Sun Peaks

Nomineret til 'Årets Bedste Skiferie Destinationer' i 2019 af National Geographic

Europæisk stemning i British Columbia!

Centralt beliggende i British Columbia ligger Canada’s næststørste ski område. Denne charmerende alpelignede skiby, med ski-in og ski-out overalt i byen. Du får en unik canadisk skiferie med et væld af aktiviteter både på pisten og i byen. Sun Peaks blev i 2019 nævnt i National Geographic’s Best Winter trips of 2019, som vidner fantastiske ski-forhold samt en livlig by.

Maks højde i m

Minimum højde: 1198m

Km pister

Blå pister: 13,5km
Grønne pister: 78km
Sorte pister: 43,5km
Pister i alt: 135
Parker: 2
Nat ski: Ja

Antal skilifter

Træklifte: 3
Stolelifte: 7

Skiområdet

Har du nogensinde prøvet en skiferie, hvor du får enestående skiforhold, uden at skulle stå i kø i evigheder?

I Sun Peaks får du den unikke mulighed for at opleve hele tre forskellige bjergtoppe, med hver sine særlige kendetegn og sværhedsgrader, som alle sammen kan tilgås fra byen.

Du får mulighed for at opleve over 135 markerede pister, og grundet beliggenheden i hjertet af British Columbia vil du opleve den tørre puddersne, som disse bjerge er kendt for. På trods af områdets størrelse, så vil du på en skiferie til Sun Peaks sjældent opleve mange skiløbere på pisten, hvilket giver mulighed for at finde frisk sne hver dag, som også garanteres af det 6 meter årlige snefald. Hvis du er til offpiste ski ferie, og elsker at dykke ned i tør puddersne, så kan du finde de bedste runs ved toppen af Burfield og Crystal liftene. Terrænet er primært for øvede ski- og snowboardere, men den meget erfarne vil også kunne blive rigt udfordret på specielt Mount Tod. Hvis du elsker, at få goggle tan på din skiferie, så frygt ej, for Sun Peaks har i gennemsnit over 2000 timers solskin årligt.

Se Sun Peaks pistekort her.

Skiskolen i Sun Peaks

Skiskolen i Sun Peaks er højt eftertragtet af skiinstruktører, og derfor bliver kun de bedste udvalgt, som alle er kendetegnede for et højt service niveau, at være veluddannet, samt ekstremt passioneret omkring skiløb, hvor mange kommer igen år efter år. På trods af terrænet primært henvender sig til øvede skiløbere, så har begyndere også fantastiske muligheder med dedikerede områder kun til begyndere, hvor du hurtigt vil opleve at blive taget under armen af de dygtige instruktører, så du og familien hurtigt vil stige i niveau på jeres skiferie.

Bylivet i Sun Peaks 

Sun Peaks kan kendetegnes ved at skiløbet og hyggen er i fokus. På trods af at være en lille by, så har Sun Peaks et godt udvalg af restauranter, alt fra Bella Italia, som serverer byens bedste pizzaer, eller en klassisk steak og ribs, så er Steakhouse ved Sun Peaks Lodge noget for dig.

Hvis du gerne vil underholdes, så tag forbi Bottoms Bar + Grill, beliggende i Coast Sundance Lodge, som er en pub med et lækkert udvalg af kvalitetsøl og den mest livlige afterski stemning i Sun Peaks. En anden spændende oplevelse, hvis du har brug for en pause fra skiløbet, så kan en tur for dig og hele familie med hundeslæde varmt anbefales.

Tag med på 1, 2 eller 3 ugers ski camp i marts! ⛷️

Start din oplevelse i dag!

Læs mere