Kimberley

Sol, ski og hyggelig familieby

Skiferie med masser sol og aktiviteter for dig og hele familien

Kimberley resort er kendt for sine familievenlige faciliteter og pister. Kimberley har været et undervurderet ski resort, men grundet nylige udvidelser af resortet, har dette ændret sig fra et “kun lokale”-område, til et perfekt velorganiseret og simpelt skiområde. Dette egner sig perfekt til begynder og øvede ski- og snowboardere, som foretrækker at have pisterne for sig selv.

Højdemeter

Laveste skiterræn i 1230 meters højde

Pistekilometer

Blå pister: 20 km
Grønne pister: 50 km
Dobblet sorte pister: 45 km

Antal pister: 132
Terrænparker: 1
Natski: Ja

Antal lifte

Træklifte: 1
Stolelifte: 5

Skiområdet i Kimberley

Kimberley er et mediumstort ski resort med fin variation af pister. Beliggende i de smukke Purcell bjerge, er Kimberley kendt for at være et af de mest solrige ski resort i British Columbia. Kimberley’s skiområde er ikke så stort sammenlignet med andre canadiske skiområder, men dette er netop grunden til at Kimberley er så populært blandt familier. Den nemme forbindelse mellem alle pisterne, og det faktum at majoriteten af pisterne er grønne og blå gør det nemt at holde sammen på familien på pisterne.

Størstedelen af pisterne er let tilgængelige ved tre lifte. Disse lifte vil bringe dig til hovedsageligt grønne og blå pister på forsiden af bjerget. Hvis sværhedsgraden og udfordringen skal være større, kan du tage om på bagsiden af bjerget, hvor der hovedsageligt er sorte pister. Kimberleys skiområde giver med andre ord gæsterne den fantastisk kombination mellem nemme og udfordrende pister, som er perfekt til alle aldre.

Se Kimberleys pistekort her.

Skiskole til alle niveauer

Kimberleys skiskole, TELUS Winter Sports School, tilbyder dig alt hvad dig og hele familien har behov for.

Bylivet i Kimberley

Kimberley er en lille charmerende by, som er gennemsyret af en afslappet canadisk vibe, som ligger ved foden af Kimberley Alpine Resort, og designet som en dedikeret ski by. Du vil opleve et stort udvalg i familie aktiviteter og events, som børne aprés og meget mere!

Kimberley resort har også den fordel, at der er kort afstand til restauranter, butikker og barer unset hvor du bor.

Kunne du tænke dig en skiferie med masser af sol, og aktiviteter til dig og hele familien?

Så er Kimberley en god oplevelse til dig. Du får fantastiske muligheder for at udforske bjergene med hele familien. En charmerende ski by, som byder på et stort udvalg af aktiviteter og events, samt lækre restauranter og butikker.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld