Spring skiing i Niseko

Den perfekte End-of-Season afslutning

End-of-Season skiferie i Niseko

Findes der nogen bedre måde, at slutte vinteren af med en End-of-Season skitur? Og har du altid gerne ville stå på ski i Japan, men ikke helt vidst hvornår eller hvordan? Eller måske vil du tilbage og opleve glæderne ved det unikke japanske puddersne og et autentisk japansk ophold? Uanset hvad, så tilbyder vi dig muligheden for at opleve japans unikke bjergområde, Niseko, i perioden 20-28. marts med vores enestående End-of-Season tilbud.

Vores End-of-Season tilbud indeholder alt hvad du har brug for, for at få opfyldt drømmen om en uforglemmelig juleferie i smukke japanske omgivelser.  Med afrejse den 20. marts ankommer du til Niseko dagen efter, og kan se frem til 6 dage på ski inden turen går hjem mod Danmark igen den 28. marts. Vi sørger for fly t/r, transport til/fra lufthavnen, indkvartering centralt placeret i Niseko inkl. morgenmad, samt 6 dages liftkort.

Skiområdet

Beliggende på Hokkaido halvøen, med en betagende panoramisk udsigt til den aktive vulkan, Mt. Yotei, ligger Niseko. Med over 15 meter, af den udsøgte japanske sne i gennemsnit pr. sæson, er der endeløse muligheder for at opleve pister i absolut særklasse, samt udforske gemte skovruns og bjergsider.

Nisekos skiområde ligger ud til havet, som er en af grundene til det massive årlige snefald, som også bidrager med en fantastisk udsigt, på vej ned af bjerget.

Med liftkortet får du adgang til 30 forskellige lifter, som tager dig op til hele 4 forskellige store områder, som er jævnt fordelt over alle niveauer. De mindre øvede får dermed også en unik mulighed, for at opleve den legendariske japanske sne, også kaldet JaPOW, så alle i familien kan få samme ski oplevelse.

Hvis du vil krydre din skiferie med andet end skiløb, så prøv at udforske Nisekos område til nightskiing, eller tag en guidet tur i bjergene og oplev områder, som kun de lokale kender til.

Du kan se Nisekos pistekort her.

Spring Skiing i Niseko

Marts er en speciel måned i Niseko, da sneforholdene i slutningen af sæsonen er formiddable og dermed skaber en unik oplevelse.

Selvom sæsonen er ved at gå på hæld stopper det ikke med at sne i Niseko, hvorfor der stadig er masser af muligheder for at udforske deres fantastiske terræn.

De imødekommende japanere vil sørge for at du kommer til at få en helt speciel oplevelse for dig, dine venner og hele familien, som I sent vil glemme. De naturlige hot springs, kaldet onsen, er en perfekt måde at slutte dagen af på, mens du sidder og kigger udover Mt. Yotei. Selve byen er fyldt med oplevelser, hvor der er god mulighed for at få shoppet i japanske butikker, og ikke mindst få en kulinarisk oplevelse på deres forskellige restauranter.

 

Full Note Pension – rejsepakke inkl. fly, indkvartering, transfer og liftkort

Vi byder velkommen på Full Note Pension, som er et af Nisekos Hirafu’s originale indkvarteringer, helt tilbage fra 1982. Beliggende i hjertet af Niseko Hirafu Village liggger Full Note Pension en kort gåtur fra nogle af japans mest kendte pister. Et japansk-stil bed&breakfast har Full Note alle de fornødenhederne, som i et lodge i et vestligt resort. Indkvarteringen er ideal til familier, par eller for dem der rejser alene. De har et yderst venligt og kompetent team, som er meget vidende om Niseko og skiløbet. Atmosfæren er kendetegnet ved at være intim, afslappet og imødekommende.

Hver gæst får en personlig service, hvor personalet står til rådighed med at hjælpe dig med lige hvad du har behov for. De kan bl.a. hjælpe med restaurant anbefalinger, arrangere guidede ture mm. Alt sammen hjælper dig til at falde godt til rette i Niseko. Hver gæst bliver hentet og bragt fra Niseko Welcome Center, hvor du bliver sat af med lufthavnstransferen.

I stueetagen finder du Half Note, som er det eneste sted i Niseko som tilbyder live musik, og de viser også løbende forskellige sportsevents.Vi kan varmt anbefale, at slutte dagen af med en kold lokal øl, og få en smagsprøve for den japanske aprés stemning, samt en hyggelig afslappet lounge med åben ild.

Vi kan garantere, at med et ophold på Full Note får du en autentisk japansk oplevelse, som du ikke oplever på et normalt hotel, hvilket de to lokale managers Yutama og Tomoko sammen med deres team sørger for. Har du lyst til at opgradere dit ophold til et hotel i Niseko, så kontakt os her.

Hvis du vil opleve nogle af vores andre rejser, så kan du finde dem her.

Dag 1-2: Afrejse fra Danmark

Din rejse starter i Danmark, hvor du vil flyve mod Hokkaido, med ankomst dagen efter.

I Sapporo Lufthavn bevæger I jer mod lufthavnstransferen, som vil køre jer til Niseko. Turen tager ca.3 timer.

Hvis du gerne vil tilbringe tid i Sapporo eller Tokyo før din sidste tur mod Niseko, så vil vi skræddersy dette til dig efter dine ønsker. Ligeledes gælder dette antallet af dage du vil stå på ski i Niseko. Kontakt os for nærmere oplysninger her.

Ved ankomst til Niseko Welcome Center vil du blive hentet af Full Note’s personale, hvorefter du vil blive bragt til et af hyggeliste residenser, Full Note Pension, hvor du vil nyde den afslappede japanske stemning og enestående personlig service.

Dag 2-8: Skiløb og afslapning

Nu er det endelig tid til at komme ud på pisterne, efter få minutters gang sætter du dig i en af lifterne, som vil fragte dig op på bjerget.

Herfra er det bare at nyde Japans mest kendte skiområde. Her vil det indbydende terræn byde på sjove udfordringer, både indenfor og udenfor pisterne. Du kan også opleve, at få skiftet pomfritterne fra Alperne ud med Ramen og lækker sushi på bjerget.

Når mørket falder på, kan du nyde at gå rundt i Niseko Hirafu Village, og opleve den japanske stemning.

Dag 9: Hjemrejse

Nu er din skiferie nået sin ende, og du vil blive transporteret tilbage til Sapporo Lufthavn, hvorfra du flyver hjem til Danmark hvor du lander på dag 9.

Dato & priser

Rejseperiode: 9 dage/7 nætter

 • 20/03/2020 – 28/03/2020

 

Inkluderet:

 • Fly t/r Danmark-Sapporo Lufthavn (2 stop)
 • Lufthavnstransfer fra Sapporo Lufthavn til Niseko
 • 7 nætter på Full Note Pension, Japanese Twin Room. Inkl. Morgenmad med mulighed for at tilkøbe aftensmad på dagsbasis.
 • 6 dages liftkort
 • Mulighed for tilkøb af skileje
 • Mulighed for at tilkøbe transport af skibagage

 

Ikke-inkluderet:

 • Afbestillings- og rejseforsikring (Kan bestilles ved at kontakte os)
 • Ski/Snowboard udstyr
 • Tillæg for opgraderinger, udflugter og ekstra arrangementer
 • Visum, vaccinationer eller lignende.
 • Personlige fornødenheder
 • Drikkepenge
 • Lokale skatter og gebyrer ifm indrejse til landet, ophold på hotel eller lignende
 • Alt ikke nævnt under “Inkluderet”

 

Bemærk venligst

 • Snowminds Aps tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte rejser.
 • Hvis du er fleksibel med datoerne er det til tider muligt, at finde billigere tilbud

 

Bestil inden 31. August 2019 og få early bird tildbud fra: 15999,- pr. person ved 2. voksne

Send os en forespørgsel på denne rejse

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld