Tilmeld dig vores infomøder her!

 

Til vores informationsmøder har du mulighed for at høre meget mere, om hvad det vil sige at blive ski- eller snowboardinstruktør med Snowminds! Det vil give dig et godt indblik i hvilken oplevelse, man får ved at rejse med os og i livet som instruktør i sneen!

Derudover er det selvfølgelig en god mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål og få en god snak om hvilken destination eller hvilket kursus, der er det rigtige for dig. Følg også vores Instragram @snowmindsdk, hvor instruktørende har lavet storys af deres hverdag som instruktør og svaret på spørgsmål.

Infomødet er primært for folk, der overvejer, om det er en sæson som instruktør, de gerne vil have. Såfremt du ved, at du ønsker en sæson, så er det bare med at ansøge hurtigst muligt, da vi også vil dække kursusvalg, spørgsmål osv. i et samtaleforløb efter ansøgningen er afsendt.

Du tilmelder dig herunder, og så vil vi i dagene op til infomødet sende mere info omkring detaljer omkring mødet.
Vi glæder os meget til at se dig!

Mød vores erfarne instruktører herunder:

Line var med på Snowminds' første instruktørteam i 2012, i Østrig. Siden har jeg ikke kunnet slippe skilærerlivet og anvender dermed flere års erfaring på Snowmindskontoret.

LINE NØRFJAND HOLM

Martin havde sin første sæson i den fantastisk lette puddersne i Japan, hvorefter han brugte foråret til at rejse rundt i sydøst-Asien. Han tilbragte sidste vinter i Canada med en lækker og kold vinter i Revelstoke.

MARTIN NORRE WEINKOUFF

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Tilmeld her