End-of-season skiferie

Oplev Whistler fra sin bedste side i slutningen af sæsonen

End-of-season skiferie i Whistler Blackcomb

Findes der nogen bedre måde, at slutte vinteren af med en end-of-season skiferie? Og har du altid gerne ville stå på ski i Canada, men ikke helt vidst hvornår eller hvordan? Eller måske vil du tilbage og opleve glæderne ved det unikke Canadiske skiløb? Uanset hvad, så tilbyder vi dig muligheden for at opleve Canada’s unikke bjergområde, Whistler Blackcomb, i perioden 21-29. marts 2020 med vores enestående ene-of-season tilbud. Whistler i marts er også kendt for at opleve store mængder sne kaldet “March Madness”, så selvom sæsonen er ved at gå på hæld kan du stadig opleve fantastiske sneforhold og skiløb. Selvom du kan opleve store snefald i marts, så er der også rig mulighed for at opleve klassisk spring skiing med masser af sol og højere temperaturer. 

Vores end-of-season tilbud indeholder alt hvad du har brug for, for at få opfyldt drømmen om en uforglemmelig skiferie i smukke Canadiske omgivelser.  Med afrejse den 21. marts ankommer I til Whistler samme dag og kan se frem til 6 dage på ski inden turen går hjem mod Danmark igen den 28. marts. Vi sørger for fly t/r inkl. ski bagage, transport til/fra lufthavnen, indkvartering på et hotel centralt placeret i byen, samt 6 dages liftkort.

Skiområdet

Med over 200 pister, tre glaciere, 16 alpine bowls og hele fem freestyle parker, til både begynderen og den professionelle, og mere end 11 meter sne i gennemsnit, er altsammen en grund til hvorfor en juleferie i Whistler Blackcomb tilbyder et legendarisk skiterræn med garanti for uforglemmelige oplevelser. Tilsammen udgør alt dette Canadas største skiområde, de to bjerge Whistler Mountain og Blackcomb Mountain er forbundet med en af verdens længste gondollifter, Peak-2-Peak, med en enestående udsigt over bjergene og byen. Hvis du vil prøve kræfter med off piste, så er terrænet i særklasse med masser af tør, dyb puddersne.

Prøv blandt andet “Booterville”, som er en gemt perle af et off piste område på Blackcomb Mountain, på toppen af bjerget med 7th Heaven liften.

Se Whistler Blackcombs pistekort her.

Spring Skiing i Whistler

Spring Skiing i Whistler er en enestående mulighed for at opleve masser af puddersne, samtidig med de varme forårssolstråler begynder at skinne over bjergene.

I Whistler Blackcomb vil du opleve en skiferie i et unikt helårs resort, og tidligere OL-by, som tilbyder et væld af unikke ski oplevelser. Her kan du bl.a. opleve Whistler Blackcomb Fire & Ice show, hvor ski- og snowboardere hopper gennem ringe af ild, eller spice din dag op med en tur på snescooter i terrænet. Du får derfor rig mulighed for masser af unikke oplevelser i byen og på pisterne, selv hvis du ikke har skistøvlerne på!


Efter en lang dag i bjergene, kan du kaste benene op på Longhorns Saloon & Grill i bunden af bjergene, i solen, til original canadisk afterski, med udsigt til begge bjerge og nyde en kold forfriskning, som en lokal klassiker, Bloody Caesar, eller nyde en tallerken poutine med resten af familien.

 

Aava Whistler Hotel – rejsepakke inkl. fly, 3,5-stjernet indkvartering, transfer og liftkort

Beliggende i yderkanten af Whistler Village byder vi velkommen på Aava Whistler Hotel, et par minutters gågang fra Whistler Village gondolerne. Værelserne er fuldt udstyret med køkken udstyr, køleskab og kaffemaskine, wi-fi, toilet med bad og TV. Aava Whistler Hotel ligger væk fra distraktionerne fra hovedgaden, men det tager dig kun 5 minutter at bevæge dig mod Whistler Villages pulserende byliv, med butikker, restauranter og meget mere. Hvis du vil opgradere dit værelse, så kontakt os endelig og vi vil hjælpe dig.

Efter en lang dag på bjerget har du mulighed for at benytte dig af Aava Whistler Hotel’s egen spabad, sauna og fitnessfaciliteter.

Der er ligeledes 24-timers bemanding i receptionen, hvor personalet altid står klar til at hjælpe dig.

Du skal med andre ord bare slappe af, og kun bruge energi på at nyde oplevelsen på bjerget og i byen.

Hvis du vil opleve nogle af vores andre rejser, så kan du finde dem her.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Din rejse starter i Danmark, hvor du vil flyve over Atlanten mod Vancouver, med ankomst samme dag.

I lufthavnen bevæger I jer mod lufthavnstransferen, som vil køre jer ad smukke Sea-to-Sky Highway til Whistler. Turen tager ca.2 timer.

Hvis du gerne vil tilbringe tid i Vancouver før din sidste tur mod Whistler, så vil vi skræddersy dette til dig efter dine ønsker. Ligeledes gælder dette antallet af dage du vil stå på ski i Whistler Blackcomb. Kontakt os for nærmere oplysninger her.

Ved ankomst til Whistler Blackcomb skal du nyde ferien på Aava Whistler Hotel, og deres tilhørende faciliteter til afslapning.

Dag 2-7: Skiløb og afslapning

Nu er det endelig tid til at komme ud på pisterne, efter få minutter stiger du ind i en af de to gondoler, som vil fragte dig op på enten Whistler eller Blackcomb Mountain.

Herfra er det bare at nyde Nordamerikas største skiområde, fordelt på de to bjerge. Det bliver svært at nå alle 200 pister, men det giver en kærkommen undskyldning til at rejse tilbage til Whistler en anden gang. Vi kan godt anbefale, at du får prøvet Peak2Peak Gondola, som er et af verdens længste, der forbinder de to bjerge. Du kan læse mere om Whistler Blackcomb inkl. liftkort her.

Når mørket falder på, kan du nyde at gå rundt i den byfrie Whistler Village, og opleve den fantastiske canadiske stemning.

Dag 8-9: Hjemrejse

Nu er din skiferie nået sin ende, og du vil blive transporteret tilbage til Vancouver Lufthavn, hvorfra du flyver hjem om lander på dag 9.

Dato & priser

Rejseperiode: 9 dage/7 nætter

 • 21/03/2020 – 29/03/2020

 

Inkluderet:

 • Fly t/r Danmark-Vancouver
 • Transport af skibagage
 • Lufthavnstransfer fra Vancouver Lufthavn til Whistler Blackcomb
 • 7 nætter på Aava Whistler Hotel, Deluxe værelse
 • 6 dages liftkort
 • Mulighed for tilkøb af skileje samt ski butler service

 

Ikke-inkluderet:

 • Afbestillings- og rejseforsikring (Kan bestilles ved at kontakte os)
 • Ski/Snowboard udstyr
 • Tillæg for opgraderinger, udflugter og ekstra arrangementer
 • Visum, vaccinationer eller lignende.
 • Personlige fornødenheder
 • Drikkepenge
 • Lokale skatter og gebyrer ifm indrejse til landet, ophold på hotel eller lignende
 • Alt ikke nævnt under “Inkluderet”

 

Bemærk venligst

 • Snowminds Aps tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte rejser.

 

Bestil inden 31.August 2019 og få early bird tilbud fra: 15999,- pr. person ved 2. voksne

Send os en forespørgsel på denne rejse

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere