Recap af Snowminds skilærerkursus

Snowminds January 16, 2018

I november måned var der mere end 300 håbefulde skilæreraspiranter samlet i Kaprun, Østrig, hvor Snowminds 2-, 3- og 5ugers ski- og snowboardinstruktørkursus løb af stablen!

Under selve eksamensdagene på den Østrigske level 1 uddannelse, Anwärter, fulgte vi 5 kommende ski- og snowboardlærere i løbet af en typisk dag på bjerget. Det er der kommet disse 4 spotlights ud af, som kan give dig en idé om hvordan et instruktørkursus foregår!
Level 1 uddannelsen giver en introduktion til, hvordan man som skilærer bør undervise en nybegynder og sikre, at kursisten får en god, tryg og sikker start på skiløbet.

Rasmus, 5ugers skilærerkursus
Midt i forberedelserne til Anwärteren fulgte vi Rasmus under træningen med hans østrigske underviser, hvor der bl.a. blev trænet kortsving og stavteknik. Rasmus er nu ansat som skilærer i en østrigsk skiskole i Zell am See.

Frederikke, 5ugers dualkursus
Ud over vores skilærerkursus er der også mulighed for at blive uddannet dual instruktør, så man både får Anwärter uddannelsen for ski og snowboard. Vi fulgte Frederikke en af dagene hvor der var snowboard på programmet. Snowboarduddannelsen har en lidt mere legende tilgang til læringen 🙂 Frederikke arbejder nu som ski- og snowboardlærer i Zell am Ziller!

Eske, 5ugers dualkursus
Vi var forbi endnu en af dual kursisterne, Eske, der var så heldig at køre snowboardundervisning på en dag hvor der lige var faldet 50cm nysne. Når man er snowboarder, indebærer dette selvfølgelig at man skal ud i powderen 🙂
Eske arbejder nu som instruktør i Mayrhofen, som helt tilfældigt også har en af europas bedste snowparks – og mon ikke han er at finde der!

Malene og Sofie, 3- og 5ugers skilærerkursus
En af eksamensdagene på Anwärter kurset var nerverne uden på tøjet da der både skulle være styr på det tyske samt teknikkerne for Malene og Sofie, som var med Snowminds 5ugers kursus. De bestod dog begge med bravour, og arbejder nu i hhv. Zell am See og Ischgl.

Vintersæsonen 2018/2019

Vi har allerede nu åbnet for ansøgningerne til vintersæsonen 2018/19, så hvis du ved du vil på ski næste vinter vil vi anbefale dig at gå ind og ansøge om en plads! Pladserne bliver hurtigt fyldt op, så vi vil anbefale dig at skynde dig at ansøge så du kan få reserveret en plads på din drømmedestination!

Ring til os på  28 99 35 99 eller send en mail til [email protected] for at høre mere!

 

 

 

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere