Cypress Mountain

Uendelige pister og storby liv

Cypress Mountain giver dig Vancouvers smukkeste panorama udsigt!

Det er ikke alle ski resorts, der kan prale af en udsigt over storbyen Vancouver. Men det kan Cypress Mountain, der kun er en 30 minutters køretur fra Vancouver. I 2010 var Cypress desuden arrangører af de Olympiske Vinterlege sammen med Whistler Blackcomb.

Maks højde: 1440m

Minimum højde: 824m

Antal pister i alt

Blå pister: 6,6km
Røde pister: 22km
Sorte pister: 22,4km
Antal pister i alt: 53
Parker: 4
Nat ski: Ja

Ski lifter i området

Træklifter: 3
Stolelifter: 6

Skiområdet

De to bjerge Mount Strachan, Black Mountain udgør de 2,4 kvadratkilometer, som områdets gæster kan udforske på en skiferie til Cypress Mountain. Seks stolelifter tager dig rundt til 53 forskellige pister, og som følge af resortets rolle som vært for Vinter OL 2010 findes der 6 parker, hvor du kan teste og forbedre din freestyle teknik.

Resortet har et transportbånd i begynderområdet, hvilket gør det mere børnevenligt og tilgængeligt for de nye skiløbere. Er du ekspert er det de mange tree runs og parke, der kan udfordre dig og gøre din skirejse til Canada helt unik.

Se Cypress Mountains pistekort her.

Skiskolen i Cypress

Skiskolen på Cypress Mountain har halv- og heldags undervisning til alle aldre og niveauer både på ski og snowboard. Hvis du har lyst til at være en del af en gruppe med sikker læring, kan du booke gruppeundervisning hvor grupperne ikke bliver større end 6-8 elever. Ellers kan du med privatundervisning få den mest personlige og lærerige oplevelse med en instruktør.

Bylivet i Cypress

Som de fleste canadiske ski resorts tilbyder Cypress en tube park, hvor dagens sidste energi kan bruges op inden aftenen kan nydes i en udendørs hot tub med en lokalbrygget øl.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med andre snesportsgrene, kan du enten udforske de 10 km snesko-spor og ellers har området 19 km langrendsløjpe, som du kan afprøve enten med dine rejsekammerater eller en instruktør, når du er på skiferie i Cypress.

Canadisk aprèsski er en smule anderledes end vi kender det fra Alperne med skistøvler og dans på bordene. I Cypress er der gode muligheder for at fejre en veloverstået dag på en bar eller et diskotek i Downtown Vancouver. Ellers finder du de lækre restauranter The Cypress Creek Grill – stedet med den bedste pizza og burrito. Stedet har en fantastisk hyggelig canadisk atmosfære, som aldrig har skadet nogen.

Vi har samlet tre rejser til dig, så du kan få lige den oplevelse, som du drømmer om! Hvis du skulle have nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os, så er vi klar til at hjælpe dig.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld