Skiferie til Japan

Kom og oplev JaPOW!

Verdenklasse champagnepudder i Japan

Hvis du tænker på kreative og dynamiske samfund, som gør tingene på deres helt egen facon, så er det svært at undgå at tænke på Japan. Landet er kendt som “landet med den opadgående sol”, et navn der referer til landets geografiske placering i østen, hvor dagens første solskinstråler rammer. Det er derfor ingen overraskelse at Japan er et land der altid er et skridt foran med fremtidstankerne.

"I den japanske pudder, kan du ikke høre dig selv, når du kører. Du hører hverken de lange eller de korte sving. Du flyder bare, og det er der ikke mange ting i verden, som kan måle sig med den følelse"

- Johan, Snowminds JaPOW Guide

Rejsepakker

Vi ved, at alle vores gæster er unikke og har forskellige ønsker, som vi stræber efter at efterkomme. Med vores mangeårige erfaring fra ski resorts i Japan, tør vi godt sige, at vores samlede erfaring og netværk er uforligneligt. Dette kommer til udtryk gennem vores indgående kendskab til den daglige gang på resortet, hvor vi har instruktører, gæster og samarbejdspartnere gennem hele sæsonen. Al denne erfaring har lært os hvad der udgør en uforglemmelig skiferie. Vi sørger for alle praktikaliteterne, så du blot skal pakke din bagage og dit gode humør.

Vi har derfor sammensat tre skipakker til dig, alt efter hvad du søger til din skiferie. Nedenstående er et priseksempel på en skiferie til Niseko i perioden 4/1 – 16/1-2020

 

Gold: Skiløbet i fokus

Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra Danmark-New Chitose Lufthavn
 • Transfer t/r fra New Chitose Lufthavn til Niseko
 • 7 nætter på 3-stjernede Silver Birches
 • 6 dages liftkort
 • Skibagage inkluderet
 • Mulighed for leje af skiudstyr

 

Pris: 18,999 kr.

Go Big: Kvalitets ski- og storbyoplevelse

Prisen inkluderer:

 • Fly fra Danmark-New Chitose Lufthavn-Tokyo-Danmark
 • Transfer t/r fra New Chitose Lufthavn til Niseko
 • 7 nætter på 4-stjernede The Vale Niseko inkl. morgenmad
 • 6 dages liftkort
 • 2 nætter i Tokyo på 4-stjernede Asakusa View Hotel inkl. morgenmad
 • Skibagage inkluderet
 • Mulighed for leje af skiudstyr

 

Pris: 27,299 kr.

Supreme Experience: Det bedste Japan har at tilbyde

Prisen inkluderer:

 • Fly fra Danmark-New Chitose Lufthavn-Tokyo-Danmark
 • Privat transfer t/r fra New Chitose Lufthavn til Niseko
 • 9 nætter på 4-stjernede The Vale Niseko inkl. morgenmad
 • 8 dages liftkort
 • 3 nætter i Tokyo på 4-stjernede Asakusa View Hotel inkl. morgenmad
 • Skibagage inkluderet
 • Mulighed for leje af skiudstyr
 • Mulighed for tilkøb af cat- og heliskiing
 • Mulighed for tilkøb af Valizo bagage- og loungeservice

 

Pris: 34,999 kr.

 

Føler du ikke, at vores pakker passer til dit behov så kontakt os endelig, så vil vi med glæde hjælpe med at skræddersy din drømme skiferie.

 

Hvad er ikke inkluderet?

Bagage udover to stk. bagage på ca. 23 kg.

Udgifter til visumansøgning

Afbestillingsforsikring og rejseforsikring

Leje af ski eller snowboard

 

Bemærk venligst:

*Bestil din skiferie i god tid. Dette er for at sikre jer plads, da vores resorts er meget populærer.

*Ovenstående er et priseksempel i højsæsonen, og kan variere afhængigt af tidspunktet, valg af værelseskategori, flykapacitet på udrejsedato, specielle events, helligdage osv. Kontakt os for specifikke priser for din skiferie

 

Kontakt os her for at bestille din næste skiferie

Bestående af vulkanske øer i Stillehavet, er Japan anset som Asiens mest fremtrædende superkræfter. Antallet af populære og unikke opfindelser der stammer fra Japan, kan ikke tælles. For at nævne nogle stykker; Nintendo spil, samurai, anime, karate, sumobrydning, Pokemon, Geisha og verdens hurtigste lyntoge.

Udover disse inspirerende opfindelser, byder Japan også på moderne byer omringet af unikt landskab. I hjertet af Tokyo by, findes alt fra højlande til kærlighedshoteller, og udsøgte japanske haver, til hellige søer. Såfremt du begynder at føle dig klaustrofobisk, er der ingen grund til bekymring. Et par timer udenfor byen strækker Mt. Fuji bjerget sig op mod skyerne – landets største vulkan og mest berømte landemærke. Japan er et land bestående af uendelige skønheder, hvor der er noget alle kan værdsætte.

Udover de kulturelle vaner og opfindelser, findes noget mindst ligeså vigtigt. Japan besidder et af, hvis ikke dét bedste skiområde i verden! Her findes verdensklasse ski- og snowboardterræn, inklusiv puddersne af den højeste kvalitet, enestående natur og varme kilder. Det er altsammen med til at gøre Japan til et af de bedste steder i verden at holde skiferie.

Sneforholdene i Japan er kendte for at byde på 10-20 meter sne hver sæson! Det er dog ikke kun sneen, men også menneskene og faciliteterne der er helt i top. De lokale er utrolig venlige og hvis du spørger dem om retning, vil du få indtrykket af at de nærmest vil følge dig til destinationen for at sikre dig den rette vej. Skiområderne er i fantastisk stand, og maden og faciliteterne er højeste standard.

Skiområderne i Japan er delt op i Nordøen “Hokkaido” og hovedøen “Honshu”. Der er et par centrale forskelle på de to øer.

Hokkaido bliver ofte omtalt, som verdens pudder-mekka. Der findes bedre sne end på Honshu øen, men områderne er mindre stejle sammenlignet med Nordamerikanske og Europæiske bjerge. Hokkaido tilegner sig kortere ophold, men med stærk fokus på off-piste skiløb.

Hovedøen Honshu er dog mere fokuseret på kombinationen af ski og kulturelle aktiviteter. Nagano området har i særdeleshed mange spændende bud på kulturelle aktiviteter.  

Derudover er Japan generelt velegnet for familier! Hvert skiområde er dog forskelligt, mens Tomamu, Sahoro og Niseko er kåret som de mest familievenlige områder.

Udover vores skiture, tilbyder vi også muligheden for at kunne blive opslugt af Japans bedste sider ved at deltage i dagsture til Tokyo eller andre byer i Japan. Kort sagt, bliver det ikke meget bedre! 

Kirsebærtræer, metervis af puddersne og lyntoge. Ordene i sig selv lyder måske meget tilfældige, men det er blot noget af det Japan har at tilbyde! I skiverdenen bliver Japan ofte refereret til som “JaPOW” grundet de mange meter af sne der falder hvert år 🇯🇵🌸🗻⛩✌

Næste infomøde !

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld