Rusutsu

Hokkaido's gemte perle!

Rusutsu garanterer dig en autentisk japansk skiferie!

Rusutsu er en lille gemt perle, af et ski resort på Hokkaido halvøen, og består af tre bjerge. Majæstetiske Mr. Yotei tårner sig op i horisonten, og højden på vulkanen gør, at kun den blødeste og letteste puddersne kommer til Rusutsu. Den lette sne giver dig en fantastisk følelse af at surfe hen over sneen, hvor du ikke skal bruge kræfter på at læne dig tilbage i sneen, men bare nyde oplevelsen ned af bjerget.

I Rusutsu er der fokus på nærheden, og den lokale oplevelse. Du får fantastisk skiløb, med den letteste sne, japansk kultur, og sublime madoplevelser. Såå, hvad venter du på?

Højdemeter

Laveste skiterræn i 400 meters højde

Pistekilometer

Blå pister: 12,6 km
Røde pister: 16,6 km
Sorte pister: 12,6 km

Antal pister: 37
Terrænparker: 1
Natski: Ja

Antal lifte

Stolelifte: 14
Gondoler: 4

Skiområdet

Som andre ski resorts på Hokkaido halvøen falder der store mængder kvalitets sne hver sæson, 14 meter pr. sæson i Rusutsu. Med den tørre luft, hvor sneen er så tør, at den består af 95% luft, er du sikker på forholdene er optimale for en god skirejse. De 18 moderne lifte giver adgang til hele bjerget, med alt fra fra grønne til sorte pister.

Rusutsu er mindre kendt, end nogle af de andre japanske ski resorts, og gør dermed at du ikke vil opleve kø til lifterne, og kan udforske bjerget uden forstyrrelser. Pisterne i Japan er også kendt for at være ekstremt velpræpareret, hvilket er en forløsning at opleve for alle ski- og snowboardere. Det ægte guld er dog gemt i det store off piste område, hvor du kan suse rundt mellem træerne, helt lydløst i den lette sne, og finde frisk pudder hele dagen.

Hvis du gerne vil udfordres på dine freestyle evner, så har Rusutsu også en terrænpark, som generelt er et særsyn i Japan.

Skiskolen i Rusutsu

Skiskolen i Rusutsu har i årenes løb fået ry for at være et af landets bedste. Snowminds instruktørerne sikrer, at du får undervisning skræddersyet til dit niveau, hvadenten du er ny eller vil gøre rejsen til en skøn offpiste skiferie.

Bylivet i Rusutsu

Rusutsu er en lille lokal by, hvor venligheden er i højsædet og du kan opleve autentisk japansk kultur. Her er der rig lejlighed til at opleve ægte japansk kultur. Som med andre japanske ski resorts i regionen er det muligt at besøge naturlige hot springs, som er en afslappende måde at slutte en dag på bjerget af på. Der er nogle enkelte små lokale restauranter, og hvis du vil tager til Route 230 stationen, 2 km. nede af vejen i Rusutsu by, kan du opleve et lokalt landmands marked fyldt med friske råvare til attraktive priser.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld