Marmot Basin

Grizzly bear forude!

I hjertet af en national park, omgivet af grizzly bjørne!

Vil du opleve hvordan det er at leve i en national park som byder på en hyggelig og lokal stemning, samt et udsøgt skiområde der henvender sig til hele familien? Så er en skiferie i Marmot Basin med Snowminds helt sikkert det rigtige valg til familiens næste skitur.

I hjertet af Jasper National Park, som er kendt for at være Canadas bedste sted til at spotte grizzly bears, ligger byen Jasper. Jasper ligger 20 minutters kørsel fra skiresortet, Marmot Basin, som er det højest beliggende ski resort i Canadian Rockies, i 1698 meters højde. Marmot Basin er uden tvivl et af verdens flotteste ski resorts i et naturskønt område med den mest betagende udsigt.

Maks højde i meter

Minimum højde: 1697m

Antal piste km

Blå pister: 30km
Grønne pister: 30km
Sorte pister: 40km
Pister i alt: 40km
Park: 3
Nat ski: Nej

Skilifte

Stolelift: 7

Skiområdet

Marmot Basin byder på et charmerende lille skiområde, som specielt egner sig godt til hele familien, da størstedelen af pisterne i Marmot Basin er blå og grønne, hvilket gør det til et oplagt sted, at rykke sit niveau hurtigt. Med 400 cm sne på en sæson, og 100 pistekilometer, er det mindre befolket end de større, og mere kendte, resorts i Canadian Rockies. Dette, skaber optimale forhold på pisterne, uden mange mennesker. På trods af den mindre størrelse, så er der gode mulighed for både at opleve skovruns, samt åbent alpint skiløb. På toppen af Marmot Peak vil du have frit udsyn til Jasper National Park, og det fantastiske skiløb, som ligger for dine fødder.

Se Marmot Basins pistekort her.

Skiskolen i Marmot Basin

Marmot Basin har en lokal skiskole, hvor du har muliged for at møde vores Snowminds instruktører. Det internationale instruktørteam på skiskolen i Marmot Basin giver dig rig mulighed for at få grundig undervisning på dansk, blandet med en bred lokal indersider viden.

Bylivet i Marmot Basin

Byen ved Marmot Basin, Jasper, er en hyggelig ferieby, som tilbyder et væld af førsteklasses oplevelser. Mount Basins placering i Jasper National Park skaber en unik kulisse uden lige, med sneklædte bjerge, vandfald og smukke søer, fyldt med vand fra glacierne i Canadian Rockies. Dermed er mulighederne for at opleve uberørte natur landskaber en enestående mulighed for en hyggelig skiferie i Canada.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld