offpiste, og dig, som elsker følelsen af stejle, åbne bjergsider eller udfordrende skovruns, så er der rig mulighed for en offpiste skiferie i særklasse i Big White. Der er selvfølgelig også plads til at tage familien med på højre side af byen, hvor der er et bredt udvalg af blå og grønne pister, til de mindre erfarne.

Se Big Whites piste kort her.

Skiskolen, Big White 

Er du ny i sneen, eller har du brug for at få finpudset din teknik inden du begiver dig ud på bjerget? Big Whites skiskole sætter en ære i at tilbyde verdensklasse undervisning på alle niveauer, hvor instruktører fra hele verden valfarter til dette sne-paradis i Canada. Udover undervisningen vil du også få insiderviden til bjerget, hvadenten det er gemte runs til de bedste aktiviteter. Med en skiferie med Snowminds, vil du blive mødt af en af vores dygtige instruktører, så du altid er i trygge hænder gennem hele din skiferie.

Bylivet 

Ved foden af Big White bjerget ligger denne charmerende by omgivet af træer, med udsigt op til bjerget. Byen byder på et stort udvalg af restauranter i enhver prisklasse. Hvis du vil opleve lokal madlavning og vine, så tag til Happy Valley Day Lodge, ved bunden af Lara’s Gondol, på Kettle Valley Steakhouse & Wine Bar.

Vi har samlet tre rejser til dig, så du kan få lige den oplevelse, som du drømmer om!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld