Online Fransk sprogkursus

Forbered dig til en season i Schweiz, Canada eller Frankrig!

Om Fransk Kurset

Tilmeld dig vores online Fransk kursus!

Kunne du godt tænke dig en sæson i et fransktalende land, men er nervøs omkring dit fransk niveau? Bare rolig, vi har lavet et skræddersyet fransk kursus der forbereder dig, step by step, på at være ski eller snowboard instruktør på et fransktalende resort. Ligemeget hvordan dit fransk niveau er! Kurset er fordelt over 10 uger, hvor du ugentligt vil gennemgå forskellige emner, fordelt på 10 forskellige moduler.

Når man tager på sæson i Schweiz, Frankrig eller den fransk talende del af Canada, får man en masse fantastiske oplevelser og erfaringer med i tasken. En af dem, er at lære det franske sprog. Vores team har tilsammen over 25 sæsoner, fordelt over alt i verden. Vi ved bedre end nogen andre, hvordan det er at at skulle lære at tale et nyt sprog. Selvom det er svært for de fleste at lære et nyt sprog, ved vi fra erfaring, at alt det kræver er øvelse! Derfor har vi sammen med vores tidligere Snowminds instruktører, udviklet det her unikke fransk kursus, der fokuserer på lige præcis det franske du skal bruge når du arbejder som instruktør. Øvelse gør mester, og vi tror på at alle kan få noget ud af at arbejde på deres fransk!

 

 

Overalt og altid

En af de store fordele ved kurset, er at det er Online, og derfor fleksibelt. Du kan altså selv vælge hvornår og hvor du gerne vil tage dine moduler. Kurset starter i efteråret for alle Snowminds instruktørerne, så man har altså massere tid til at få trænet, og øvet sit franske. På den måde er du altså bedst muligt forberedt på din træning/uddannelse og din efterfølgende sæson. 

  • Kursets opstart er fleksibelt
  • Kurset varer 10 uger (Med mulighed for at gennemføre det hurtigere eller langsommere)
  • Kurset er let tilgængeligt. Du skal bare logge ind på din computer, tablet eller telefon

 

Kurset er fordelt ind i ugentlige moduler, så du kan opbygge de forskellige sætninger samt dit ordforråd løbende. Med det sagt, kan man selvfølgelig vælge at gennemføre kurset i sit eget tempo, såfremt det er det man ønsker.

 

Detaljer om kurset

10 online moduler

Fransk kurset forløber som førnævnt over 10 online moduler. Man starter første uge med at lærer basale sætninger man skal bruge som instruktør. Hver efterfølgende uge, starter man med et nyt modul, som bygger på nye relevante emner for undervisningen som instruktør. For eksempel, kan et modul handle om hvordan man lærer fra sig til både børn og voksne, mens man også bliver introduceret til de franske termer inden for ski og snowboard teknik.

Læring med videoer og lydfiler

Hvert modul indeholder opgaver, der gennem videoer, lydfiler og billeder giver dig den best mulige læringsoplevelse. På den måde kan du aktivt, arbejde på de forskellige sætninger og vendinger ved at lytte til dem, samtidig med at du visualiserer dem gennem videoer og billeder. Kurset fokuserer ikke på at dit fransk bliver helt grammatisk korrekt, men i stedet på at du bliver vant til at bruge sproget, ved at tale, tale og tale. Derfor er det også en god ide at gentage hvad der bliver sagt i hver lydfil. Som man siger, øvelse gør mester  😉

Hvor som helst, når som helst

Kurset er designet sådan at du kan øve dig når det passer dig bedste. Alt du skal bruge er forbindelse til internettet og en computer, tablet eller telefon. På den måde kan alle deltage, selvom de har arbejde skole, eller andet i løbet af dagen.

Tag en test efter hvert modul

Hvert modul ender med en test. På den måde kan du se hvad du har lært af modulet, og om du har lært nok, til at kunne tage næste modul.

Lukket Facebook-gruppe

Alle Snwowminders, der melder sig til kurset, vil blive inviteret til en lukket facebook gruppe henover sommeren. Vi har haft rigtig gode erfaringer gennem årene med gruppen. Gruppens primære funktion er at motivere og hjælpe hinanden, hvis der er nogle opgaver man har svært ved, eller evt bare sproget i sig selv. Gruppen er naturligvis fyldt med andre der sidder i samme båd, og derfor er det nemt at, hvis man vil, finde en “Fransk ven” som man kan øve og træne sammen med.

Pris

Course Icon 10 Ugers Snowminds Fransk Kursus

Course Icon Normal pris 1787,00 kr. men kun 1489,00 kr. for Snowminds instruktører

Course Icon

Course Icon Fleksibelt

Ansøg

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere