Samarbejdspartnere

Snowminds September 26, 2023

Samarbejdspartnere

Det kan føles uoverskueligt, at få styr på alt, inden en stor rejse. Heldigvis har vi et stærkt team af partnere, der gør det hele lidt nemmere!

Vi er stolte, at have partnere over hele verden, der hjælper med at gøre dine oplevelser med Snowminds lidt nemmere. Herunder har vi listet nogle af dem, som helt sikkert er et besøg værd – om det er til det nyeste skiudstyr, de skarpeste gloser til instruktørlivet, eller til en kaffe i København.

 

Snowlingo

Sprechen Sie Deutsch? Måske du ikke er helt skarp på sprog til en vintersæson endnu, men frygt ej – man skal jo starte et sted. Om det er fransk, mandarin eller blot tysk – så har vi din ryg, så du kan mestre de sproglige udfordringer der kan være som skiinstruktør i fx Schweiz, Canada, Østrig eller Japan. Vores sprogkurser varer 10 uger med 12 online moduler, og fokuserer på de ordforråd du har brug for til en sæson som ski- eller snowboardinstruktør,

Læs mere om Snowlingo eller kontakt os i dag, for at booke dit næste sprogkursus.

skiinstruktør på Skischule Bad Hofgasteinskiinstruktør på Skischule Bad Hofgastein

Snowminds Store

Der er intet så frusterende som at ankomme til din destination, klar til at starte din træning, for at finde ud af at du ikke fik hjelmen og skihandskerne med, og den lokale butik er lukket. Derfor tilbyder vi hvert år, i tæt samarbejde med nogle af verdens bedste skibrands, unikke muligheder for dig som Snowminds instruktør. Det gør det muligt for dig, at købe det bedste af det skiudstyr som bliver lanceret til den kommende sæson, til nedsatte priser.

Udover at kunne sikre en god rabat, så har vi over de senere år også udviklet vores eget skiudstyr, ud fra feedback fra vores Snowminders. Det hjælper os med at blive endnu skarpere på, hvad en instruktør har brug for på en sæson.

Du kan se alle varerne – inklusiv vores egne Snowminds produkter på Snowminds Store.

Snowminds instruktør med snowminds skibriller skigoggles på

Big Picture Skiing

For at få mest muligt ud af din oplevelse er det vigtigt, at du er godt forberedt. Vi anbefaler at træne ofte inden afrejse, så du er så klar som muligt inden vinteren. At deltage på et instruktørkursus er fysisk krævende og kræver, at du er på toppen. At være i god fysisk form vil ikke kun mindske chancen for en skade men også hjælpe dig til at få mest mulig ud af din træning og hele din sæson.

For at hjælpe dig med at blive klar, har vi slået os sammen med Tom Gellie fra Big Picture Skiing, som er markedslederen indenfor online skiundervisning. Et medlemskab giver dig adgang til 100-vis af videoer om, hvordan du bliver bedre til at stå på ski. Uanset om det er pukler, carving, eller kortsving kan du finde en video, der løfter dig til dit næste niveau og som ikke kræver adgang til et fitnesscenter. Toms innovative program integrerer skiløbsteknik med hans ekspertise indenfor anatomi og biomekanik, hvilket resulterer i et enkelt, men yderst effektivt program. Styrk og mobiliser dine fødder, ankler, knæ, hofter og core for at forbedre dine skiløbsfærdigheder.

Du kan læse mere om Tom Gellie og Big Picture Skiing her.

Skimundi

Når skiferien kalder, betyder det for de fleste også undervisning på en lokal skiskole i løbet af skiferien. Med Skimundi hjælper vi med at sikre dansk undervisning til børn, så du er sikret den bedste skiferie. Derudover hjælper det også med at støtte vores danske ski- og snowboardinstruktører der underviser i alperne.

Du kan se samarbejdende skiskoler på Skimundis hjemmeside.

Toll Havs Kiosk

Toll Havs Kiosk er placeret på Refshaleøen, og med offentlig transport lige til døren, har vi startet et hyggeligt samlingspunkt med spændende events, kvali-kaffe, lækre snacks og surdejstoasts. Her er der plads til at slappe af med en god kop kaffe, nyde solen med en lækker håndlavet is, og afslutte med en tur i bølgen, der befinder sig lige for døren.

Leder du efter det rette lokale til dit næste event? Så har vi også tre lokaler der tilbydes til udlejning.

Du kan læse mere om Toll Havs Kiosk her eller følge med på Instagram.

 

Studieafklaring.dk

Studieafklaring.dk lever efter sloganet: “Dit liv, dit valg”. På samme måde, som vi hjælper dig med at få en vinter lige efter dine ønsker, så hjælper studieafklaring.dk, dig før, under og efter uddannelse med at træffe det rette studievalg, sabbatårsvalg, pensionsvalg og alt der imellem! Kort sagt, så er det din guide til at få styr på alt der kan høre sig til studielivet – men lige så meget før du overhovedet søger – og lige så meget, når du en dag står med diplomet i hånden.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld