Skiferie til Canada

Kom og oplev Canadas legendariske bjerge med os

Canada vil overgå alle dine forventninger!

Fra de velkendte Alper og hele vejen over atlanten står befolkninger på ski, men i Canada findes nogle af de mest inkarnerede og passionerede vinter-elskere, vi kender til. 

Typisk for canadiske resorts er det udbredte ski in/ski out, som gør terrænet let tilgængeligt for de fleste niveauer. På de ekstra kolde dage, som man oplever mange af i Canada, gør ski in/ski out det også muligt at holde pause hjemme i hytten foran pejsen med en kop varm kakao.

"Jeg har selv kigget på mulighederne, men intet kunnet matche hvad jeg fik med Snowminds! Denne skiferie gav mig så mange oplevelser, som jeg ikke kunnet drømme om i off-pisten"

- Mads

Rejsepakker

Vi ved, at alle vores gæster er unikke og har forskellige ønsker, som vi stræber efter at efterkomme. Med vores mangeårige erfaring fra ski resorts i Canada, tør vi godt sige, at vores samlede erfaring og netværk er uforligneligt. Dette kommer til udtryk gennem vores indgående kendskab til den daglige gang på resortet, hvor vi har instruktører, gæster og samarbejdspartnere gennem hele sæsonen. Al denne erfaring har lært os hvad der udgør en uforglemmelig skiferie. Vi sørger for alle praktikaliteterne, så du blot skal pakke din bagage og dit gode humør.

Vi har derfor sammensat tre skipakker til dig, alt efter hvad du søger til din skiferie. Nedenstående er et priseksempel på en skiferie til Whistler i perioden 4/1 – 16/1-2020

 

Gold: Skiløbet i fokus

Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra Danmark-Vancouver
 • Transfer t/r fra Vancouver Lufthavn til Whistler
 • 7 nætter på 3-stjernede Mountainside Lodge
 • 6 dages liftkort
 • Skibagage inkluderet
 • Mulighed for leje af skiudstyr

 

Pris: 19,999 kr.

Go Big: Kvalitets ski- og storbyoplevelse

Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra Danmark-Vancouver
 • Transfer t/r fra Vancouver Lufthavn til Whistler
 • 7 nætter på 4-stjernede The Fairmont Chateau Whistler inkl. morgenmad
 • 6 dages liftkort
 • 2 nætter i Vancouver på 4-stjernede Pinnacle Hotel Harbourfront inkl. morgenmad
 • Skibagage inkluderet
 • Mulighed for leje af skiudstyr

 

Pris: 27,499 kr.

Supreme Experience: Det bedste Canada har at tilbyde

Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra Danmark-Vancouver
 • Privat transfer t/r fra Vancouver Lufthavn til Whistler
 • 9 nætter på 4-stjernede The Fairmont Chateau Whistler inkl. morgenmad
 • 8 dages liftkort
 • 3 nætter i Vancouver på 4-stjernede Pinnacle Hotel Harbourfront inkl. morgenmad
 • Skibagage inkluderet
 • Mulighed for leje af skiudstyr
 • Mulighed for tilkøb af cat- og heliskiing
 • Mulighed for tilkøb af Valizo bagage- og loungeservice

 

Pris: 34,499 kr.

 

Føler du ikke, at vores pakker passer til dit behov så kontakt os endelig, så vil vi med glæde hjælpe med at skræddersy din drømme skiferie.

 

Hvad er ikke inkluderet?

Bagage udover to stk. bagage på ca. 23 kg.

Udgifter til visumansøgning

Afbestillingsforsikring og rejseforsikring

Leje af ski eller snowboard

 

Bemærk venligst:

*Bestil din skiferie i god tid. Dette er for at sikre jer plads, da vores resorts er meget populærer.

*Ovenstående er et priseksempel i højsæsonen, og kan variere afhængigt af tidspunktet, valg af værelseskategori, flykapacitet på udrejsedato, specielle events, helligdage osv. Kontakt os for specifikke priser for din skiferie

 

Kontakt os her for at bestille din næste skiferie

Canada tilbyder både paradis for eksperter og ideelle områder for begyndere. Om du søger vertikale meter i Revelstoke eller god børneundervisning i Big White, kan Canada tilfredsstille alle behov for vennegruppen eller familien som offpiste skiferie og en skiferie for hele familien. Gradering af pisterne er dog anderledes, end man kender det fra Alperne. I Canada graderes de fra grøn til sort. Det vil sige, at grøn er for nybegyndere, blå for letøvede og sort for eksperter. Til de rigtige vovehalse, findes de sorte pister også som “double diamants”. Der er altså ingen rød gradering! Canadiske resorts er sammenhængende og oftest vil pisterne, uanset gradering, føre tilbage til byen, hvilket skaber en fleksibel og dynamisk skidag.

Skiferie i Canada

Byerne, man møder, når man er på skirejse i Canada, er mindre end man kender til det. Ligeledes findes der ikke et skiresort ved hvert bjerg i Canada, som man ellers kender det fra europæiske resorts. Når man lander i en af Canadas lufthavne, Vancouver eller Calgary, skal man køre et stykke vej for at nå frem til sneparadiset. Men det man møder ved ankomsten, skuffer sjældent. De små byer, som skiområder typisk ligger rundt om, består af store bilfrie hovedgader og er oftest designet til, at man kan komme rundt på enten ski eller snowboard. 

Den helt store attraktion, og noget af det der gør Canada så unikt, er muligheden for heli-skiing. Her bliver man transporteret – i helikopter vel at mærke –  ind til de områder, man ikke kan nå med lift. Sammen med en guide bevæger man sig gennem landskabet på ski eller snowboard, for at blive samlet op af helikopteren og fløjet til toppen igen og sådan fortsætter det et par ture.

Til adrenaline hunterne er der også udlejning af snowmobiles på de fleste canadiske resorts. Disse tager dig med ud i det terræn, der ikke kan nås på ski. Hvis man er til en mere rolig dag, er der også udlejning af snesko eller skøjter. Ishockey er trods alt Canadas nationalsport, og man kan ikke have været i på skirejse til Canada uden at have spillet en kamp eller to på den lokale icering.

I Canada handler après ski ikke kun om dans på bordene i tunge skistøvler. Det er langt mere normalt at nyde en kold øl i en udendørs hot tub eller drink i baren, for bagefter at bevæge sig ud til en af de mange tilbudte aftenaktiviteter. Det er ganske populært for canadiske områder at have en Tube Park. Den klassiske lange, stejle og isede bakke der gør en kælketur til meget mere end bare et lille hvin. Her er der mulighed for uanede mængder af sjov for børnene, mens forældrene kan varme sig på en kop varm glühwein foran ildstedet.

Så tag et kig på de forskellige ski resorts, hvor vi tilbyder skirejser til:

Næste infomøde !

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld