Skiferie til Canada

Kom og oplev Canadas legendariske bjerge med os

Oplev magiske Canada

Fra de velkendte Alper og hele vejen over atlanten står befolkninger på ski, men i Canada findes nogle af de mest inkarnerede og passionerede vinter-elskere, vi kender til. 

Typisk for canadiske resorts er det udbredte ski in/ski out, som gør terrænet let tilgængeligt for de fleste niveauer. På de ekstra kolde dage, som man oplever mange af i Canada, gør ski in/ski out det også muligt at holde pause hjemme i hytten foran pejsen med en kop varm kakao.

"Jeg har selv kigget på mulighederne, men intet kunnet matche hvad jeg fik med Snowminds! Denne skiferie gav mig så mange oplevelser, som jeg ikke kunnet drømme om i off-pisten"

- Mads

Paradis i bjergene

Canada tilbyder både paradis for eksperter og ideelle områder for begyndere. Om du søger vertikale meter i Revelstoke eller god børneundervisning i Big White, kan Canada tilfredsstille alle behov for vennegruppen eller familien som offpiste skiferie og en skiferie for hele familien. Gradering af pisterne er dog anderledes, end man kender det fra Alperne. I Canada graderes de fra grøn til sort. Det vil sige, at grøn er for nybegyndere, blå for letøvede og sort for eksperter. Til de rigtige vovehalse, findes de sorte pister også som “double diamants”. Der er altså ingen rød gradering! Canadiske resorts er sammenhængende og oftest vil pisterne, uanset gradering, føre tilbage til byen, hvilket skaber en fleksibel og dynamisk skidag.

Hvad kan du forvente af byerne?

Byerne, man møder, når man er på skirejse i Canada, er mindre end man kender til det. Ligeledes findes der ikke et skiresort ved hvert bjerg i Canada, som man ellers kender det fra europæiske resorts. Når man lander i en af Canadas lufthavne, Vancouver eller Calgary, skal man køre et stykke vej for at nå frem til sneparadiset. Men det man møder ved ankomsten, skuffer sjældent. De små byer, som skiområder typisk ligger rundt om, består af store bilfrie hovedgader og er oftest designet til, at man kan komme rundt på enten ski eller snowboard. 

Attraktioner i Canada

Den helt store attraktion, og noget af det der gør Canada så unikt, er muligheden for heli-skiing. Her bliver man transporteret – i helikopter vel at mærke –  ind til de områder, man ikke kan nå med lift. Sammen med en guide bevæger man sig gennem landskabet på ski eller snowboard, for at blive samlet op af helikopteren og fløjet til toppen igen og sådan fortsætter det et par ture.

Til adrenaline hunterne er der også udlejning af snowmobiles på de fleste canadiske resorts. Disse tager dig med ud i det terræn, der ikke kan nås på ski. Hvis man er til en mere rolig dag, er der også udlejning af snesko eller skøjter. Ishockey er trods alt Canadas nationalsport, og man kan ikke have været i på skirejse til Canada uden at have spillet en kamp eller to på den lokale icering.

I Canada handler après ski ikke kun om dans på bordene i tunge skistøvler. Det er langt mere normalt at nyde en kold øl i en udendørs hot tub eller drink i baren, for bagefter at bevæge sig ud til en af de mange tilbudte aftenaktiviteter. Det er ganske populært for canadiske områder at have en Tube Park. Den klassiske lange, stejle og isede bakke der gør en kælketur til meget mere end bare et lille hvin. Her er der mulighed for uanede mængder af sjov for børnene, mens forældrene kan varme sig på en kop varm glühwein foran ildstedet.

Destinationer

Hos Snowminds har vi samarbejde med flere forskellige destinationer i Canada. Hver destination byder på noget unikt og du kan læse mere om hver enkel ved at trykke på destinationen nedenfor:

FAQ

Spørgsmålene er mange, når der skal planlægges en ferie på den anden side af jorden. Vi har her prøvet, at give svar på de spørgsmål, som vi oftes bliver mødt med af vores gæster.

Navn og fødselsdato

For at sikre din bestilling er det vigtigt, at det navn som du oplyser på billetten stemmer overens med navnet i dit pas. Her skal vi dog kun bruge dit for- og efternavn. Yderligere er det også vigtigt, at du oplyser korrekt fødselsdato. Er der uoverenstemmelser imellem navn/fødselsdato på billetterne og dit pas, så skal du tage kontakt til os med det samme.

Depositum

Et depositum på 40% af prisen per person skal indbetales for at kunne bekræfte rejsen. Dette er for at sikre flybilletter, samt at du får rejsen til den bedst mulige pris.

Betaling

Restbeløbet skal betales senest 90 dage før afrejse. Her sender vi en betalingsreminder, hvor betalingen skal ske gennem betalingslinket.

Prisændringer

Priserne på vores skiferier er meget dynamiske, da de er afhængige af mange forskellige parametre. Prisen i dag kan derfor være ændret i morgen. Dette kan være på grund af ændret ledighed, afrejsedatoer, tidspunkt, flyruten mv.

Da vi prøver, at tilpasse rejserne så meget som muligt til den enkelte rejsende, er det svært at skrive en præcis pris fra starten. Vi bestræber dog altid på, at holde omkostningerne nede, uden at gå på kompromis med kvaliteten, til gavn for vores gæster.

Koster det penge, at få et skræddersyet tilbud?

Nej. Hos Snowminds sætter vi stor ære i at sammensætte præcis det tilbud, der passer til dig og dine behov, og derfor koster det ingenting, at få et tilbud, på en af vores eksisterende rejsepakker.

Rejsebevis

Du modtager dit rejsebevis senest 3 uger før afrejse. Det er ikke nødvendigt, at printe rejsebeviset ud, da emailen kan medbringes i lufthavnen, samt ved transfer på destinationen.

Rejse- og afbestillingsforsikring

Rejse- og afbestillingsforsikring tegnes i samarbejde med Europæiske. Afbestillingsforsikringen skal tegnes i forbindelse med indbetaling af depositum hvor rejseforsikringen kan tegnes frem til 1 uge før afrejse. Vi anbefaler altid vores gæster, at tegne forsikring til “ski og anden sport”, da du ellers ikke vil være dækket i forbindelse med en skade opstået ved udøvelse af skisport.

Det kan du læse mere om på deres hjemmeside.

Bagage

Ved bestilling af en skiferie igennem Snowminds, er indtjekket bagage, samt 1 skibagage (1 par ski+støvler/snowboardtaske) indkluderet i prisen. I dit rejsebevis vil du få oplyst hvor mange kilo, du maksimalt må medbringe. De specifikke regler varierer fra flyselskaberne, og du vil altid kunne tjekke hvad deres regler er, på deres hjemmeside.

Ændringer i din bestilling

Ændringer og annulleringer skal ske skriftligt til Snowminds, og kan kun foretages af den rejseansvarlige. Vær opmærksom på, at der kan forekomme omkostninger i forbindelse med ændringer i din bestilling.

Kontakt os hurtigst muligt, hvis du ønsker at lave ændringer i din bestilling.

Visum til Canada

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsen fra Canada. Er du dansk statsborger skal du have en indrejsetilladelse, en såkaldt eTA. Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler som gør sig gældende for dig. Ankommer du med fly til Canada, er det lovpligtigt, at du 72 timer før afrejse får ansøgt om indrejsetilladelse her.

Når du har søgt om indrejsetilladelse, får du en forhåndsgodkendelse til indrejse, og et nummer, som du skal have printe ud eller nedskrive og medbringe på din rejse, da lufthavnsmyndighederne i Danmark og Canada kan kræve at se det. Det koster et mindre beløb på $7 CAD, som skal betales med kreditkort. Din indrejsetilladelse er gældende i 5 år eller indtil dit pas er udløbet, hvis dette sker indenfor 5 år.

Rejser du sammen med børn, som ikke er dine egne, eller hvis dine børn ikke har samme efternavn, skal du udover eTA indrejsetilladelsen have en særlig tilladelse til mindreårige. Læs mere om dette her.

Det er dit ansvar som rejsende, at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

Hvad hvis jeg gerne vil opgradere min flyrejse?

Det er muligt, at opgradere din flyrejse, hvis du ønsker mere plads eller komfort, samt de andre medfølgende fordele, som følger med en opgradering.

Det varierer flyselskaberne imellem, hvilke opgraderingsmuligheder og fordele, som der tilbydes. Typisk kan der opgraderes fra economy class, til economy+, business class. Du kan læse nærmere om de pågældende opgraderingsmuligheder på flyselskabernes hjemmeside.

Det er kun muligt, at hjælpe dig med opgraderingen, hvis dette er ledigt på din afrejsedag. Vi kan derfor ikke garantere, at en opgradering altid kan lade sig gøre, men så snart vi har fået besked fra flyselskabet om opgraderingen er muligt, så vil vi kontakte dig med en ny pris samt vilkårene for opgraderingen.

Ønsker du at acceptere opgraderingen, sender vi dig en ny faktura med den endelige bekræftelse på din ønskede opgradering.

Prislejet for opgraderinger varierer signifikant fra selskab til selskab.

Vi anbefaler, at du skriver eller ringer til os i god tid, hvis du ønsker at opgradere din flyrejse.

Generelle vilkår og betingelser

Hvordan bestiller jeg en skiferie?

På vores hjemmeside:

Hvis du trykker på knappen ”Få tilbud”, udfylder fælderne, så vil vi kontakte dig. Eller klik her . Du kan også give os et opkald, så vi kan hjælpe dig på den bedst mulige måde

Hvordan ved I hvad der er det bedste for mig på min skiferie?
Vi har stor erfaring med at skabe livslange oplevelser for vores skiinstruktører og gæster rundt omkring i verden. Vores rejsekonsulenter har dybdegående kendskab til hvad der kræves for at realisere jeres drømmeskiferie.

Bekræftelse
Når du er tilfreds med vores rejsetilbud, sender vi dig en bekræftelse.

Hvad hvis jeg har spørgsmål efter jeg har bestilt min skiferie?
I er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vi kan sikre jer den bedste oplevelse hele vejen igennem jeres rejseforløb. Vi sætter en ære i at give en god personlig oplevelse til alle vores gæster. Derfor bestræber vi os på, at det er den samme rejsekonsulent, som I først har været i dialog med, som I vil fortsætte med op til afrejse, for at sikre den korrekte information bliver givet rettidigt, og at I er trygge ved forløbet.

Rejsegarantifonden

Vi er dækket af rejsegarantifonden, som sikrer dig de bedste rettigheder, såfremt der skulle opstå problemer på din skiferie. Du kan læse mere om rejsegarantifonden på deres hjemmeside:

https://www.rejsegarantifonden.dk/forside/

Transport fra lufthavnen til destinationen

Som en del af din rejse med Snowminds er transfer tur/retur inkluderet i prisen. I dit rejsebevis vil det fremgå hvor du skal henvende dig i lufthavnen på destinationen.

Ind- og udtjekning af indkvarteringen

I dit rejsebevis vil det fremgå hvad tid du skal tjekke ud. Indtjekning er som regel mellem 15-18, og udtjekning mellem kl.8-10 om formiddagen.

Allergener og diæter

Hvis du har nogle former for allergier eller følger en specifikt diæt, så vil vi gerne hjælpe dig med at underrette dit hotel. Vi kan dog ikke garantere, at de kan tage hensyn til din diæt.

Liftkort

I dit rejsebevis vil det fremgå, hvor du skal afhente dit liftkort. Dette vil typisk skulle afhentes på liftkortkontoret, som ligger centralt i byen, som regel tæt på hovedlifterne. Husk at medbringe dit rejsebevis, således, at du kan få udleveret dit liftkort.

*Godt huskeråd er at tage billede af liftkortet, når du har modtaget det, hvis du skulle miste det. Skulle det uheldige ske at du mister dit liftkort, vil det på de fleste destinationer være muligt at få et nyt, mod et mindre beløb, såfremt du kan fremvise et billede af liftkortnummeret.

Ski-/snowboardleje

Hvis du ønsker, at bestille skileje, kan vi sagtens inkludere dette i din bestilling hjemmefra, da vi får nogle gode priser på destinationerne. Har du valgt at gøre dette, kan du afhente dit udstyr hos skiudlejningen på destination, mod fremvisning af dit rejsebevis. Den specifikke skiudlejningspartner, som du skal henvende dig hos vil også fremgå af dit rejsebevis.

Reklamation

Skulle der mod forventning opstå en situation, hvor rejsen ikke lever op til dine forventninger, bedes du hurtigst muligt henvende dig til kontaktpersonen, som er oplyst i dit rejsebevis. Hvis dette omhandler din indkvartering, så henvend dig først hos receptionen og derefter til kontaktpersonen eller kontoret i Danmark.

Har du prøvet at løse din udfordring på destinationer, samt været i kontakt med din kontaktperson, men uden held, bedes du indsende din reklamation på [email protected] senest 2 uger efter hjemkomst. Har du ikke rapporteret din reklamation rettidigt vil disse ikke blive behandlet.

Glemte sager

Vi vil meget hjælpe dig med efterlysning af glemte sager. Skulle du glemme noget på din rejse, så tag kontakt til os hurtigst muligt, så skal vi glædelig hjælpe dig videre.

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld