Mount Washington

Det hvide bjerg ved Stillehavet

Oceaner af vand og puddersne på Mount Washington

Forestil dig et skiresort, hvor du på den ene bjergside kigger direkte ned i et blågrønt hav, og på den anden bjergside møder et hav af hvid powder. Mount Washington Resort gør skiløb på Vancouver Island til en hel unik oplevelse. Tag med fly til Vancouver eller Comox, og ankom til Vancouver Island med enten fly, bus eller færge, når du tager på skiferie til Mount Washington. Med en kultur omkring eventyr, er Mount Washington et resort, der vækker sjælen og gør dig tørstig efter flere og større oplevelser.

Højdemeter

Laveste skiterræn i 1083 meters højde

Pistekilometer

Blå pister: 12 km
Grønne pister: 21 km
Sorte pister: 27 km

Antal pister: 81
Terrænparker: 3
Natski: Ja

Antal lifte

Carpets: 4
Stolelifte 5

Skiområdet

Resortet ligger helt unikt på Vancouver Island i British Columbia, hvilket gør resortet til et helt unikt af slagsen. Gennemsnitligt får Mount Washington et snefald på 10,5 meter om året, hvilket er et af de største i Nordamerika. Du har mulighed for at udforske 7 kvadratkilometer uberørt terræn med 505 vertikale højdemeter. Dit liftkort giver dig adgang til 81 pister med en fordeling på 14% grønne pister, 35% blå pister og 51% sorte pister til dig, der har mod på en større udfordring.

Skiskolen

Skiskolen tilbyder undervisning af alle ski niveauer og aldre, hvilket muliggør en skiferie for hele familien. Om du har behov for gruppeundervisning, privattimer eller parktræning, kan du booke fulde og halve dages undervisning hos Discover Snow School. For børn handler det om at skabe langvarige minder! Derfor tilbydes der både dagpleje og skiundervisning til børn, i det store begynderområde med transportbånd og lille hældning. For at styrke sikkerheden, sørger skiskolen for at have små grupper med mere fokus på hver elev. For voksne tilbydes undervisningsprogrammer med dynamik og sjov hvorvidt du er førstegangs skiløber eller ekspert. I al undervisning er der sikret førsteprioritet i lift køerne for at udnytte tiden optimalt.

Det er ikke altid lige let at vide, hvilket udstyr du får behov for, når du er på skiferie til Mount Washington. Derfor tilbyder resortet også leje af al slags ski- og snowboardudstyr så du både er klar til undervisning, selvkørsel eller freeride skiløb.

Bylivet i Mt. Washington

En lang dag i sneen er ikke nødvendigvis lig med afslapning hjemme i hytten. Mount Washington har mange muligheder, når lifterne lukker. Den klassiske Tube Park har en lang, stejl downhill rute, der kaster dig i høj fart fra side til side. Derudover kan du leje en slæde, fat bike eller nyde en tur påført snesko. Hvis du har mod på det, findes der også 55 km langrendsspor, som du enten kan udforske med en guide eller dine rejsekammerater.

Hvis der er noget, der skal fejres, kan man nyde de canadiske specialiteter og live musik på en af Mount Washingtons barer eller caferer, hvor du får serveret fadøl og signature cocktails alt sammen i en hyggelig canadisk atmosfære. I weekenderne skrues der en tak op for musikken og sammen med venner og familie, kan du synge karaoke eller holde dansegulvet varmt med support fra DJ’en.

Vi har samlet tre rejser til dig, så du kan få lige den oplevelse, som du drømmer om! Hvis du skulle have nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os, så er vi klar til at hjælpe dig.

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere