Bliv skiinstruktør i The Remarkables

Et stenkast fra Queenstown

Bliv skiinstruktør i The Remarkables

The Remarkables lever helt sikkert op til navnet. Bjergkæden beliggende lige uden for Queenstown er en af de mest fotograferede i verden, og det er let at forstå hvorfor. Efter Wakatipu-søen har terrænet en stejl skråning og slutter med imponerende bjergtinder. Skiområdet har en højdeforskel på 357 meter fra toppen på 1943 meter ned til 1586 meter. Området har 4 stolelifte og 3 tæpper. Den hurtige ekspress 6-personers lift tager dig op til en fantastisk udsigt og lige så godt terræn på vejen ned. Området består af 3 dale. Her er den største kendt for at være rig på solskin og er dækket, så vinden ikke er alt for voldsom. Derfor har skiområdet færre lukkede dage sammenlignet med resten af New Zealand. Den naturlige sne suppleres også af moderne snekanoner, så du er næsten garanteret fine forhold i størstedelen af sæsonen. Området er meget familievenligt, og terrænet er ideelt for begyndere. Hvis du dog har nye eller erfarne gæster, kan du stadig blive udfordret på de sorte pister, off-piste og verdensklasse parker.

Du har mulighed for at blive skiinstruktør i The Remarkables med vores 10 ugers Level 1+2 skilærerprogram. Har du allerede dit instruktør-certifikat? Ingen bekymringer – vi har dig! Vi kan hjælpe dig med at arbejde som erfaren instruktør i The Remarkables.

En vinter som skiinstruktør i The Remarkables

Skiskolen i The Remarkables drives i samarbejde med New Zealand Ski Instructor’s Association, NZSKI, og sikrer, at du vil blive trænet af de bedste instruktører, der vil få dig klar, uanset om du bliver instruktør eller træner dig op til dit næste niveau.

New Zealand er en populær destination for skitræning blandt professionelle skiløbere fra den nordlige halvkugle på grund af dets fremragende skifaciliteter om sommeren, lange skisæson og varierede terræn. Den høje kvalitets sne, relativt lave højde på skisportsstederne og landets naturskønhed gør det til en ideel destination for skiløbere at forbedre deres færdigheder i løbet af lavsæsonen. Mange skiløbere kommer til New Zealand for at få en forlænget vinter og nyde en række udendørsaktiviteter, som landet tilbyder.

Fakta

  • En lang “vintersæson” fra juni til oktober
  • Skiløb fra 1622 til 1943 meters højde
  • Over 220 hektarer markeret skiløb
  • Hele skiområdet dækker over 540 hektarer
  • Pisterne har en god fordeling af sværhedsgrader: 30% begynder, 40% øvet og 30% expert
  • Liftene har åbent fra kl. 9-16 alle dage
  • Ud over pistene har The Remarkables også en snow tubing park, freestyle park og en half pipe hvor de professionelle træner.
  • Gennemsnitligt snefald på 3,67 meter som også bliver suppleret af effektive snekanoner

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld