Snowminds Social Club

Fællesskabet fortsætter

Snowminds Social

Til alle os, som er hjemvendt fra sæson – fællesskabet fortsætter

 

Hvad er Snowminds Social?
Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet hundredevis af dygtige instruktører. Alle er en del af vores community ”Snowminds Social”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører endnu flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds.

Der bliver arrangeret en masse begivenheder, aktiviteter og rejser som rækker fra den spontane svømmetur, pizza og perleplader, onsdagsbold, brætspilsaften, juleklip eller fredagsøl til de større rejser, hvor vi bl.a. arrangerer en powder tur til Japan og surf camp i Portugal.

I Snowminds Social får du muligheden for at netværke på tværs af årgange og få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Det er din adgang til Danmarks største netværk af unge skientusiaster, som alle har en røverhistorie eller to fra deres sæson, som de gerne vil dele.

 

Hvorfor gør vi det?
I bund og grund handler det her projekt om, at vi altid hygger os enormt meget når vi er selskab af vores instruktører og det vil vi så gerne have meget mere af – også når vi er hjemme i Danmark. De har givet os så meget i løbet af årene og nu er det vores tur til at give tilbage.
Desuden har vi i Snowminds et stærkt værdisæt, som vi gerne vil dele med vores instruktører, hvor vi som virksomhed føler et stort ansvar for at give tilbage på alle mulige tænkelige måder.
Om det er at afholde en skraldeparade, danse til Copenhagen pride eller donere vores brugte udstyr til røde kors – det er vigtig for os at gøre en indsats og Snowminds Social club er en platform for at gøre dette.

 

Regionerne
Da vores instruktører er spredt udover hele landet, er der “social” i alle regioner – Nord, midt, syd og hovedstaden.

Hver region har tilkoblet flere “social club managers”, som agerer som tovholdere og initiativtagere for diverse begivenheder i løbet af året. De sætter rammerne for hvilke aktiviteter og begivenheder der udbydes, men alle kan byde ind.

Vi er i øjeblikket i gang med at sammensætte vores dream team for dette års Social Managers.
Er det måske noget for dig? Læs mere om stillingen HER

Lang historie kort, så vil vi gerne give dig:

  • Gratis sociale hygge arrangementer med de dejligste mennesker vi kender

Brætspilsaften, fredagsbar, løbeklub, mm.

  • Gode medlemsrabatter hos vores mange samarbejdspartnere

Shaping New Tomorrow, Crossfit Copenhagen, La Point, Nordic Race og mange flere

  • Billige grupperejser med andre Snowmind’ere

JaPOW tur, surf camp, overlevelsestur i vildmarken, mm.

  • Større arrangementer, evt. mod egenbetaling

Mini golf, kajak tur, biograf, oplæg, mm.

  • Muligheden for at gøre en forskel sammen med os

Røde kors donering af skiudstyr, Copenhagen pride, Ocean clean up dag, Skraldeparade, mm

  • Bliv aktivt del af et kæmpe netværk af snesportsentusiaster

Hvordan bliver du en del af social club?

Når du har været med os på kursus og sæson bliver du automatisk medlem af vores social club og kan frit og kvit benytte dig af de fantastiske fordele og arrangementer vi har strikket sammen.

Forneden kan du se en oversigt over vores kommende events.

Du kan læse mere om hvilke events og aktiviteter vi tilbyder i øjeblikket på vores Snowminds Social Club Danmark Facebook gruppe.

 

 

Social Club Managers

Bag Snowminds Social Club står flere af vores tidligere instruktører, som har fået rollen som Social Club Managers. De sørger for at få stablet en masse sjove aktiviteter og begivenheder på benene for alle medlemmerne og forneden kan i møde dem:

Ditlev

Social Club Hovedstaden

Hey folkens!
Jeg hedder Ditlev, 22 år lige i om lidt og jeg var på en lille tur til Kiroro, Japan i vinters.
Jeg drager til vinter mod de Østrigske alper, hvor jeg også skal være en del af teamleader holdet. Vi glæder os til at smide en masse events i hovedet på jer, så stay tuned!
Vi ses derude!

Julie

Social Club Hovedstaden

Hej med jer,
Jeg hedder Julie, er 23 år og havde en fantastisk dejlig oplevelse som skiinstruktør sidste sæson i Mount Washington, Canada. Jeg må nøjes med at være misundelig på Simone og Ditlev når de tager afsted til vinter, for jeg bliver nemlig hjemme for at studere - men så må Jonathan og jeg skrue ekstra op for de hyggelige arrangementer herhjemme
Jeg glæder mig til at dele alle de fede events med jer, og håber på at se så mange af jer som muligt!

Jonathan

Social Club Hovedstaden

Hej folkens!
Jeg hedder Jonathan, er 20 år, og er også en del af teamet bag Social Club. Jeg var på sæson i Sun Peaks i Canada i vinters, men skal desværre ikke afsted i den kommende sæson.
Vi har en masse fede events i planlægningen, så hold jer opdateret her inde på facebook siden, og ellers på vores Instagram, @Snowminds_Social_Club!
Der vil vi løbende præsentere events mm.

Simone

Social Club Hovedstaden

Hej,
jeg hedder Simone og jeg er 21 år. Sidste år var jeg på sæson i Alpendorf, Østrig.
Jeg tager i år afsted som teamleader i Østrig og vil efter tage tilbage inden studiestart i februar.
Jeg er en del af social club teamet, som kommer til at stå for en masse fede event og arrangementer.
Det har jeg valgt fordi jeg håber at det fede fællesskab der blev dannet på kurset kan fastholdes i fremtiden. Her vil vi i Social Club gøre det nemmere at holde kontakten fast og skabe nogle gode rammer for det.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld