Snowminds CSR

Ski og socialt ansvar hører sammen

SNOWMINDS CSR

 

Gennem flere strategiske partnerskaber stræber Snowminds efter at give tilbage til lokalsamfundet ved at hjælpe dem i nød og reducere det overordnede miljømæssige fodaftryk på verden. Som et hold anerkender vi kollektivt det unikke privilegium, at vi kan stå på ski og snowboard rundt omkring i verden, og derfor mener vi, at vi har et klart socialt ansvar for at opretholde og vedligeholde dette.

 

Selvom, vi selvfølgelig er et lille firma, udfører vi en bred vifte af CSR-initiativer motiveret af en stor interesse for at bevare miljøet og imødegå klimaændringer. Herunder hjælpe specielt udsatte børn og unge i at lære at stå på ski og gøre alt hvad vi kan for at løse problemer i vores lokalsamfund.

 

Hvis du er interesseret i at samarbejde med os eller ønsker at dele dine tanker, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid interesserede i spændende nye muligheder, som gør en positiv forskel 🙂

 

– Team Snowminds

POW

PROTECT OUR WINTERS (POW)

 

Protect Our Winters (POW) er en 501(c)(3) nonprofit. Grundlagt af den professionelle snowboarder Jeremy Jones i 2007, har POW gjort lidenskabelige udendørs-mennesker til effektive klimaforkæmpere. POW leder et fællesskab af atleter, pionerer og fremtidsorienterede virksomheder som kan påvirke systemiske politiske løsninger til klimaændringer. Som medlem af udendørs sports samfund, giver Snowminds årligt et velgørende bidrag til støtte for POWs virksomhed, bevidsthedsopbyggelse og andre relaterede bestræbelser.

 

Det sidste årti har været den varmeste på rekord. I mellemtiden har den nordlige halvkugle allerede mistet en million kvadratmeter af dens snepakke siden 1970 – Et område som er tre gange så stort som Texas. Sne niveauer stiger i højde i vinter perioderne, i takt med at vintre er kortere. Med denne nye virkelighed i tankerne har POW bragt bekymrede pro atleter, enkeltpersoner, resorts og vintersportselskaber til at hjælpe med at bekæmpe klimaforandringer. Siden 2007 har Protect Our Winters vokset fra en kerne af en ide til et verdensomspændende netværk af over 130.000 tilhængere – en social bevægelse på klimaet, der er designet til at aktivere et lidenskabeligt fællesskab og skabe den politiske vilje til meningsfuldte handlinger fra statslige og politikere.

 

UNGDOMMENS RØDE KORS LEJR

 

I Danmark har Ungdoms Røde Kors oprettet en årlig vinterlejr, der har til formål at give specielt udsatte børn og unge en mulighed for at lære at stå på ski og opleve bjergens naturlige skønhed. Hvert år har ca. 20 børn mellem 8 og 13 år muligheden for at komme på en tur til Norge. Da skiudstyr og lektioner kan være ret dyre, fjerner denne organisation de økonomiske barrierer og tilbyder alle lejrdeltagere en utrolig skioplevelse – et første gangs oplevelse for alle disse børn.

 

Hos Snowminds sigter vi efter at støtte Ungdoms Røde Kors i disse specifikke bestræbelser på flere måder, hvor vi føler, at vi kan hjælpe. Dertil indsamler vi brugt sportsudstyr fra alle vores instruktører. Vi hjælper med rabat på gear til frivillige, og en række medarbejdere hos Snowminds tilbyder også deres personlige tid til at hjælpe med at organisere og deltage i denne lejr.

Har du ideer eller forslag til, hvordan Snowminds kan have en positiv effekt eller forbedres rent forretningsmetoder? Send os en mail på [email protected]

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Tilmeld her