Sæson og level 1 + 2 i Verbier

Arbejde og udvikling på vores level 1 og 2 instruktørkursus i Schweiz

UDFORSK DE SCHWEIZISKE ALPER 

Et mekka af freeride! Der er en god grund til, at Verbier har ageret vært for finalen i Freeride World Tour i mere end 10 år! Destinationen kombinerer noget af det bedste skiløb i verden, med en livlig by og et godt natteliv. Det rummer en international stemning, og det er ikke ualmindeligt at løbe ind i en professionel skiløber eller to i løbet af en dag. Det faktum, at så mange professionelle skiløbere vælger Verbier som hjemmebase, taler vidst for sig selv!

Vi er stolte over at kunne præsentere en unik vintersæson, hvor du kombinerer arbejde og underholdning gennem hele sæsonen på vores engelsktalende level 1 og 2 skiinstruktør kursus i Verbier. Du får direkte adgang til det verdenskendte 4 Vallées skisportssted, et af Schweiz største skisportssteder, der tilbyder noget af det bedste og mest varierede terræn i verden.

 

EN VINTER I LES 4 VALLÉES

Fra begyndelsen af ​​december og fremad vil du deltage på vores level 1 og 2, engelske instruktørkursus, der er designet til at forberede dig til arbejdet som instruktør på en skiskole i Schweiz. Som en del af kurset vil du modtage et liftkort til hele sæsonen, arrangeret indkvartering for hele vinteren med første måned inkluderet, en international anerkendt level 1+2 eksamen, omkring 170 timers træning fra top professionelle instruktører og arbejde/shadowing muligheder på en lokal skiskole. Du vil træne frem mod at kunne bestå din level 1 eksamen før jul, så du kan arbejde/shadow i feriedagene henover jul og nytår. Herefter vil du i januar, starte på træningen igen, frem mod level 2 eksamen i Februar, før højsæsonen sparkes igang fra midt-februar og indtil begyndelsen af marts, samt igen i påsken. Med den store mængde træning, vil du opnå værdifulde erfaringer med shadowing og arbejde gennem hele sæsonen. I begyndelsen af marts vil du igen starte på træning, hvor du bliver introduceret til GS race træning, freestyle, touring og træning i lavinesikkerhed.

Kort sagt; vi har sørget for, at din sæson er fyldt med træning, sæsonliftkort, arbejde og shadowing, samt arrangeret bolig, så du kan boltre dig i sneen indtil slutningen af ​​april!

 

Livet som instruktør i Verbier

Med god grund er Schweiz en af ​​de mest ønskede skidestinationer for både nye og erfarne skiinstruktører. De schweiziske alper tilbyder noget af det bedste skiløb i verden, både på pisten og off-piste. Dette er specifikt tydeligt i skisportsstedet Les 4 Vallées, som er kendt for sit fantastiske off-piste terræn. Det er ikke tilfældigt, at det har været vært for Freeride World Tour-finalen i årevis!

Da Schweiz er meget efterspurgt og modtager et betydeligt antal velhavende kunder, er det et af de bedste steder at lære af erfarne instruktører og starte din skiinstruktørkarriere. Som nyligt certificeret instruktør modtager du typisk mellem 20-27 CHF i timen, hvilket er betydeligt højere end andre steder. Hvis du planlægger at gøre en karriere som instruktør, er dette stedet!

I løbet af sæsonen bliver du indkvarteret med andre Snowminders i en delt lejlighed med køkkenfaciliteter i enten Verbier eller Le Châble, som kun ligger en tur med gondolen væk fra Verbier. Disse resorts er nogle af ​​de travleste byer i Schweiz med et stort internationalt skiinstruktørfællesskab. Instruktørerne mødes typisk et par lokale steder i byen, og på fridage er der ofte et par af dem, der udforsker byen sammen.

 

HVAD ER INKLUDERET?

Vi har skabt en holistisk vinteroplevelse fra december til april, hvor du bliver certificeret skiinstruktør med mulighed for at arbejde i Verbier.

 

Med denne kursuspakke kan du se frem til følgende fordele:

 • En fuld vintersæson i Verbier
 • Arrangeret sæsonbolig i byen Le Chable eller Verbier med første måned betalt*
 • En Snowminds repræsentant under hele sæsonen
 • Sæsonliftkort til Verbier og 4 Valleys**
 • 120 timers level 1 + 2 træningsprogram inklusiv videoanalyse og aften sessioner
 • Level 1+2 BASI eksamen inklusiv alle gebyrer, materialer og medlemskab
 • Shadowing og arbejde med mulighed for ansættelse på en lokal skiskole i løbet af sæsonen***
 • Skiskoleorientering, der forbereder dig på livet som certificeret skiinstruktør
 • Træning på pisten, individuel målsætning og handlingsplan
 • Sociale team events i løbet af sæsonen
 • Freestyle træning og introduktion til touring
 • Introduktion til anden disciplin (snowboard & touring)
 • Lavinesikkerhedstræning
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Fysisk forberedende træningsprogram
 • Online kick-off event før afgang hvor du møder gruppen, team building osv.
 • Forberedelsesmateriale og tips vedrørende pakning, forsikring, visum mm., før, under og efter sæsonen
 • Rejsegaranti og tryghed med Snowminds Tryghedsgaranti og dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til/fra Verbier, Schweiz
 • Førstehjælpskursus
 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring, eventuelle lokale skatter/registrerings-/visumgebyrer, samt obligatorisk schweizisk sundhedsforsikring****
 • Alle måltider, udstyr og alt andet, der ikke er nævnt ovenfor

 

Som et Snowminds-varemærke tager vi os af alt det praktiske og koordinerer med vores professionelle partnere i Schweiz for at give dig en livslang oplevelse, som vi er kendt for!

*Vi arrangerer sæsonbestemt indkvartering, så du undgår besværet og kan bo sammen med de andre Snowminders. Den første måned er inkluderet i pakken, og i de fleste tilfælde bliver du bedt om at betale resten før afrejse. Prisen for bolig er normalt mellem 800-1200 CHF per måned. Hvis du er interesseret i at booke din egen bolig for hele vintersæsonen, kan du kontakte os for en nedsat pris.

**Der er et 300 CHF gebyr på liftkort for alle født før 1999 og/eller dem, der har tilmeldt sig senere end den 20. november 2023.

*** Ansættelse afhænger af, at du har bestået dine eksaminer, ydeevne under træning, sprogfærdigheder og er baseret på krav fra skiskolen.

****De fleste arbejdstilladelser i Schweiz kræver, at du også betaler for en obligatorisk schweizisk sundhedsforsikring, som skal betales ud over registreringsgebyret for at være berettiget til at arbejde. Dette varierer afhængigt af kantonen, men er typisk omkring 250 CHF om måneden for en fuld arbejdstilladelse. Nogle gange er der mulighed for at betale en dagspris for de dage, man arbejder i stedet. Hvis du ikke har en arbejdstilladelse og ikke arbejder, kræver Schweiz, at du betaler en daglig turistskat i stedet. Det er typisk omkring 2,50 CHF om dagen, afhængigt af din indkvartering. Hvis du er interesseret i at læse mere om arbejde i Schweiz som udlænding, henviser vi til den officielle schweiziske regerings hjemmeside.

 

HVEM KAN ANSØGE?

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Du behøver ikke være skiekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal skitræning inden skilærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som skilærer i Schweiz opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet i Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Er komfortable på røde pister
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år og berettiget til at rejse ind i Schweiz med et turistvisum

 

Når du har sendt din ansøgning, vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Schweiz. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

Der er stor interesse for vores kurser og de bliver hurtigt fyldt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination. Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

*NB! Dette kursus tilbydes også på snowboard og som et dual (ski og snowboard level 1) kursus! Kontakt os for mere information.

 

"I've done 5 seasons in Les 4 Vallées ski resort and it was absolutely amazing. If you look for amazing skiing and personal development on and off the snow look no further and GO!"

- Thijs Kennis, Snowminds Course Manager

Pris

Course Icon Level 1 og 2 skiinstruktørkursus i Verbier

Course Icon fra 55.995 DKK

Course Icon

Course Icon Verbier, Schweiz

Course Icon November - April

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld