Bliv skiinstruktør i Spanien

Stå på ski i det spanske paradis og nyd solen hver dag

BLIV SKIINSTRUKTØR I SPANIEN

 

Spanien har i mange år tiltrukket turister og rejselystne med dets varme klima, fantastiske strande, smukke mennesker, lækre vine og tapas. Vores spanske destination, Sierra Nevada, ligger i Andalusien i det sydlige Spanien, og resortet er dermed et af de sydligste og mest solrige i Europa. Som skiinstruktør i Spanien kan du både nyde solen på pisten og de nærmeste strande, der kun ligger 1 time kørsels fra resortet. 

Sierra Nevada er et populært resort, der har mere end 1.000.000 besøgende hvert år. De mange skigæster bringer en masse liv til den hyggelige by i Sierra Nevada. Resortet ligger kun 32 km fra centrum af Granada – en charmerende by kendt for sin rytmiske flamencomusik.

Vores skilærerkursus i Sierra Nevada kombinerer sol, ski og det spanske sprog. Kurset er ideelt for dig, som er interesseret i den spanske kultur. Du behøver ikke at tale flydende spansk inden afrejse, så længe du har lysten og motivation til at lære!

 

SKILØBET I SIERRA NEVADA

 

Sierra Nevada tilbyder over 100 kilometer piste og mange forskellige skiaktiviteter for alle niveauer. Resortet er velbesøgt at spaniere fra hele landet, hvilket skaber en autentisk spansk oplevelse på pisterne og i byen.

Med en højde på 3481 meter byder Sierra Nevada på overraskende høj snekvalitet og en lang sæson, der varer helt fra tidlig december til tidlig maj. På toppen af Sierra Nevadas højeste bjerg, Mulhacén, kan man på de skyfrie dage kigge ud over Middelhavet og helt til Marokko.

 

 

LIVET SOM SKIINSTRUKTØR i SPANIEN

 

Vi oplever gang på gang, at en sæson som skiinstruktør er langt mere end blot skiløb i sig selv. Man oplever også et helt unikt fællesskab med ens kollegaer, som alle deler den samme passion som dig – skiløbet.

I Spanien kommer du til at arbejde på en skiskole hos en af vores samarbejdspartnere. Arbejdet vil give dig indsigt i den spanske kultur samtidig med, at du udvikler dig personligt og som underviser. På en gennemsnitlig arbejdsdag vil man arbejde om formiddagen og tidligt om eftermiddagen. Derefter har man mulighed for at stå på ski med sine venner og kollegaer. Man kommer til at undervise både lokale og internationale gæster i alle aldersgrupper og niveauer. 

Når du ikke arbejder vil du have muligheden for at nyde mange andre aktiviteter. Det vil typisk være at hænge ud med dine kollegaer fra skiskolen eller de andre Snowminds instruktører, hvor I kan spille fodbold, spise tapas, tage til de omkringliggende strande eller besøge Granada. Det er en livsstil, som de fleste kun kan drømme om.

 

Få dit livs vinter i Verbier denne vinter🇨🇭

Book med 3.500 kr last-minute rabat

LÆS MERE HER