Whistler Blackcomb

Når kompromis ikke er en mulighed

Skiferie i Whistler Blackcomb

Til ski-entusiasten, som ikke vil gå på kompromis med skiferien, både på bjerget og i byen.

Whistler Blackcomb er Nordamerikas nr.1 ski resort, som er en verdenskendt OL-by i hjertet af British Columbia. Whistler tilbyder en eksklusiv skiferie til dig og hele familien uden sidestykke i Canada. Her kan du opleve vinter magi, som andre resorts misunder! Whistler Blackcomb er et unikum af et ski resort, som alle store kendte ski resorts i verden måler sig imod. Hvadenten du er afsted med familien eller vennerne, så er der noget for enhver smag.

Maks. højde i m

Minimum højde: 653m

Antal km pister

Blå pister: 46km
Grønne pister: 138km
Sorte pister: 68km
Antal pister i alt: 200+
Parker: 5

Antal lifter

Skiområdet

Med over 200 pister, tre glaciere, 16 alpine bowls og hele fem freestyle parker, til både begynderen og den professionelle, og mere end 11 meter sne i gennemsnit, er altsammen en grund til hvorfor en skiferie til Whistler Blackcomb tilbyder et legendarisk skiterræn med garanti for uforglemmelige oplevelser. Tilsammen udgør alt dette Canadas største skiområde, de to bjerge Whistler Mountain og Blackcomb Mountain er forbundet med en af verdens længste gondollifter, Peak-2-Peak, med en enestående udsigt over bjergene og byen. Hvis du vil prøve kræfter med off piste, så er terrænet i særklasse med masser af tør, dyb puddersne.

Prøv blandt andet “Booterville”, som er en gemt perle af et off piste område på Blackcomb Mountain, på toppen af bjerget med 7th Heaven liften.

Se Whistler Blackcombs pistekort her.

Skiskolen

Har du nogensinde tænkt på, hvordan det ville være at stå på ski med en olympisk guldmedalje-vinder? Whistler Blackcombs skiskole giver dig muligheden for dette! Du kan også trygt sende dine børn afsted på skiskole, hvor vores danske Snowminds instruktører vil være til rådighed, som kan undervise på alle niveauer. Vi kan dermed godt garantere dig høj kvalitet til undervisning for hele familien.

Bylivet

I Whistler Blackcomb vil du opleve en skiferie i et unikt helårs resort, og tidligere OL-by, som tilbyder et væld af unikke ski oplevelser. Her kan du bl.a. opleve Whistler Blackcomb Fire & Ice show, hvor ski- og snowboardere hopper gennem ringe af ild, eller spice din dag op med en tur på snescooter i terrænet. Du får derfor rig mulighed for masser af unikke oplevelser i byen og på pisterne, selv hvis du ikke har skistøvlerne på!


Efter en lang dag i bjergene, kan du kaste benene op på Longhorns Saloon & Grill i bunden af bjergene til original canadisk afterski, med udsigt til begge bjerge og nyde en kold forfriskning, som en lokal klassiker, Bloody Caesar, eller nyde en tallerken poutine med resten af familien.

 

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld