New Zealand

Stå på ski i verdens smukkeste natur og blandt Maorirer

Bliv skiinstruktør i New Zealand, hvor bungeejumping og skiløb aldrig er langt fra hinanden

Det autentiske og meget smukke New Zealand er stille og roligt blevet et hotspot for alverdens eventyrlystne rejsende – repertoiret af outdoor-aktiviteter og ekstremsport er forankret i absolut betagende naturlige omgivelser er helt uden sammenligning!

Efter at være blevet uddannet og certificeret af de lokale østrigske eksperter, kan du se frem til en fantastisk sæson i dette mytiske land, som har det bedste skiløb og sublime sneforhold på den sydlige halvkugle. Snekulturen i New Zealand er massiv – ikke alene er der små, smukke og maleriske alpine landsbyer, der er også hele metropoler, som er besat af ski (for eksempel Queenstown). Nogle kalder New Zealand for Australiens lillebror, blot med større bjerge. De fleste af New Zealands skiområder ligger nemlig over 2.000 meters højde.

Skiløb om sommeren eller hele året rundt?

New Zealand er berømt for at have uhyre lange skisæsoner, og eftersom at landet ligger på den sydlige halvkugle betyder det, at du har skiløb hele sommeren. Den slags skiløb kan du kun finde ganske få steder på kloden, blandt andre i Sydafrika, Australien og i Argentina. Det kloge hoved, har dog gjort lidt hovedregning og fundet ud af, at man kan udleve drømmen om den endeløse vinter. Med en sæson, der oftest strækker sig fra juni til og med september er det muligt kun at skulle have skiene pakket sammen én dag om året; nemlig den dag, hvor man flyver tilbage til den nordlige halvkugle.

Kiwikultur og rugbykampe

Tilknyttet New Zealands uovertrufne vildmark er en unik og stolt kulturarv. En stor del af landets befolkning, bedst kendt som kiwier, nedstammer fra øens historiske forfædre Maorierne. De indfødte Maorier har en stærk tilknytning til landet, og er let genkendelige ved deres udsøgte og mystiske stammetatoveringer. Med et ry for at være nogle af verdens bedste rugbyspillere, bliver rugbystjernerne fra New Zealands All Blacks hyldet som Guder. Rugby bliver taget meget seriøst og du gør bedst i ikke at heppe på modstanderholdet, når der bliver spillet kamp!

Skiløb, snowboarding, afterski, bungee jumping, jetboating, paragliding, varme kilder…

Som hjemland for Ringenes Herre-filmene, er New Zealands vilde og barske landskab en legeplads for off-piste entusiaster! Det er nemt at forstå, hvorfor skiløbere og snowboardere verden over flokkes til New Zealand i jagten på det ultimative eventyr. Overfloden af aktiviteter – blandt andet verdens højeste bungee jump, jetboating, paragliding, skydiving og naturlige varmtvandskilder for blot at nævne få – blandet med det livlige afterski, verdensklasse pister og -faciliteter, samt en unik kultur, er opskriften på det perfekte eventyr. Det eneste, du skal bekymre dig om, er at undvige får på pisterne! – og det giver da bare hverdagen som skiinstruktør et ekstra sjovt tvist. Så tag med Snowminds til Oceanien og få en helt unik oplevelse!

Mere info følger snarest muligt! Hvis du er interesseret i dette eventyr, så send os en mail eller kontakt os på telefon 28 99 35 99 eller skriv os en mail. Følg med i hvad vi laver i Snowminds og hold dig opdateret på Facebook, Instagram og Snapchat: Snowminds


Populære produkter


Læs mere om skilærerlivet