Revelstoke

Pudder paradis i British Columbia

Oplev en snefyldt skiferie, som vil gøre alle dine pudderoplevelser i Europa til skamme!

Grundlagt i 2007 skabte Revelstoke sig et navn grundet sit omfattende terræn, massive snefald og champagne puddersne. Revelstoke er godt på vej til at blive det største og bedste ski resort i Canada. Med hele 93% af pisterne, som er sorte og dobbelt sorte, så er det nemt at sige, at Revelstoke er et af de, hvis ikke det bedste ski resort for eventyrlystne, sne-hungrende, ski- og snowboardere.

Højdemeter

Laveste skiterræn i 512 meters højde

Pistekilometer

Grønne pister:1 8 km
Blå pister: 16 km
Sorte pister: 21 km

Antal pister: 40
Terrænparker: 3

Antal lifte

Stolelifte: 5
Gondoler: 2

Skiområdet

Revelstoke kan med sit enorme skiterræn prale af at have et af de største skiområder i Canada. Dette fremhæver dermed den enorme mængde af muligheder for offpiste. Eftersom 93% af pisterne i Revelstoke, er til øvede og meget øvede skiløbere, så egner området sig ikke til nybegyndere. Der er selvfølgelig udmærkede muligheder for at nybegyndere kan begå sig på bjerget, men det er ikke den primære målgruppe.

Revelstoke byder på fantastisk champagne puddersne, som der i gennemsnit falder mellem 9-14 meter årligt! Det giver dermed optimale forhold til at hike efter uberørte områder i offpisten. 20 minutters hike fra Stoke Chair liften finder du North Bowls, som byder på uanede offpiste muligheder.

Revelstoke giver dig også muligheden for at prøve kræfter med sin legendariske heli-skiing, hvilket var sådan området blev udforsket før resortet blev grundlagt.

Se Revelstokes pistekort her.

Skiskolen i Revelstoke

Revelstoke kan med sin skiskole, som er beliggende dybt i Revelstoke nationalpark, byde på en ægte bjerg skiskole. Skiskolen er lokalt funderet, og giver derfor en hyggelig stemning, hvor Snowminds instruktører tager dig under armen, ligemeget dit niveau, i deres 4 forskellige dale, som du altsammen har til rådighed med dit liftkort.

Bylivet i Revelstoke

Revelstoke er kendt for sine ægte lokale canadiske vibes! Revelstoke var i mange år kendt for sine savmølle værker, så det er en klassisk canadisk arbejderby, hvilket byen og stemningen bærer præg af. En skiferie til Revelstoke vil uden tvivl give dig en autentisk skioplevelse, og opleve hvordan stemningen bærer præg af en fascination for skiløb, og den lokale oplevelse.

Tag forbi Regent Inn’s 112 Restaurant og oplev en af de bedste steaks, som er lokalt opdrættet i Revelstoke.

Skal du med?

Champagne pudder paradis i Revelstoke

Vil du opleve en snefyldt skiferie til Revelstoke, som vil gøre alle andre offpiste oplevelser i Europa til skamme?

Så tag på skiferie med Snowminds til Revelstoke! Vi garanterer, at du ikke bliver skuffet. Du får store mængder canadisk champagne pudder, endeløse offpiste muligheder, og en autentisk oplevelse i et af de mest berømte offpiste ski resorts i verden!

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere