Hvordan er et infomøde med Snowminds?

Avatar photo
Daniel Kringelbach October 31, 2019

Før jeg tog på sæson med Snowminds var jeg meget i tvivl om mine planer for sabbatåret. Jeg var ikke klar over om den skulle stå på sol og varme eller ski og sne. Helt tilfældigt fandt jeg Snowminds gennem Facebook og jeg begyndte selvfølgelig at læse op på det. Meget kunne man læse sig til på hjemmesiden, men jeg havde stadig en del spørgsmål. Hvordan er livet som skiinstruktør? Hvor fedt er det egentlig?

Nok sad jeg med et par spørgsmål, men specielt mine forældre gik helt i baglås med spørgsmål og bekymringer. Jeg undersøgte lidt nærmere på hjemmesiden og fandt frem til et infomøde som blev afholdt nær mig, hvor jeg tilmeldte mine forældre og jeg. Her fortalte tidligere instruktører om deres sæsoner og om alt hvad Snowminds kan byde på.

Det var en super hyggelig aften efter arbejde, hvor mine forældrene var glade for kaffen og vi fik skudt alle spørgsmål afsted omkring det at tage på sæson.  Der kom en masse andre nysgerrige forældre og unge, som alle fik set nogle fede skivideoer og spurgt ind til det at være ski instruktør – mega fedt! Det var helt gratis at møde op, uanset om man havde ansøgt om en sæson eller ej. Den største “takeaway” var de tidligere instruktører som kunne fortælle en masse røverhistorier fra deres egen sæson. Det var super betryggende at snakke med tidligere instruktører, da de kunne fortælle tingene fra et personligt perspektiv, hvor man virkelig fik fornemmelsen af hvad det ville sige at være ski- eller snowboard instruktør med Snowminds. Jeg gik derfra med en god mavefornemmelse, og jeg endte faktisk med at skrive en ansøgning til Snowminds dagen efter.

Denne sæson tager jeg til Canada, hvor jeg skal være kursus-leder sammen med den bedste ven jeg fik i Japan, Lucas.

Håber at se jer i sneen!

// Daniel Kringelbach

Hvis du gerne vil med til et infomøde kan du tilmelde dig her.

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere