Bliv skiinstruktør i Frankrig

Et af de mest ikoniske skiresorts i verden - En unik mulighed for en sæson i Frankrig

EN FULD SÆSON I HJERTET AF TIGNES 

Hvis du siger skiløb i Frankrig, siger du skiløb i Tignes. Tignes er et af de største og mest udviklede skisportssteder i Frankrig og dermed hele verdenen. Med over 300 km pister, fantastisk freeride terræn, en livlig by er det en drømmedestination, når det kommer til din første sæson.

Vores kursus i Tignes er en unik mulighed for at tilbringe din første sæson i centrummet af et af de bedste skisportssteder i Alperne. Vores kursus kombinerer et omfattende træningsprogram for skiinstruktører med freeride- og freestyle-træning i en sæson, hvor du vil udvikle dine undervisnings- og on-snow-færdigheder mere end du nogensinde havde forestillet dig. Åh, og nævnte vi, at Tignes er direkte forbundet med det legendariske Val-d’Isère? Det tror vi ikke, vi gjorde, men det er det, hvilket gør det til en af de mest alsidige resorts i verden!

EN VINTER I TIGNES

At tilbringe hele sæsonen på et resort som Tignes giver dig virkelig muligheden for at få en oplevelse for livet.

Som en del af kurset vil du modtage et liftkort til hele sæsonen, indkvartering for hele vinteren i centrum af Tignes, omkring 200 timers træning, freeride-træning fra en tidligere Freeride World Tour-deltager, Freestyle-træning fra en tidligere FIS World Cup Freestyle Skier, Race træning, level 1 og 2 BASI kvalifikationer, video analyse og meget mere.

Kort sagt; med tillid til vores meget erfarne trænere garanterer vi, at dette bliver dit livs mest udviklende skioplevelse fyldt med high fives og sjov!

Programmet løber gennem hele sæsonen og kombinerer træningen med masser af tid til eget skiløb. Det er en enestående mulighed for at forbedre dit skiløb og løfte det til et niveau, du måske aldrig havde forestillet dig kunne lade sig gøre.

INSTRUKTØRLIVET

Med god grund er Frankrig et af ​​de mest ønskede skidestinationer for både nye og erfarne skiinstruktører. Tignes er internationalt kendt, hvilket betyder, at det har en meget international stemning. Det modtager gæster fra hele verden, og det kan du mærke i det daglige liv i byen.

Resortet tilbyder en bred variation af pister og offpiste-muligheder. Dette betyder, at du kan bruge din dag på at fokusere på nøjagtigt, hvad du kan lide, og du har mulighed for at forbedre dig selv og dit niveau mest muligt.

Tignes by er livlig. Der findes et stort udvalg af barer, restauranter og massere af aktiviteter om aftenen. Det er det, vi vil kalde en social by, hvor du kan kombinere et indholdsrigt social liv med det perfekte skiløb.

 

"Tignes is one of the most amazing resorts in France. It offers so much for a first year instructor. I would say it's the ideal location for a first season in the snow!"

- Christoffer Vorre, Snowminds Course Manager

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld