Deltag på et infomøde

Hør mere om livet som skilærer med Snowminds

 

 

Til vores infomøder har du mulighed for at høre meget mere om, hvad det vil sige at blive ski- eller snowboardinstruktør med Snowminds! Vores eksperter fra Team Snowminds og tidligere instruktører fortæller om deres oplevelser og skilærerlivet på sæson, hvilket, forhåbentligt, vil give dig et godt indblik i hvad du kan forvente af en oplevelse med os.

Der vil være god mulighed for at få svar på dine spørgsmål og efterfølgende få en snak om, hvilken destination og kursus, der er det helt rigtige for dig. Følg også vores Instagram (@snowmindsdk), hvor vores instruktører løbende laver stories fra deres hverdag som skiinstruktører  og svarer på spørgsmål.

Alle er velkomne til at deltage, uanset om du er tilmeldt, overvejer at blive tilmeldt eller tager med som gæst. Vi anbefaler at sende en ansøgning inden mødet, da vi ofte vil dække emner som kursusvalg, samtaleforløb og meget andet.

Du tilmelder dig her, og så vil vi i dagene op til infomødet sende mere info omkring detaljer omkring mødet. Vi glæder os meget til at se dig!

Obs. du kan også læse om Daniels oplevelse med Snowminds infomøde her.

2

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere