Kicking Horse

Teknik, teknik, teknik

Aktionfyldte skidage og afslappende nætter

Kicking Horse er et af de mere teknisk udfordrende skiområder i Canada. Dette skyldes deres ry for at have spændende og udfordrende pister. Kicking Horse er det perfekte ski resort til dig, som søger oplevelser, som heli-skiing, men også dage med stor variation på pisterne på bjerget.

Højdemeter

Laveste skiterræn i 1190 meters højde

Pistekilometer

Blå pister: 20 km
Sorte pister: 20 km
Dobbelt sorte pister: 60 km

Antal pister: 134

Antal lifte

Stolelifte: 3
Gondoler: 1

Skiområdet i Kicking Horse

Et af Kicking Horse største fordele er deres udsøgte snekvalitet. Beliggende i British Columbia, er Kicking Horse perfekt placeret til at producere den fantastisk lette puddersne, og modtager i gennemsnit 7,5 meter per sæson. I kombination med det fantastiske skiterræn, gør dette Kicking Horse til det perfekte valg af ski resort, til dig, som elsker at gå på jagt efter uberørt puddersne. Selvom terrænet primært henvender sig til rutinerede skiløbere, så er der også mulighed for de mindre øvede til at stå på ski. Til de mindre øvede tager de fire stolelifte dig op på bjerget, og kobler dig nemt sammen med pister der bliver mere udfordrende.

For den øvede skiløber kan du tage ‘Gondola’ liften, som vil give dig adgang til uanede mængder udfordrende pister, og ikke mindst absurde mængder off-piste muligheder. Gondolliften tager dig fra bunden af bjerget, næsten hele vejen til toppen. Det samlede skiterræn er på hele 1333 hektar, og her har du mulighed for at prøve 128 pister af. Synes du ikke dette er nok? Så har Kicking Horse et af de længste vertikale pister i Nordamerika, på 1260 meter!

Se Kicking Horse pistekort her.

Bylivet i Kicking Horse

Kicking Horse by er stille og langt mindre befolket, end større og mere kendte ski resorts i Canada. Kicking Horse er en lille og hyggelig by, med få og gode restauranter og barer. Den nærliggende by, Golden, en kort køretur fra Kicking Horse byder på et større udvalg af både restauranter og barer, og vi kan varmt anbefale en aften i byen!

Selve skiresortet, Kicking Horse, er dog fyldt med aktiviteter! Kicking Horse er intet mindre end verdens største afgrænsede grizzly bjørne reservat, så vi kan næsten garantere dig, at du vil komme til at se nogle i løbet af din skiferie. Hvis du vil opleve andet end skiløbet, så er der også gode muligheder for at prøve paragliding, yoga og gåture i det betagende landskab assisteret af en lokal skovfogde. Med andre ord, der er rigeligt at tage sig til!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld