Kiroro

Husk at pakke snorkelen!

Besøg Kiroro og find ud af hvordan 21 meter sne ser ud

Omgivet af bjergene i Yoichi distriktet, er Kiroro ski området placeret på Japans nordlige ø, Hokkaido. Kompromisløst, urørt og uopdaget, byder Kiroro på verdensklasse sne og bliver ofte referet til som Japan’s skjulte perle.

Kiroro ski området kan prale af et gennemsnitligt snefald på 21m hvert år, hvillket markerer skiområdet som det sted i Japan med det største snefald! Det er derfor intet under at snehungrende ski- og snowboardere fra alle steder i verden flokkes til for at opleve den famøse powder sne.

Maks højde i meter

Minimum højde: 570m

Antal piste km

Blå pister: 8,6km
Røde pister: 10,6km
Sorte pister: 10,8km
Antal pister i alt: 36

Skilifter

Stolelift: 8
Gondol: 1

Skiområdet

Kiroro ski området er fordelt ud på to bjerg toppe, og med en ligelig fordeling af grønne, blå og sorte pister byder det varierede terræn på lige dele sjovt og udfordring til skiløbere på alle niveauer. Med i alt 22 markerede pister samt 14 offpiste ruter, er der noget for enhver smag. Den længste piste i området strækker sig mere end 4km ned ad bjerget og med 9 lifter i området er der let adgang til backcountry hvor kræfterne kan blive afprøvet i den dybe puddersne. Derudover gør de ansatte i Kiroro en dyd ud af at minimere køen ved lifterne og sørge for at pisternes velpreparede sne lever op til Japans høje standard. Generelt er Kiroro velkendt for sine venlige og smilende ansatte der alle taler flydende engelsk.

Se Kiroros pistekort her.

Skiskolen i Kiroro

Kiroro International Snow Academy tilbyder udelukkende privattimer, så instruktørerne har fuld fokus på dig! Du bestemmer helt selv hvilket terræn og hvor I skal køre henne, hvilket er med til at gøre undervisningen så fleksibel som mulig så I kan tilpasse lige præcis dine behov. Skiskolen tilbyder undervisning til alle niveauer og det spiller ingen rolle om du er barn, voksen, skiløber eller snowboarder. Skiskolens internationale miljø er med til at skabe hyggelige rammer, som bærer præg af et velfungerende sted hvor alle trives.

Bylivet i Kiroro

Ski og snowboard er langt fra de eneste grunde til at besøge Kiroro. Efter lifternes lukketid byder Kiroro by på mulighed for at kælke, tube i Snow Park’en, snowraft’e, køre på sne Segway’s og meget, meget andet!

En skiferie i Kiroro er udover det fantastiske skiløb, også en skiferie hvor der spises godt. Kiroro’s mange restauranter byder på et deluxe cuisine, hvor mad standarden er væsentligt højere end det andre japanske ski område.

Der skal naturligvis også være plads til afslapning og vi mener at ingen skitur til Japan er fuldendt uden den ulitmative form for afslapning, nemlig en tur i den traditionelle Onsen. I Kiroro findes både indenddørs og udenddørs onsen, såvel som traditionelle swimming pools og muligheden for en dag i spa.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld