Få en sommer som skiinstruktør i Sydafrika!

Få en sæson udover det sædvanlige og rejs i Sydafrika

En sommer som skiinstruktør i Sydafrika

99% af befolkningen ville nok sige “what?!”, men ikke her hos Snowminds. Siden 2013 har vi hvert år sendt en flok passionerede ski- og snowboardinstruktør til Afrika og vores venner hos Afriski Resort, hvor de har brugt en sommer på at undervise afrikanere i sneen. Det er lige så fedt, som det lyder vildt!

Afriski, som er placeret i 3.000 meters højde i landet Lesotho ligger 3 timers kørsel fra den nærmeste by og er således et af de mest unikke skiområder vi kan forestille os. Midt i dette bjerglandskab er Afriski opstået, drevet af ildsjæle der turde tro på det umulige. I dag er Afriski er resort med både sommer og vinteraktiviteter, hvor det umulige er lykkedes. Med Snowminds kan du nu tage del i rejsen!

Livet som instruktør

Afriski er et lille skiområde med store ambitioner. Selvom man ikke skulle tro det muligt, at man kunne undervise i Afrika, så er dette bestemt muligt og mere til. Udover  en stor, bred skipiste for enten af liften er der også børneområde, FIS certificeret snowpark, afterskibar, skileje og festivaler som fx sæsonafslutningsfesten “Winterfest”. Herudover er der plads til ca. 400 afrikanske skiturister, som kommer for at opleve det, de færreste af deres bekendte har prøvet; at se sne og stå på ski!

I Afriski vil du som instruktør ikke kun skulle lære dine gæster at stå på ski, men også ofte være den første der introducerer dine elever til sne! Som en af vores skiinstruktører Louise beskriver det, så er det ikke sjældent, at du bliver spurgt, hvordan man går på sne og hvor sneen egentligt kommer fra! Så forbered dig på en helt anden, og helt særlig, oplevelse.

 

Rejseperiode

I Sydafrika har man 90 dages visum, så vores to rejseperioder giver mulighed for, at man kan have ca. 2,5 måned i Afriski og efterfølgende bruge 14 dage på fx at opleve safari, dykning eller lignende i Sydafrika med sine nye kollegaer fra Afriski. Vi anbefaler på det kraftigste at benytte sig af dette, da det har været noget vores instruktører i tidens løb virkelig har nydt godt af! Datoerne koordineres med skiskolechefen i Afriski og vi bistår gerne med flybooking.

 

Rejseperioder: 

 • Afrejse ca. start juni med sidste dag i Afriski ca. midt august og mulighed for at rejse frem til sidst i august.
 • Afrejse ca. midt juni med sidste dag i Afriski ca. slut august og mulighed for at rejse frem til midt september.

 

*Bemærk at rejsedatoerne er fleksible og at det er dit ansvar at afstemme dem med skiskolechefen i Afriski, efter at du har fået tildelt jobbet, inden du bestiller flybilletter. 

 

Hvad er inkluderet?

Som erfaren instruktør får du med denne rejse en unik oplevelse som skilærer i Afrika, samt mulighed for at rejse rundt i Afrika og opleve fx safari, dykning eller andet på egen hånd eller med dine nye venner fra Afriski.

 

Følgende er inkluderet og en del af oplevelsen:

 • Op til 90 dages ophold i Lesotho og Sydafrika
 • Ansættelse i ca. 10 uger som skiinstruktør hos Afriski med løn, liftkort, kost (3-retter om dagen) og logi
 • Mulighed for gratis at låne skiudstyr i Afriski
 • Forberedelsesmateriale til Afrikarejsen inklusiv tips til ansøgning og jobsamtalen
 • Mulighed for tilbud på bestilling af flybillet
 • Pro-deals på www.snowmindsstore.com
 • Hjælp til visum i Sydafrika, valg af rejseforsikring og alle andre praktiske formaliteter så som vaccine til en tryg og sikker rejse
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden

 

Følgende er IKKE inkluderet i ovenstående:

 • Transport inkl. fly og lokaltransport
 • Udgifter til forsikring, vacciner og alt andet, der ikke er nævnt herover

"Når folk som det første de gør efter ankomst hopper ud og tager selfies i sneen og børnene spørger, hvor sneen kommer fra, så ved du du er i Afriski"

- Jacob, Snowminds Teamleader

Hvem kan ansøge?

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af skiinstruktører hos Afriski i Lesotho. Udover en anerkendt instruktøruddannelse og erfaring som ski- eller snowboardlærer er det vigtigste, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og er indstillet på, at oplevelsen ikke bliver som din normale skiferie.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Har gennemført et kursus med Snowminds tidligere og har minimum en level 1 instruktøruddannelse (fx. CSIA, Anwärter eller lignende)
 • Minimum en sæsons undervisningerfaring*
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og klar på en udfordrende oplevelse
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til en samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om en oplevelse som skiinstruktør i Afrika. Såfremt vi efter førte samtale kan tilbyde dig en plads, så vil du gå videre til anden del af rekrutteringsprocessen, hvor du vil skulle sende en engelsk ansøgning og afholde en samtale med en repræsentant for skiskolen. Går dette godt, så vil du endeligt få tilbudt et job. Vi har stor interesse for vores rejser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet og få plads på rejsen.

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

*Hvis du ikke har nogen undervisningserfaring, så kontakt os venligst, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Pris

Course Icon Bliv skilærer i Lesotho, Afrika

Course Icon Kontakt os

Course Icon

Course Icon Juni - august (fleksible rejsedatoer)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os på 28 99 35 99!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld